rad nosim silonky jako holka

pěkné stehna v silonkach

jsem bi,ale rad nosim mini sukni a pod nimi silonky a sexi kalhotky koho to rajcuje jen muži od 55 let nahoru
Shlédl jse tvou galérku,nemáš se zaco stydět.
NO RÁD BYCH SI SÁHL POD TVOU SUKENKU! (edytowano)
Kazdy at si nosi to v cem je mu dobre. Otazka je jak to pak na kom vypada. Jestli jsi bez chlupu a mas nohy tvarovany jako zena treba i dobre. Ale na chlupatych mizsky tvarovanych nohou hnus.
Já som starší a nosím spodne pradlo silonky apodprsenku a je to super
No to musí být úplně bomba *3**3**3*
Pořád si případaš jako chlap? Nebo jako nějaká bukvice.....
Super já též nosím kalhotky silonky a podotykam že aj tanka zenke.
Super fandím ti a já nosím a su super
Nevím či si posadnuty a všude si a máš blbě keci a kritizuje seba.
Kam ten svět spěje... *385*
Muži nosí tanga, silonky, nechávají si protahovat zadky....a ještě se tím chlubí *1*
Moje řeč..Silonky na mužích vypadají hrozně. A co se týká protahování zadků, proč né. Ovšem pokud si muž nechá protahovat zadek a nebo to své partnerce dělá do zadečku, tak má dotyčný muž bisexuální sklony.
Každý čistý hetero chlap bude šukat do kundičky a ne do zadečku. Do zadečku se šukají gayové. Pokud má muž rád analní analní sex, je ti buď gay a nebo má v sobě určitou bisexualitu. Jenže tohle muži neradi přiznávají.
A jaké má muž sklony, když líže ženě kundičku, když je to praktika lesbiček, a jaké má žena sklony když kouří penis, když je to praktika gayů
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Prsty používají i chlapi kterým nestojí

*3**3**3* tak takovou kravinu už dlouho nedávali ani na nově, tak to jsem asi gay i když se holím a pravidelně myju, že? A nebudu mít třeba taky chlupaté dlaně z honění? Nemáš ráda do análu, ok, ale osočování každého kdo to má rád zavání chováním primitiva*24*
To je super ano to su není normální lidi
Přesně tak.... Přitom která nezkusila "áčko", neví o co přichází *4*

btw - mohu to napravit, profi práce zaručena *2*
Kdyby jsme na tom světě byli všichni stejní,nebyla by to moc velká nuda?
Mimochodem mít protaženÿ zadeček,není vůbec špatné*4*
Neříkám být stejný, ale když bůh vytvářel muže, tak si ho nespojoval se silonkami a tangačemi....
To už je spíše takový polo muž, atrapa, parodie na muže.,
Nemám nic proti protažení zadku....u ženy *4*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
takze tebe jisto se vic hodi ak je nosis:D .. jinac muzes mi napsat ?
Muže určitě NE! *3*
K ženě mi to jaksi pasuje více...

To určitě nepotřeboval slyšet.Pokud se mu to líbí a vzrušuje ho to,proč ne?
Rozhodně má daleko hezčí nohy než já :)