Mladá žena pre starého muža

mladá žena pre starého muža

Už dlho chodím na tieto stránky. Hľadám, inzerujem a nič. Väčšinou hľadajú ženy, alebo páry mladších mužov. Aj na fóre je veľa takýchto tém. Zaujíma ma, či sú tu ľudia, ženy, alebo mladé páry, kde pre ženu hľadajú staršieho muža. Existujú mladé ženy, ktoré mávajú chuť na starého chlapa? Aj starý chlap môže byť čistotný, voňavý a môže byť aj v dobrej sexuálnej kondícii. Zaujímal by ma názor žien, ktoré to už vyskúšali. Aké sú ich skúsenosti. Išli by do toho znova? Existujú tu šance pre starých chlapov?
Asi dlhodobe ťažko v okoli BA, nájsť reálnu mladsiu žienku.
Netreba to vzdávať, rozumné ženy nehľadia len na vek.
Správne!!! Pohľad do plnej peňaženky vzruší aj mladú babu...
Urcite existuju starsi su lepsi ako mladsi ale musi byt udrziavany a vykonny a nevidim zmysel za peniaze peniaze niesu vsetko
Pre niektoré dievčatá je vzrušujúci zážitok nechať si opichat či vylizat mladú broskýňku od od staršieho muža. Určite take sú, no je ich menej. Potom je tu ďalšia kategoria - dievčatá, či mladé ženy ktoré to síce urobia pretože z toho finančne vyťažiť. Motivácia pre ne su peniaze. Osobitnou kapitolou su ženy poskytujúce služby. Len tu je preba počítať s tým, že hlavne chcú zarobiť a budú mať až prehnane finančné nároky. Vek nie je podstatný. Muž by sa mal o seba starať. Aj muž po 50 tke môže byť atraktívny pre opačne pohlavie
zrely 49r, hlada mladsiu....priestor je.....dlhodobvo a pravidelne
S bývalou partnerkou sme hľadali muža do trojky..(vtedy nám bolo 38-35r.sympatický,športové postavy) a hľadali sme v našom veku a našich postáv. Po cc14-jednorazových stretnutí sme okresali vek a spoznali dvoch stálych "sex-kamošov"s ktorými sme sa pravidelne stretávali cca 4r. 1-2 krát týždenne vždy s tým ktorý mal čas. Jeden mal 52r.a druhý tuším 56r. Obaja štíhli,vyplnený,srdcom tridsiatnici,ktorý nebrali ženu ako "odspermovačku"..Skrátka DOSPELÝ muži s ktorými sme si dokonalé užívali..(taký nepísaný obchod..oni si vážili a užívali každej chvíle s mladou krásnou ženou..ona si užívala dokonalé uspokojené..ja som si mohol tiež vychutnávať oddych s vtákov v ruke..)) Takže moja odpoveď z reálne prežitých chvíľ.ANO !! Je niekde pár ktorý hľadá muža ako si ty,a ste vy...Otázne je či sa nájdete. Skôr či neskôr budem znovu vo vzťahu a hľadať muža..pretože mi je takýto spôsob sexuálneho života prirodzený a "sex-kamoši" ktorý vyhovovali bývalej partnerke nemusia vyhovovať budúcej.
Bolo by fajn zazit prijemne chvile s mladsou zenou..len kde ju najst?
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Moji zene se taky liby chlapy po 50 spiš k 60 a čo nadelam
citam tie komenty k tvjmu prispevku nesuhlasim s niektorymi ano je hodne mladych chalanov ale večšinou im ide len o sex maloktoremu ide o to aby urobil zenu stastnu pri milovani a milostne hry ani nevedia o com to je oni chcu len sex
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Dobrý názor, veľa mužov naozaj berie ženu len ako kus mäsa a nastroj na svoje uspokojenie
Pre šesťdesiatnika je mladá aj päťdesiatnička, nie? a takých 45 - 55 r. voľných žien, ktoré si chcú užiť, je kopec.
To áno, sú ale tie pachtia po 20-25 ročných, tak že asi tak
Myslím, že je to tak pol na pol... a žien je k dispozícii dostatok.
Ahoj, aj to máš pravdu, ale ak sú tak buď hľadajú kamošku alebo nemajú záujem alebo nič, žiadna odpoveď. Tak si vyber s toho . Nič neostáva len skúšať a písať a čakať
Skus sa vzit do rozmyslania mladej zeny a poloz si otazku, co by ta zaujalo na starom chlapovi? Spolocna buducnost nulova, na sex je tu xy mladsich a zrejme aj pohladnejsich kandidatov a navyse pokial je chudobny, tak dovi dopo. Hovori sa, ze nadej umiera posledna a tak mas sancu, ze nejaka mlada, uchylna suska bude chciet vyskusat stareho deda, ale zase nie si sam, co by ste rad opichal mladu broskynku. Potom je tu este kategoria sice mladych, ale neatraktivnych zien, ktore by dali aj dedovi len aby si uzili, ale ci chces triast na nejakej 125 kg vaziacej matrone som si nie isty. Takze najracionalnejsie riesenie je podla mna to vzdat.
čo máš proti moletnejším ženám ? :-) len treba zvoliť vhodnu polohu
Omnoho väčšiu pravdepodobnosť máš že stretneš mladého chlapca ktorý ťa bude chcieť . Ale veľa šťastia
Jasné že nájdeš kopec mladých dievčat čo hľadajú starších mužov, hlavne ak majú dosť peňazí,zlaté karty,pekne auta a potom nie je problém zlatokopky sú všade 😉😉😉👍👍👍