Písák CHOTUSICE

nahaté koupání a nejen to :)

Písečný lom Chotusice - není sice největší... ale je v klidném místě. Jsou tam zákoutí, kde se dá zalehnout a zlobit, ale i ta, kde se nechá pozorovat...a i zasunout :) ... Najdete to mezi Chotusicemi a Žehušicemi - kousek od Čáslavi. Ráj pro nahaté zlobíky, ale i šmíráky, kteří k tomuto livestyl nedílně patří.... Dneska kolem 17 hodiny tam rozhodně zazlobíme :)
Vyrážíme tam ve třech - zanahotit - a to právě teď :)
Tak už letos někdo byl? My jsme letos byli jednou a bylo úplně mrtvo. Ani naháčů se moc nevyskytovalo.
píšeš "Ani naháčů se moc nevyskytovalo" tzn. byl tam vůbec někdo ? :) jaké jiné oblíbené místo máte ? mám pocit, že v této lokalitě není vůbec nic :((
Jj, na jednom břehu rybáři, na druhém asi tři pánové naturisti a na hlavní pláži všechno textil.
Co letos? Už se někdo koupal? Nebo nejezdí někdo po setmění blbnout na parkoviště?
Kdepak lezite?*4*..................
Dneska tam vyrážíme... Koupačka a nahocení ... a kdo ví co ještě dalšího :)
V kolik a kde budete, rad bych se přijel podívat a .....
Jak to vypada na chotusicich? Jezdi tam nekdo zlobit??
ahoj, taky by mě zajímalo, jak to tam vypadá... jinak se mnou jako s divákem může kdokoliv počítat... přidal bych se...
Vím kde to je,takže příště bych se rád pripojil
Bylo to tam moc pěkné ... šukalo se jako o závod. Děkujeme těm. kteří dojeli a zasunuli ---
Jak to vypadá letos? My jsme jezdili před dvěma lety, ještě bezdětní. A letos už si to hodláme taky dopřát. Nikomu tam naše nahota nevadila a sex tam byl vždycky divokej. Ale taky dost krátkej, protože mě ty lidi na druhém břehu vybičovali k výkonu (ikdyž těžko říct, jestli vůbec koukali a všimli si nás).
Ahoj. Taky bych se rád kouknul a třeba i více ;) Kdy plánujete další akci?
Těžko říct, takhle z hlavy :)
Jedu to tam teď cestou z práce omrknout.
Tak naháči dnes tři, všichni na zadní straně písáku. Po pravé straně na rybářských místech ani noha. Po levé straně dva textiláci a na hlavní pláži u parkoviště textiláků asi třicet.
Ahoj se divím že tam ještě někdo je! My tam byli v úterý a voda je dost špatná. Sinice tam bují ve velkém ale i tak když už jsme tam byli smočili jsme se oba a pak já.
Dnes mi nepřišla kvalita nějak špatná, ale ve vodě jsem nebyl. Každopádně nahotit se dá i bez koupání:)
Byl bych moc troufalý, kdybych poprosil o sz, když by jste se rozhodli někdy vyjet si zařádit a chtěli pozorovatele? Nejsem tu taky pořád a mohl bych avízo promeškat... Můj benefit vůči vám by byl v tom, že na rozdíl od 99% zdejšího osazenstva na smluvené schůzky chodím :D
Taky chodím na domluvené schůzky ale bohužel většinou tam jen já. Tak kdyby se něco chystalo,tak bych prosil taky SZ (jestli moc tím neotravuji)
Přátelé, my ale asi nestojíme v téhle situaci o přímý kontakt :)
Přidá se někdo? ... hetro kluci ... (pár) ... Bylo by to prima
Šmíráci budou více než vítáni ... :) ... Vlídné zacházení zaručeno :)))
Prima - dneska cca od 17 hodin. ... Vzadu ... Zelený stan.
sakra objevil sem to až ted, dejte vědět až pojedete příště :-I
Taky jsem si toho všiml až nyní. Vím, kde ten písák je, takže se rád přidám. :)