Zdravím všechny Tepličandy a Tepličáky. Je nás hodně co se rádi koukneme a necháme kouknout co si zde poradit kde se dá kouknout kdo by chtěl být viděn no prostě vše o šmírování kolem Teplic.
A to jsi zjistil až při soutěži,že tam nemáš co dělat?Oni ti to před tím zamlčeli?To jsi hotový Mirek Dušín,že jsi to schválně pokazil pro dobro ostatních soutěžících.To bych do tebe neřekl.
Mě je úplně jedno co děláš i popelář je člověk ale ty jsi dement a to ti ani nedochází co to slovo vlastně znamená. A admin to může smazat né snad že urazim tebe ale toho dementa ten má totiž větší IQ než ty
Dnes jsem šíleně nadrbanej proto budu někde v Teplicích úplně nahý v autě honit péro a projíždět si prdel sukacim strojem. Pokud se chceš zúčastnit ozvi se napíšu ti kde jsem.
Já nelžu.Ty komentáře na netu jsou.A že jsi o sobě tvrdil,že děláš ostrahu i když to není údajně pravda není chyba toho,kdo to na základě této informace někde sdělí.To je chyba toho,kdo to pustil do světa.
Tak ve čtvrtek jsem šel do sauny v TP. Moc lidí tam nebylo ale byla tam jedna baculka sice s pánem ale ten se okolí moc nevěnoval. Sledoval jsem ji ve sprše a hned mi stal začal jsem si jo pomalu honit ona se ohla a zadkem ke mě mila a ja stikal po pár tazích. Myslel jsem že mě neviděla ale když se otočila ukázala na mě styceny palec usmála se a šla si sednout ven super děkuji
Ahoj dnes budu zase služebně v Teplicích, vypadá to že nebude moc práce a tak si ho budu někde pěkně v autě honit. Neskutečně mě rajcuje že kolem chodí lidi a ja sem jen kousek od nich celi nahý a honim si ho. Nechceš mě nachytat a něco spolu vymyslet
Mám rád šmírování a honění si péra na veřejnosti, poradí někdo kde se dá kouknout a třeba se nechat vidět. Moc rád bych honil před ženou která se bude dívat bez jakého koliv kontaktu. Nevadí mi ani pár , můžete si říci co chceš chcete vidět. Menší fo není problém.Teplice, Ústí okolí
Dnes někde v Teplicích budu honit v autě a projíždět se na mém super sukacim stroji. Chceš se podívat nebo se přidat a něco podniknout napiš rychlá domluva
V pondělí 13.8 bych rád podkal holku co se ráda podívá jak si ho chlap honí. Nehledám žádný kontakt doteky nic jen koukej jak se před tebou udělám. Můžu i za fo. Rád bych se podívám i na pár jak si to dáváte . Teplice Ústí a okolí.
Hledám slečnu,nebo pár buď na společnou masturbaci nebo na šmírování. Nehledám žádný kontakt ani sex. Jsem ochotný dát i fo. Vše domluvíme v SZ. Prosím jen fér jednání děkuji
Ahoj. Já chodím za australskou pláž. Minule jsem tam byl s ženou a pěkně oni Koukala až jsem ji chtěl přizvat. Teď jsem tam byl jen trochu pohonit s jediným oněm a oni zase Koukala. Doporučuji tu pláž z tím tam je klid. Moznost
Pánové omlouvám se , jen sem popletl obchodáky . Dnes v 11 hod v Bilině u nádraží hnědý caddy , pak můžete jet za mnou a trochu pokoukat , kdo bude chtít muže jít nenápadně kolem a třeba i zasune .
Teď jedu do plavecké haly v Teplicích děti v bazénu já v sauně v té dětské nechce se někdo přidat pokecat a nechat obhlidnout manželku budu sedět u dveří oslov mě
Nechá někdo podívat na svou ženu třeba dnes (úterý ) v plavecké hale v Teplicích dětská sauna. Může se převlékat před vstupem do sauny já se budu koukat a třeba se ukážu když bude zájem. Budu tam kolem 18 hodiny
Včera sem byl vyden asi 30 holkou jak si ho honim v autě nejdříve sem si ji nevšiml. Na někoho čekala a asi si mě všimla tak koukala jak si to dělám když do kouřila už sem to mel za sebou po hodila hlavou a šla po svém super zážitek už se těším na příště
Ahoj dnes po 15 hodině někde v Teplicích si budu hrát v autě chce se nějaká žena nebo pár podívat jen tak přes okno bez jakéhokoliv kontaktu. Můžeš si přistoupit a dát s to se mnou. Nějaká odměna není problém. Pro rychlou domluvu pošly rovnou telefon
Ahoj dnes sám někde v Teplicích zaparkuji a budu si hrát nechce se někdo přidat . Nepiš jak mám velké péro napiš mi telefoni číslo a já ti zavolám kde jsem pokud mě chceš omrdat nastavím se ti
Ahoj dnes po desáté hodině vyrazím na Barboru honit si péro a protáhnout zadek. Pokud by měl někdo zájem mě ohnout a poprvé ošukat pošly číslo zavolám jak mě poznáš a bude jen na tobě jak si mě ohnes
Ahoj tak vám tuhle jedu od sparu tou zkratkou na masaricku a pod mostem maník pero v ruce před procházející holkou no lekl se pěkně. Takže v Teplicích jsou honiči ale sem nikdo nic nenapíše
Ahoj, hledam pár co hleda muže v pozici divaka... divat se na Vás jak se milujete, popřípadě pomoci, liznout, pohonit, pomazlit.... pokud by jste meli trochu zajem, rad poslu foto..... ja 41/175/85/
15 cm.
Zdravím všechny to opravdu nikdo nenapíše? A přitom když jdeme s mladou na Báru tak je to samej honič. Z vlastní zkušenosti vím že je dost páru i samotných žen co se rádi podívají. Třeba tu mojí štve když se schovávají za keře a nejde nic vidět a není jediná a prosím keců o tom ze to tak není tu je dost
Teplice a okolí
Šmírování
Vláďa
15 cm.