Šukateľná inteligencia

9.5.2024 10:54 · 564 wyświetlenia lnvictus

Moja malá usmievavá Aziatka opäť vzdoruje. Variť nechcela už odkedy sa nasťahovala ku mne a na upratovanie vraj nikdy nebola stvorená.

Ale ten sex s ňou bol famózny od prvého okamihu. Akonáhle sme sa ocitli konečne osamote, strhol som z nej šaty a vrazil som do nej svoj nedočkavý žilnatý penis. Spočiatku to šlo ťažko, hlavička sa pomaly predierala. Ja viem, nemala čas sa zvlhnúť. Trochu aj zasyčala od bolesti, ale aspoň vie kto u nás nosí nohavice. Čo už, niekedy sa správam ako žrebec, ktorý zavetral voňavú dierku kobylky.

Moja On Line Thine leží teraz nehybne na chrbte a svoje blankytovo modré oči má vyvrátené. Odrážajú sa v nich akési čudné cifry, niečo ako 1011 0111 0001 1000. Pred svojím posledným mokrým orgazmom sa mi ešte snažila niečo do ucha našepkať. Nerozumel som všetkému, ale znelo to ako "general failure".

Teraz som trochu nervózny. Nasilu nalejem do nej pár kvapiek panenského silikónoveho oleja. Priložím si ústa na jej pootvorené pery. Nedýcha. Jej jazyk nejde môjmu v ústrety iba nehybne visí.

Prichádza moment osvietenia.

Tu môže pomôcť už len slávny trojhmat z minulého storočia! Prídu na rad kamoši Kontrol, Alt a Delete. Palcom a ukozovákom uchopím zamatové bradavky na prsníkoch a svojim žaluďom sa nastavím na zdurený klitoris. Stlačím všetky tri body silno a naraz. Modré odrazy číslic v očiach sú stále bez zmien. Zapínam si svetlo na mobile aby som lepšie preskúmal On Linine vstupno výstupné jednotky.

Výsledky zapisujem poctivo do karty pacienta, presne ako v práci.

Očné reflexy na svetlo sú neprítomné.

Môj vyľakaný pohľad sa zatúla na čoraz slabšie svetlo z mobilu. V panike hľadám elktrickú zásuvku. Nabíjam na 200. Napálim to do nej.

On Linine oči sú stále bez reakcie.

Pri 350 to vzdávam. KPR nezaberá a zo mňa tečie ako z koňa. Jej telo už začína chladnúť. Batéria zrejme úplne dodýchala.


Z posledných síl volám pohotovosť. Dobrý deň, pri telefóne Dr. Gúgel počujem z druhej strany. Vysypem na neho horúcu anamnézu. Smiech z druhej strany. Vraj som ju prešukal ale okamžitá transfúzia firmvéru by mohla ešte pomôcť.

Roztiahnem jej nohy tak široko ako sa len dá. Trochu ešte váham v ruke držím širokú červenú koncovku a pred sebou mám iba hnedú dierku. Natlačím do nej pol tuby antiseptického gélu a rázne strčím do nej internetový kábel a začína moje čakanie na zázrak.


Vtáka si nahnevane poriadne uchopím a pri prichádzajúcom orgazme premýšľam o tom ako opraviť algoritmus umelej inteligencie. Neviem či je pre moje blaho naozaj dobré, aby moja bábika vedela so mnou inteligentne komunikovať. Oceňujem, že svoje vaginálne svaly vie prispôsobiť mojej aktuálnej nálade a fajku mi spraví ešte vo vchodových dverách, kým si obúvam papuče. Ale aby mi dávala lekcie, kedy smiem ísť s kamarátmi na pivo a koľko kúskov je pre moje srdce ešte v poriadku! Zajtra bude chcieť opäť nejaké drobné na šaty, alebo ešte lepšie, ak jej nechám doma moju zlatú kreditku. Vraj už treba zaplatiť provajderovi za služby. A nemám zabudnúť na nákupy. Potrebuje novú pamäťovú kartu a náhradné filtre. Vraj nemám zabudnúť, lebo mi večer nedá!


Neočakávame od tej umelej inteligencie v poslednom čase až príliš ?