Umelá amatérska inteligencia ?

8.5.2024 03:28 · 433 wyświetlenia lnvictus

Cieľom podnikania je čo najväčší profit pre vlastníka, kým sexuálna zábava má priniesť čo najväčšie potešenie pre každého.

Pootvorením trinástej komory, zvanej umelá inteligencia, sa naskytla úplne nová príležitosť, ktorá aktérov nečakane spojila. Všetci si chceme užívať vo dvojici, trojici, štvorici či na swingers akciách. Ukájať a byť ukojení do čo maxima ako sa len dá.

Priemerná šukačka sa už neráta. Doba je holt súťažná.


Nič nie je nemožné. Umelecké stvárnenie mužského či ženského tela so špeciálnym dôrazom na lákavé zobrazenie zvlhnutej vagíny či do prasknutia stoporeného, žilnatého penisu. Deep fake videá v rôznych sexuálnych žánroch, ktoré prilákaju viac videní.

Viac lajkov, páčikov, interakcií. Ruky si začali medliť prevádzkovatelia týchto služieb. Viac pozorností je ekvivalent väčšieho zárobku.

Lákavejšie fotečky či videjká? Nad Slnko jasnejšia vyššia šanca na dobrý šuk, nekonečné orgazmy a premočené postele od ženských či mužských štiav, alebo aspoň na primerane dobrú povestnú amatérsku kávu. Tieto udalosti zatiaľ samozrejme nijako nenarúšajú krehkú rovnováhu nášho virtuálneho vesmíru. Dokonca ženy aj muži si nový počin schvaľujú. Stačí použiť kľúčové slová ako "prcanie", “šukanie", "piča" či "kokot" prípadne vytvoriť ilúziu anatomicky korektného detailného záberu striekajúcej virtuálnej kundy, vytekajúceho umelého semena so zvukovou kulisou digitálne napodobnenej "la petite mort".

Prémiový obsah za kredity.


Možno aj práve teraz skúšate niečo odoslať.

"Vaša žiadosť o zverejnenie bola zamietnutá. Predmetná galéria obsahuje málo nahých fotografií."

"Vaša žiadosť o zverejnenie bola zamietnutá. Predmetný článok nespĺňa limity erotického obsahu."

"Vaša žiadosť o zverejnenie bola zamietnutá. Predmetná poviedka neopisuje sexuálny príbeh."

"Vaša žiadosť o zverejnenie bola zamietnutá. Predmetný komentár je príliš zhovievavý voči autorovi alebo diskutérom"

.
.
.

Váš profil bol zmazaný. Vaša osoba sa nekvalifikovala ako dostatočne vzrušujúca, bola vyhodnotená ako konfliktná a/alebo dlhodobo nevytvára obsah, ktorý vyvolá sexuálnu túžbu.

Ehm, ERROR code OO AH 7B OC FF 1B C9.

Nechápete?

Zbytočný účet, ktorý neprináša zisk.


Fikcia (?)

Dôležitý dovetok: tento článok nie je pokusom o dohonestáciu dôležitej práce adminov, bez ktorých žiadny erotický portál nemôže fungovať. Prosím nekomenujte svoje negatívne skúsenosti s nimi, je to súčasť hry do ktorej sme sa všetci dobrovoľne zapojili. Snažím sa iba poukázať na možný vývoj, ktorý príde s AI.