Máme ten samý problém 😂😉. Někdy je ho dost ale většinou na mě moc málo.
Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
Ahoj. Je to zcela normální, mám to stejné akorát, že to chci s holkou i klukem. Jednou jsem to měla s kamoskou a kamarádem a moc se mi to líbilo. Jen je docela obtížné najít holku která by do toho šla.
Ahoj
ted po sedi letech je to pořád takové?
ted po sedi letech je to pořád takové?
A ja som stále nadržaný a sex milujem
Ahoj,
jsem normální chlap sportovní postavy, výška 190 cm, je mi 36 let a mám stále chuť na sex, i když jsem zadaný. Pokud by se zde našla nějaká milá žena, která by stála čistě jen o sex, byl bych velmi rád. Ideálně Plzeň a okolí. Fotografie samozřejmě mohu zaslat. Pište na lotus1979@email.cz
jsem normální chlap sportovní postavy, výška 190 cm, je mi 36 let a mám stále chuť na sex, i když jsem zadaný. Pokud by se zde našla nějaká milá žena, která by stála čistě jen o sex, byl bych velmi rád. Ideálně Plzeň a okolí. Fotografie samozřejmě mohu zaslat. Pište na lotus1979@email.cz
Je škoda že takhle šikovnejch holek není víc já se teď rozvedl s ženou kvůli tomu že ssem si sní nemohl užívat sex všude kde by to šlo a kde mě napadlo.Kdyby byla nadržená jako ty nedali by jsme 6let života do hajzlu.
je my 26 mladej kluk sportovní postava,péro pěkný tři dny shánim holku co by si se mnou užívala opakovanej sex jak nás to do rána napadne a nic.Nechápu že jsem nešel radši do baru:-)
Jsi taky bych nejradši sexoval od rána do večera a od večera do rána. A jsem BISEXUÁL a připadám si normální. Jen jsme vic při chuti rádi experimentujem a jdem do vseho po hlavě.
Ahoj ja mam stejny problem stojimy x krat za den a zatim jsem nenarazil na protrjsek ktery by mi stacil takze at sem sam nebo mam partnerku stejne se musim aspon 3x dene uspokojit a nebo s partnerkou dovadet aspon 3hodiny jinak je to jak kapka v moři. Sem proste asi zavysli na milovani a sexu...
Tak s tím mám taky problém, mám chuť pořád a memám s kým :/ Nejvíc mě to bere v práci po 13hod. To je šílený. Nejhorší je, že se mi líbí hodně vyvinuté ženy a je nadlidský úkon nějakou fajn tady u nás sehnat a seznámit se. Marně hledám, nenacházím. Rád zkouším nové věci, mám rád vášeň a pestrý sex :-*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ahoj tak to tě úplně chápu,taky to tak pomalu mám,ale ještě ho vzrušuji jak říká to mně těší.Mám moc ráda milování a to všude,měla jsem kamožku co si to dělala v práci a já taky ale už tam nechodím a rači si to udělám doma v klidu
Tvůj partner sice řekl že chce sex každý den ale nesdělil s kým.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Pěkný den, komunika je opravdu důležitá. Možná je třeba si sednout a říct si jak to kdo chcete. Nejhorší je, že na to myslíš přes den, přijdeš domů, partner se na tebe podívá divně a je po všem.
Nezkoušeli jste nějaké pomůcky? Manželka nyní delší dobu nebude moci mít sex, tak přemýšlím, že bych si tu dobu zpestřil nějakými erotickými pomůckami.
to víš, že je to normální... Užívej mládí, možností, slunce, zkrátka všeho, čeho se Ti dostane do ruky :-D
Buď v klidu a děkuj, že taková jsi. A teď "co s tím", buď máš partnera, který Ti stačí (pochybuji) nebo musíš mít partnerů více (zachovávat pravidla). V každém případě - žít a užít. petr
odkud jsi ??? já z HK, můžeme něco podniknout
ahoj,tak to mame stejnej problem!!
p.s.taky te miliju
I my kluci chceme neustále sex, jen je málo holek co by byli jako ty
Myslím že je to docela normální, já to chci také pořád.
Taky asi nejsem normální, musim mít sex všude a pořád. S pohlednejma nadrženejma slečnama teda jenom samozřejmě. :)
Jo holt je to tak že není všem dáno stejně. Já můžu několikrét za den, jen není kde. Žena má chuť několikrát za rok. Kde hledat dospělé ženy. Jura
a jak resis nedostatek sexu ?honis ho casto?
