Přitahujou ženy mladí?

Touha

Jsem ve velkém pokušení a moc rád bych okusit zkušenou ženu, která už ví co chce a má ráda :)
Na druhou stranu mi příjde, že starší ženy touží převážně po starších mužích. Je tomu tak opravdu všude? Nebo jen nemám štěstí na tokovéto situace a svého štestí se nedočkám?
Já měla vždycky starší chlapy, nevadí mi ani výrazně. Jak není aspoň jako já, tak to jde do kopru. Ale je fakt, že čím jsem starší, tím se ta hranice snižuje - ale to je tím, že už i mladší chlapi "kolem mýho věku" nejsou telata, protože jim je třeba kolem třicítky. To je takovej věk, kdy už většina z nich má něco za sebou a dá se s nima i mluvit, nejenom prcat. Když mi bylo pětadvacet, se stejně starým jsem si prostě málokdy měla co říct.
Tvrdost čůráka nebo vejška konta jsou v takovým případě nerelevantní.
Pěkně 👍 Kolem 30 už to nemusí být úplný blbec.
Jako největším překvapením pro mne tady bylo, že jako největší blbci se tu ukázali muži ve věku 30 - 40 let. Jako tím nemám na mysli všechny muže této věkové kategorie, ale když už jsem na nějakého takového blbce narazila, tak spadal do této skupiny. Fakt mne to hodně překvapilo, protože právě u těch starších jsem očekávala trochu jiný přístup, protože jsem si myslela, že v tomto věku už jsou rozumní, ale bohužel se ukázalo, že mladší muži pod 30 let se chovají kolikrát lépe, než Ti starší muži. Je to smutné, ale je to tak.
Jsou i 19 letí co mají víc rozumu jak 50 +. Rozhodně to není o věku, nebo vzhledu. Mladí muži mají své kouzlo, o tom není pochyb, ale samozřejmě priorita je jeho úroveň
Hezky napsáno 👍 konečně někdo kdo nehází všechny do jednoho pytle
Ten post został usunięty przez użytkownika.
I elegán může být blbej jak vánoce. A naopak, někdo působící dojmem blba může být velmi inteligentní. Navíc blbost se nemusí projevit okamžitě, to jsou jen ty nejkřiklavější případy. Nezřídka se to projeví až po delší době.
Ano, toto je také velice častý nešvar, s kterým se můžete setkat. Ženy mnohdy tvrdí, že tomu tak vůbec není (prachy je nezajímají, blablabla...), aby se zbytečně neukazovaly ve špatném světle. Nicméně už i mnohé vědecké výzkumy dokázaly pravý opak! *24*
"ženu, která ví, co chce"… tak to je dobrej oxymóron, takovou jsem ještě nepotkal! *2*

Jinak, k tvé otázce: To víš, že přitahují. Mladýho, s tvrdým klackem, mají na šuk, a starýho, aby je živil. *24*
Videla jsem spoustu mladych, co maji do "vypadaji krasne" hodne daleko a videla jsem spoustu zen po detech a ve vyssim veku, ktere by ty mlade strcily do kapsy. Takze nazor mimo misu. Podle me jde i o mentalni vek dvojice, neumim si predstavit vydrzet s nekym ve vztahu, jen proto, ze je hezky, ale chova se jak nesamostatny a nezodpovedny dite.
tak ty jsi pěkně mimo. tvl radši už nic nepiš
Mimo jsi ty, a totálně. Sice je to ryze individuální. 100 lidí 100 chutí platí u všeho, nicméně výše napsaný názor sedí minimálně v 50% případech, ne-li častěji. Vlastní zkušenosti. A to ty dotyčné byly povětšinou opravdu pěkné dámy s pěknou postavou (byvíme se o 50+). Některé opravdu sexy samice. Jenže samé výmluvy jak vypadají, jakou mají postavu, jak by se vedle mě styděly apod. No nechápu to. Jejich věc *295*, jejich smůla a má samozřejmě také *10* PS : Jen pro šťouraly. To že shazovaly samy sebe neznamenalo že by o mě neměly zájem a že by mě chtěly slušně odpálkovat ... ať už z jakéhokoliv důvodu. Protože nakonec sem tam i něco bylo *4* No, a sebevědomí jim jinak celkově také nechybělo. Jen v tomhle jsou ženy takové zvláštní. *1* Bohužel.
...vždycky mě pobaví jak muž píše jak se žena v určitých situacích cítí...*3**3**3*
Mládí je mládí, tomu se nedá odolat. Stejně jako je pro muže přitažlivější zásun do mladé, šťavnaté dírky, tak pro ženy je jistě atraktivnější mladý, pevný pták Ohnivák, než obstarožní, poloměkký pták Vohnívák, kterého dovnitř nedostanou jinak, než že ho položí napříč přes štěrbinu a zamáčknou palcem.
Nj, ale zase ten poloměkkej bejvá občas prachatej… a to je sakra silný afrodisiakum! *4* *24*