Největší věkový rozdíl

Tak schválně kolik?

Ten post został usunięty przez użytkownika.
tak to IQ na pár večerů se přežít dá tedy pokud to doma člověk nechce mít na furt to je pak v *25*
Ve 14 mě zaučila sousedka bylo jí 71
Ja 32 let a ona 56...skvělý zážitek se zralou ženou.. Zralé ženy jsou prostě úžasné..
já ten věk nějak neřešim hlavně když se mi to sní líbí
Já 15, on 46.
Vypadal moc dobře. Když jsem mu řekla, kolik mi je....
dlouho to rozdýchaval. *3**3**3*
Asi mu to nedalo... a scházeli jsme se celé léto. *22*
Teď v mém věku, bože chraň, o 31 let staršího*14**23*
Pořád se mi líbí muži kolem čtyřicítky*243**18*
Pokud tě zajímají starší muži budu se těšit na odpověď. Já zase mladší. Uvidíš jestli budeš mít zájem
Ja 20, ona 33. Písala na net že sa potrebuje s niekym rozprávať lebo ma depresie. Nakoniec sme skončili v posteli 😀 top zážitok
Mě 30 a jí 50 oba zadaní a nádhera...
když mi bylo 14 tak mě zaučila sousedka bylo jí kolem 70
Já 24 ona 38. Domluvili jsme se tady tehdy na chatu. Už je to 7 let pořád se občas scházíme. Neskutečná postava krásný pevný 4 prsa (přírodní) a sex když se vidíme jednou za čas tak je boží. Byla a je stále vdaná a má 2děti. Třeba je to některá z vašich manželek chlapi *3*
Já 49 on 23. Mohl 7x za sebou. Super jízda
Já 25 moc rád bych tě chtěl tez
Me bylo 41 a jí 72. Tvrdila mi ze ji je 62 i na to vypadala ale pak se prořekla. Ale bylo to super milování
Na věku nezáleží. Vím že je to ohraná písnička ale z vlastní zkušenosti vím že pravdivá. Důležitá je vášeň a chuť dopřát si vzájemně krásný prožitek.
Když jsme spolu začali chodit, bylo nám nějakých 16 (ona) a 39 (on). Už je to cca 10 let, pořád to funguje a jsme manželé. Na těch 23 let rozdílu si naše okolí časem zvyklo *425*
když jsme se potkali já 50 a ona 19 , má rodinu ale scházíme se už osm let
Já 18 on 42 😜
Přijde vám to až moc?
U nás stejný a myslím že v pohodě.😉
Ahoj myslím že to není moc. Nebo spíš hlavně je na každém koho si vybere. Každý má právo volby. Kdyby jsi měla chuť si popovídat zatím budu rád. Kdyby z toho bylo něco víc lepší
To já měl zase o asi 10 let mladší, nevzpomínám si přesně, ale bylo to někdy před maturitou ;-)
Jí bylo 19 a mě 50, byla to nádhera....škoda, že se pak vdala.
Nejlepší sex jsem zažil se staršími,tak 40+.Největší rozdíl,když mi bylo 30 a měl jsem paničku 55 a super.Jak se říká : mladý může a starší umí *3**3*
V 24 letech jsem měl v práci 42 letou milenku...velmi, velmi vášnivou.
Ta mi pomohla odhodit zábrany.....naše milování bylo vždy několikahodinové. Nemohla mít děti, což pro mě znamenalo užívat si bez ochrany a naplno. Dodnes na ní vzpomínám.
Ja asi 27 ona50
Ja 47 ona 19 a řeknu vám že nic moc! Tělíčko nádherné ale dřevo.
zlobivy1980
zlobivy1980 Nieaktywny 7 lat temu
já 18, on 43 - trvalo to nakonec roky a bylo to skvělý, zkušenosti jsou prostě znát
Stejně jako u mě a myslím že to bylo jak pro mě, tak pro ji super. Teda aspoň to tvrdila a tvrdí. 😉👍
me jako klukovi bylo 27 let a na firemni akci po me sla kolegyne 39 let.. rekla mi ze puvodne si chtela jen uzit a dal nic no a nakonec jsme spolu uz sest let a ohledne sexu s milenci a milenkami mame dost tolerantni vztah
Nejstarší v realu ona 78.
Nejmladší bylo 14. Ja 45.
Mohlo se to odehrát v zahraničí, kde mají jiné zákony.
Nevím jak u vás v čechách, ale u nás v asii jsou chlapi v 45 v nejlepších letech *137**1*
Jestli jí zavidíš, nic to na faktu nezmění 😂
Vsak jo, kazdy jsme na neco. Ty na bliti, ja na rozkosnou krasu 😉
Ahoj, já 16, ona 56, bombastický zážitek na který nikdy nezapomenu *6* *6*
Ahoj ja měl ve 30ti 16ctku!!!!A v 48 jsem měl 70tiletou!!
A opačně já 28 a on 56.. Teď je to hezčí..
me je 29 rad bych se sesel mam rad starsi zeny
to jsem žabař, měl jsem o 10 let mladší a o 4 roky starší :)
Já 54 on 27 let..pro oba super.
Já 25 let bych chtěl tebe 😈😈😈🤯🍀
Já 42 ona 62,kouření nic moc,ale kundičku měla krásně mokrou a šukačka dobrá.
Já o 15let mladší dívku a 10let starší zenu.
Já před lety asi čerstvých 21 a něco, ona hodně nad 20 a prej že se nestydím takto se chovat k dceři. Jo, na to jen tak někdo asi nemá, když dejme tomu mohu od 13 a musela být tak 4x mladší než já.
Ahoj,čtu že zkoušíš různé věkové skupiny...já jsem na starší ženy už od mládí....největší věkový rozdíl jsem měl ve 42...ona 73....*243*
Ja 24, ona 56
Ja 50, ona 21
ani jedno mě moc nenadchnulo , nejlépe je tak kolem plus i mínus do deseti let.
co když to chudák čte ... styď se ! *24*