Sex s velkým M

Takco :)

Občas se mi stalo že 16 bylo málo...Tohle se předem běžně ženám neříká a většinou je to překvapení.Nic to nemění na tom, že když je je někdo lempl ,tak nepomůže nic.Schopnost napojit se na ženu a vnímat ji , rozhodne o všem.Nikdy jsem si nebral osobně negativní poznámky k mému vybavení 👍🙂 Další věc je velikost vagíny. Ženy s neznalostí funkce pánevního dna jsou v" pasti velkých penisů".
Nejde o to jestli velký nebo malý, ale o to jestli je to chlap nebo idiot*22*
Velký nebo malý.... hlavně, že to umí a nesmí být idiot. Protože velký neznamená, že to bude stát za to :D
ja rad hodně velke, ale je to nedostatkove zboži *113*
Mám většího (20/6) a zatím si žádná nestěžovala, ba naopak :) Měl jsem i ženy, které údajně s mensším orgasmu nedosáhnou.. A ano samozřejmě je potřeba s větším nářadím zacházet, bezpochyby. Pak se hezky vleze do krku i analu.)
My jsme jednoi k sobe pozvali pana a ten ve vzruseni mel, tak cca. 14 cm a to je malo....
14-15 cm je takovy prumer v CR (dle statistik na internetu), tak bych tu zas nepsala, ze 14 cm je malo (chlapu s komplexem malyho pera je vic nez dost, i kdyz treba vubec maly pero nemaj). Byvaly mel 17 cm a treba pri poloze zezadu nemohl ani "na doraz", protoze to bolelo... A urcite nejsem jedina, ktere vic jak 15 cm nevyhovuje...
Velký je fajn, jde hlavně oto, aby to ten muž s ním uměl, a věděl co sex s velkým obnáší
Myslím že muž to umí úplně stejně s velkým tak jako s malým. Jednoduše musí pracovat s tím co má k dispozici.
Nemyslim. Pises "musi" pracovat. O cem zeny mluvi je spis to, ze velci casto nepracuji s nicim a spolehaji na svou velikost, zatimco mensi se vic snazi.
Menší se více snaží....no já taky občas od ženy slyším ještě, více, hlouběji, ale někdy mi dojde penis, no *2**3*

Ted vážně, je to individuální. Asi se s menším bude více snažit, pravda. To posoudí jen ženy. Ale pokud se bude snažit i s větším, přijde mi to jako ideální kombinace *243*
Ano, souhlasim, pokud ma velkeho a je opatrny a pripravi si ji a pak ji to pekne udela, tak se my s normalnimi muzeme jit klouzat:-)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
moje žena nepotřebuje velkého na délku, ale na šířku, protože je jak se říká stavěna na fist. Jinak o velikosti to zase tak není. Při klitorinárním orgáču je úplně jedno jakého chlap má.
Když si vybere někoho s malým, tak stačí, když jí ho tam šoupne naštorc a je spokojená. *4*
Otázka co je "velké" mužství. Já měla vždy raději silnější a kratší, než na délku třeba 20 ale úzké.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Takže raději sedíš doma a ženu posíláš samotnou co *22*

Aneb můj komentář je asi tak k Tématu jako Tvůj *3*
No kdo...kdo asi...no prece ty! Ty Luisito mas nejvetsi bambitku v sirem kraji. Tak toho vyuzivej.
Já jednoznačně raději menší. Ale byla doba, kdy jsem taky snila o tom zkusit velkého, že to určitě bude super. Zkusila jsem, a vím co je pro mě příjemnější, takže už nechci. Myslím, že spousta z nás to hledá proto, aby to zkusit. Tím neříkám, že neexistují ženy, co jim to vyhovuje a chtějí velké protože jim to je příjemnější. Negeneralizujme, každý je jiný a každý ho hledá z jiného důvodu...