Neviem či zrovna funguje toto, čauko ktorá ide jebať, lízať, fajčiť? :D Ale ak áno, tak pre teba len dobre
Stačilo by to napísať že: "mladučký do 30" a mal by si plnú schránku.Dievčatá,ženy stále špekulujú,vyberajú,riešia až si nakoniec vyberú to največieho idiota .Myslia si že akurát tie ich kritéria su TOP.Pre info :miluje sa aj na strome,vo vode,vo vesmíre,vo vlaku,v jaskyni,výťahu...aj v Modre v lese.
Piccolosk1, dakujem za podporu, konecne tu niekto zdiela, ze sa vlastne milujeme vsade, ved ked to mame radi, neriesime.
Tak vazne nijaka dievcina nema chut s mladym chalanom zabehnut na fajku, lizanie, uzit si niekde Modra - okolie vonku, v aute??
zoznamka j o jeden klik vedla....... 

Viem, ale schvalne som to dal do fora kvoli specifickosti temy.
specificky si predviedol svoje zufalstvo
Zaujimave, ale skupinovy sexik v prirode na extra temach fora je okey?? Nechapem co je na tom zle, ked chces niekoho na sex niekde mimo bydliska. Netvrdim, ze nutne v lese. To teda nie je zufalstvo, ja som chlap, ktory nie je sam, ale chce si viac uzit. Za svoje tuzby nemozeme.
toto je jasny inzerat.... ale ajtak si neviem predstavit zenu co by sla len tak do lesa.... sak normalne zabezpec chatu alebo hotel ak si chces uzit.
Tomáš márne. Vieš koľko takýchto je na amatéroch? Tipujem tak 99 %.
Popravde sa cudujem. Ved netvrdim ze to musi byt len v lese, ale trebars aj v aute niekde zasity a tak. Preco by si tu niekto neuzil tymto sposobom? Naozaj nikto nechce dat fajku, olizat, sukat?? Len tak pre radost zo sexu lebo to proste miluje.
- ja mam pocit ze v "lese/aute" sulozia akurat tak pubertaci v nudzi, co naozaj manaju kde....
- dospela zena ma vyssie naroky a moze si vyberat, tak je zrejme, ze si vyberie toho co ponukne nieco lepsie.
- a uplne najlepsi si taky co napisu ze nemaju auto, ze ich mme doviest/odviest....
- dospela zena ma vyssie naroky a moze si vyberat, tak je zrejme, ze si vyberie toho co ponukne nieco lepsie.
- a uplne najlepsi si taky co napisu ze nemaju auto, ze ich mme doviest/odviest....

Niekde v Modre
Sex v prirode