Elektro sex!

Poradíš prosím?

Ahoj koupil jsem si mašinku na elektro sex a moc rád bych se tím udělal ale nevím jak na to ...prostě mi to nejde ..poradil by někdo? Rád bych to delal zpravne a pro jistotu bych ti poslal video nebo foto...děkuji ❣️❣️❣️
To mě láká souding ale žádná která by do toho šla
Jakou mašinku jsi si koupil a kde jsi si dal elektrody? To je hrozně důležité, taky mi to chvilku nešlo, ale pak jsem přišel jak na to. A fakt to stojí za to, vytečeš a nemusí Ti stát ocas..
Ahoj, koupil jsem strojek SANITAS SEM 43, je dobrý?
Určitě ti tu zkušenější poradí. Rýpalů co všude prudí tu je taky dost. Něco málo mám na svém profilu k elektrosexu v blogu. Je to silnější zážitek, neuvěřitelná zkušenost. Sám jsem si dával silnější zdroj pro větší intenzitu. Případné další dotazy zodpovím rád v SZ.
Ty jsi ale vysírka. Jak to tady procházím, tak celkem žasnu. Docela by mě zajímalo, jak dlouho jsi měl omotanou pupeční šňůru okolo krku? Možná bych to typoval, že jsi z dvojčat a už v břiše ti bratr nebo sestra rukama ubírali kyslík. Měj se hezky a přeju ti méně zlosti na svět.
Napiš zprávu,něco mám odzkoušené,třeba Ti to pomůže.
Normálně jednu elektrodu přiděláš na kořen (čuráka), druhou na žalud (penisu) a ty volný konce s banánama (elektrickejma) foukneš do zásuvky ve zdi... a budeš stříkat ještě na ÁRU při vzpomínce na ten rajcovní zážitek... *22*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Možná si obstaral tu sadu, která na krabičce nese název "indukční přístroj" z kovozávodů Prostějov, příp. po rusky azbukou "Vyděržaj pioněr". Tehdy se na návody ještě moc nehráho... *4* *3*
Tak hlavně že to chceš dělat"zprávně".*1*
A strejda DDgo, nebo G, neporadi jak na to?*3*
Nebo ti vadi, ze jim nemuzes poslat sve video ci fotku a tudiz by te to tak nerajcovalo? *3*