Každej den,i několikrát za den,to nevydrží věčně.Moje žena by taky mohla pořád,ale myslím si,že málokterej chlap by to vydržel celej život.Jinak je pravda,že většina ženskejch nešuká,ale naštěstí jsou i takový výjimky jako moje žena a ostatní,které sex opravdu baví a provozujou ho.Jo,a padesátníkům + hodně štěstí-upřímně.My 28 a 26
ja potrebujem sex stale a strasne vzrusuje mat viac kundiciek za den, kedze manzelka by neuniesla dalsiu zenu v posteli, tak to robim tak, ze v ten den ako som s milenkou a pridem domov, hned pretiahnem manzelku, velmi ma to vzrusuje a vtedy mame najlepsi sex doma.
ja si mislim je to v poradku ja take moje pritelkine reka ne jsem normalny furt mam rad sex non stop ale se vidim je normalny
kluci a pánové jestli jen nekecáte
rekl bych ze jich tady dela spousta ramena a pak skutek utek. chce to jen nekecat, ale taky sukat
Věřím tomu, že nekecají. Jsem na tom stejně :-( Pořád to chci ,pořád na to myslím, pořád chci stříkat.Je to smutný, když pomyslím na to ,že jsem jinak šťastně ženatý.Já trpím nedostatkem, žena přebytkem. Poraďte jak sehnat milenku, která bude respektovat mé soukromí!!! Každopádně jsem rád, že nejsem takto postižený sám.Už jsem se o sebe začal obávat.
stale myslim na sex mam rad sex je to normalne
Taky mam chut na sex casto, mam to rada. Ex se obcas divil, a nestacil mi :) Resija jsem to sama... I ted, kdyz jsem nejakou dobu bez partnera, uspokojuji se sama. A to zas premyslim,jestli je normalni dvakrat az trikrat denne :)
Ahoj Kačko66.S tím uspokojováním je to snad přeci uplně normální!!Já jse ženatý a se ženou už nemáme asi 12 let ze zdravotních důvodů sex.Také to řeším onanií nekolikrát denně a nic se neděje-naopak často se títím i hezky.Pokud by jsi chtěla,mohli bychom se laskat a dráždit navzájem i bez souložení,pokud by jsi odmítala z důvodů věrnosti.Jinak vzájemnou masturbaci za nevěru ani nepovažuji.
Tak to já se můžu uspokojovat 5×i více denně, potřebuji to moc, chtěl bych furt stříkat 💦 furt ho mít v pičce.. Je to tak nádherný
To je sen mít tak takovou partnerku,Sám si to dělám několikrát denně...ale obdivuji Vás.
Ahoj asi to neni moc obvyklé, ale jsme takový já bych sexoval taky pořád, musím onanovat i v práci.
martin 23let 605910390 ..
také bych se pořád milovala, ale mám mladého přítele, který se nemiluje tak často a já jsem tak nažhavená,jen vybouchnout, a v mém věku se sama divím co ve mě je.
Jsi správná žena...maldí to chtějí rychle a hotovo...my starší si to dovedeme "vychutnat"...že??
takto já mam spíš opačný problém.
No, mně je 46, a vždycky to tak bohužel bylo, až jsem se často ptal, a vlastně dodnes ptám, jestli jsem normální!? V současné době jsem bez partnerky, a nemám v hlavě nic jiného, dělám si to pořád dokola, a mám pocit, že mě už nic jiného nebaví, že do toho dávám spoustu představ a energie, a pak vždy jen odpadnu, a nemám na nic jiného.. Na druhou stranu je to bezpečnější a rychlejší řešení, než jen tak s někým, říkám si, že jsem se tolik neprovinil, tedy méně.., za což jsem na jednu stranu rád, ale na druhou ten kontakt se ženou prostě sem tam třeba je.. Připadám si jako nějaký úchylák, tak nevím, jen to mám pořád v hlavě, tísíc představ, chtěl bych to pořád, chtěl bych realizovat věci, které jsem nikdy nezažil, a zároveň se stydím se o tom někomu svěřit, docela mě to trápí. Potřeboval bych nějakou terapii s nějakou stejně postiženou ženou.. a probírat to, ne zatloukat a sypat si písek na hlavu.. Takže když to mladá holka chce pořád, tak je to spíše štěstí:-), není sama, a pro ostatní, není to asi jen otázka věku.. Zdravím všechny, a budu rád za vaše názory :-)
Já v tom, co cítíš nic nenormálního nevidím. Jsem trochu starší než Ty a na sex myslím také neustále. Měla jsem asi 1,5 letou pauzu,kdy jsem měla zdravotní problémy a teď si to všechno bohatě vynahrazuji. Mám ofic. přítele, neofic. přítele a stále uvažuji o tom, že by to asi chtělo ještě jednoho. Aby měl někdo na mě neustále čas. Moje "bokovka" je stejně stará a je velice výkonný a myslím, že po několika společně prožitých hodinách má dost....a ještě se stane, že se mi přizná, že večer onanoval a nebo zapneme webky a znovu si to před sebou děláme. A upřímně, myslím, že nejsem jediná jeho ženská (kromě manželky). No a přitom si myslím, že je také normální, prostě je jen v tomto ohledu aktivní a zachovalý:-). Často se o sebeuspokojování bavíme, mluvíme totiž absolutně o všem, co se týče sexu. Takže se vůbec nedeprimuj tím co děláš, jsi podle mě úplně normální chlap a pečlivě si vybírej partnerku, protože vzít bez rozmyslu všechno, co by bylo při ruce jen proto, abych si připadal normální, je blbost. Mimochodem...mně připadá velice vzrušující, když si to partner přede mnou dělá a já se na to mohu koukat a opravdu mě to rajcuje.....tak co by jsi z toho neměl mít dobrý pocit Ty. Držím Ti palce, ať najdeš vhodný protějšek a dělej to, co Tobě vyhovuje bez ohledu na nějaké hloupé společenské normy a trapné předsudky.
