Okořenění života a sexu

Vše hezké k okořenění nejen sexuálního života

Ahoj,
jsem s přítelem už více jak 5 let a v poslední době mi začíná připadat, že se nám vytrácí ze vztahu náboj. Máte nějaké typy, jak si zpestřit život (nejen sexuálně)?

Prosím srozumitelnou konverzaci.. Opravdu nebudeme šu.. uprostřed náměstí za bílého dne a podobné blbosti..

Janča :-)*250*
Ahoj. My si to okořenili sexem s jinym parem. Tedy prvně trojkou s jiným mužem. Musím uznat, že nás to hrozně nakoplo a posunulo. Pak přišla pauza kvůli prckovi a po 3 letech opět upadání a stereotyp. Znovu jsme si okořenili život osvědčenou metodou a opět to zabralo. Musíme přiznat, že i po 2 prckovi to zafungovalo. Za nás jednoznačně okořeníme výměnou. Třeba je dopřáním manželce ještě jednoho. Vždy jí to hrozně nakopne a mě také. Nevím proč, ale vždy na ní mám větší chuť, je pro mě mnohem přitažlivější atd.. Ale někdo to nedokáže. Nám to funguje :-). Lukeva
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Sexuální energie??? Co to je, sakra?! To jako mám čekat, že kromě dealera ČEZu, plynárem a svědků Jehovových u mých dveří jednoho dne zazvoní i dealer od sex. energy… *385* *329*
Skvělá reakce, musím ocenit nejen palcem. *3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3**3*
Ahoj, my jsme spolu 10 let, takže jsme si tím také prošli. Místo na kvantitu jsme se zaměřili na kvalitu. Hodně nám pomohla změna místa, a tím myslím mimo domov. Je třeba fajn jít na noc do hotelu, byť kousek od domova. Také hraní rolí může přinést do vztahu osvěžení. A pak přichází čas na "vybalení" tajných přání, polid nějaké máte. Možná se budete divit :-)
Děkuji moc za inteligentní a věcnou odpověď :-) A na jiná místa mám zálusk už delší dobu :-)

Jen si nedovedu představit hraní rolí.. jako že pan doktor a pacientka jo? :P Tak co Vás bolí? Víte tady na pánvi... no koukněte se pane doktore! :-)
To hraní rolí může snadno sklouznout do trapnosti. Po 30 letech je to vždy těžké. Základ je, jestli oba chtějí.

Cesta k otevřenosti přes kink je jistě skvělá, ale ... musí alespoň trochu chtít oba.

Mě přijde lákavá třeba "větší hra" na balení venku v baru. Prostě se potkat jako poprvé (některá témata asi raději předem zakázat).
To záleží na vás, co cítíte, že by se vám líbilo. Musí to hlavně vycházet z vás a být přirozené. Zrovna doktoři, ani sestřičky u nás nejedou :-) Líbí se nám fotograf a modelka, jak už tady někdo navrhoval, učitel a studentka, masér/masérka a klient,...Vlastně nic divokého, ale účinného *24*
Upadnutí sexuálního života do stereotypu a určitá ztráta náboje je normální. V prvé řadě by sis o tom měla s přítelem otevřeně popovídat, abyste našli nějaké řešení společně.
Ahoj
Zkuste třeba focení . Kup si nějaké sexy oblečky a možná vás to bude oba vzrušovat . Výsledky potom můžete zveřejnit a to vás bude třeba taky vzrušovat .
Gezoll ma bohuzel pravdu, bud to obdobi preklenete, nebo se rozejdete. A ten naboj se za tvuj zivot jeste parkrat vytrati, zvlast s detmi. Proste to prijmi jako fakt a ne jako nejakou krizi vztahu.
Ptas se, jak si zpestrit zivot. Na to se neda snadno odpovedet. A uz vubec ne tady a takhle. Nic o vas nevime, nevime jak travite cas, co radi delate. Deti asi nemate, soide z toho, ze se bez pritele nudis, takze mate obrovskou volnost. Delejte vic veci, co vasoba bavi a budou bavit, vymyslejte, zkousejte, snazte se... vic poradit nejde.
jsme na amíkách a to je o sexu. Mám za to, že okořeněním života nemyslí chodit po náměstí a držet se za ruky, pokud ano, tak jsem asi naivní
Vkladas mi neco, co jsem nenapsal.
Nvím, co si stěžujete po 5ti letech!!
My jsme 35 let a nyní děláme takové věci v sexu, co jsme si za mlada ani nemysleli že to budeme dělat!
Není to věku spolu!! Chce to vymýšlet nové věci!!
Přesně tak. My jsme spolu 20 let a v sexu se nenudíme. Teď chcem teoreticky zkusit přibrat 3 ale zda to vyjde je nám vlastně "jedno".
jasně, ale oni psali, že sex s jiným ne. A ukazování se na veřejnosti a tím hned nemyslím na náměstí také ne. Tak co by chtěli okořenit?
A co třeba "žena v masce plynové, to není nic hezkého, je to ale konečně zase něco jiného", jak zpívá I. Mládek?! *4*

Hele my s tím také bojujeme. Mám pocit, že člověku zevšední snad úplně všechno - partner, práce, koníčky a ve finále snad i život sám. *12* Jsou to paradoxy, člověk v nitru touží po něčem jistém, stabilním a přitom na to není moc stavěnej… *24*
Sex před někým 😉 nemusíte se a někým scházet co se jen ukázat na webce 😉
Ahoj,
Doporučuju si to okořenit změnou ať se to týká vzhledu, poloh či aktivit. Zkuste něco nového, např. Wellnes, odjet někam na víkend sami dva, atd.
Samozřejmě, je velmi důležitá komunikace. Důkladně to spolu proberte. Podělte se o tajná přání.

Čeho bych se asi vyvaroval je přibírání někoho cizího do ložnice.
Děkuji za inspiraci :-) Přibráním další osoby do postele bych se chtěla vyvarovat jako čert kříže :-)
Tak to zbyde pouze kvalitní masturbace.. Více osob více zábavy
za mlada nás to taky chytlo tak. Začínali jsme a přibírali další věci, bylo to jako droga, nazí v sauně, ukázat se na parkovišti, mírně otevřené dveře v kabince obchoďáku až později došlo i na přibrání kamaráda, ale na to vždy musí být oba dva. Nesmí se tlačit na pilu. Každá věc jednou skončí a je zase okoukaná. Co stačí dnes, to už zítra stačit nebude. Každý se rozhoduje za sebe. *5*