A čímpak to je,že já nemám chut na sex vubec nebo temeř malo?Každej chlap mě nadává,že su chladná.
No mela jsem podobny problem, az jsem se tomu divila, vzhledem k tomu ze jsem byvala dlouho predtim dracice a sex jsem potrebovala jako vzduch ;) pak jsem na nejakou dobu vysadila antikoncepci a hle, chut na sex se vratila zpet do puvodnich koleji ;) a je to fakt zuuuuuuuuzovni pocit ;) fakt mi to chybelo. :D booooze, jak ja miluju sex, a nemuzu uverit tomu, ze jsem tri roky byla jak pod sedativy...
Jenžže já antikoncepsi neberu.
Čus.Když budu mluvit za sebe.Musím přiznat že sex mě plně ovládá.Nedokážu to změnit a proto jsem to vzdal a raději se nechávám volně unášet chtíčem.Dělám to tak často jak jen můžu,a i přesto se 2-3 masturbací denně nevyhnu.Co se dá dělat život je boj.
Mužete mi někdo poradit,co je dobry na to,abych to chtěla taky pořad?Já to totiž téměř nemusím.
pro beruska2 šťastná to žena
Ahoj.No mozna by to chtelo vymenit partnera.A kdyz to nepomuze tak asi zkusit neco co jsi jeste nezkusila.Nejake zvlastni praktiky...
Mě i dost brzdí zdravotní problemy a proto to nemusím pořát.A život není jen o sexu,ale zdraví je to to nejduležitější.Jenže to si dnes mladí moc neuvědomují bohužel.Jdou jen po sexu a penězích.Já bych taky mohla najít bohače a šukat za prachy,ale zdraví mě to bohužel nevráti.Tak si važte toho zdraví,co ja bych za to dala.
Ahoj mám svůj byt 736709774 Ostrava mám 0.4 pika a 2 krabky dvojek rivaču a dámské tricka a kilo a chci za to sex vše dám předem mám i gumy
také to chci pořád...jsem manželka, kterou nikdy "nebolí hlava" a manžel mi nestačí... řeším to :-) po svém :-)
Odkud jsi mám zájem na sukani
Je to pěkné ,že to řešíš po svém a užíváš si!...Pokud máš chuť stále a manžel nestačí tak jiné řešení není!
ano je to normalni ja to mam taky tak budes li chti napis 606590012
Ahoj, mylím že je to normální, mám taky takovou přítelkyni a rozdáváme si to od rána do večera, teda pokud je čas. Taky chce zkusit i sex s holkou, nebo trojku, nikdo se ale zatím nenašel.
Tak to nás jich opravdu víc já už jsem na tom tak že já bych pořád mohla ale manžel už tolik ne .
Já to mám taky tak, můžu pořád, ale doma mám permanentně unavenou ženu a je po .......
jsi tu?Martin 23let rad bych te poznal.....
vitaj v klube ;-)
takých je nás tu určite viac:-)
takých je nás tu určite viac:-)
Myslím, že takovídle nemoci se u žen říká nimfománie. Podle mě to na škodu neni, pokud s tim nemáš problémi, viz. za den 8 kluků. A jestli s tim problém máš, tak si každej vejkend pořádej grupoakce. Budeš nanejvíš spokojená ty i mrdači, co ti tam budou dávat pořádnej kouř.:-) třeba se ta chuť pak i trochu ztáhne. To je moje rada.

CHCI SEX POŘÁD
Chci sex pořád -jsem normální?