Čím víc ženy, tím víc lásky,) samozřejmě když odebereš extrémy. Čím víc ženy, tím víc k vnímání, ke stimulaci. Mají holky holt víc šťávy,)
Baculky jsou nej. Mám rád když je za co chytit.
Všem zdejším odborníkům na ideální hmotnost a posuzovačům přitažlivosti bych rád popřál, aby jim Pán Bůh pevného zdraví naděliti ráčil.....
Asi tak, každému se líbí něco jiného a každý ať si žije s váhou, jakou má... a pokud mu vadí, že je moc tlustý, či hubený, tak se to téměř vždy dá změnit. Když se chce...
Rovnítko mezi vášnivost a tloušťku se přece nedá dát :-)
Rovnítko mezi vášnivost a tloušťku se přece nedá dát :-)
Ja myslim, ze to neni o tom baculkja, tlusta, hubena. Je to o tom, jak je zena stavena. A co dotycneho pritahuje. Znam divky, zeny, ktere jsou neuveritelne krasne, sexy, ale predstava spolecnych hratek ve mne spise vzbuzuje odpor, nechut. A jsou zeny, ktere nejsou idealy krasy, spis tuctovky, ale predstava spolecny hratek mi mini roztrhnout poklopec. Nekoho vzruje Trabant, jineho Ferari, ale uziji si oba.
Ona taková bacule má taky něco do sebe...Podívám se na ní a říkám si: "Ty vole a to všechno je tvoje."
Máš recht. Taky mám radši plné ruce něhy...
Jak ženská tak chlap pokud jsou vyžraný - vzhledově žádná výhra.......
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ty jsi hezky narostla. Na Bang i na mazlení,)
Tak ta doba je pryč hlavně kvůli věku že:) neber to zle 60kg je super na tvůj věk
Smyslnost váha neovlivní. Ovšem mě vzruší daleko víc žena při těle než hubená
Boubelky si umějí užít kouření.. :)))
Vše ovlivňuje vše. Do jisté míry.
A ja jsem celkově zastánce názoru, že generalizace je nesmysl. Jedná bsculka je smyslná, druhá zase ne. To samé platí o hubenych. Takovéhle generalizace at už jakékoli (věk, váha, barva pleti atd) jsou naprosto mimo...
jo, kdyz ma 100kilo, tak asi hodne zere. Ale ze hodne zere, byva fakt nemoc, ne ze by chtela. Spousta veci neni o vuli.
Dobře můžeš objasnit buď z hlavy nebo vědecky pojem ,,baculky,, a ,,obézní,,. Kde je přesně ta hranice. Existuje vlastně? U hubených je přesně dáno co je ,,hubená,, a co už ,,porucha příjmu potravy,,.
Huraaa...!!! Mám 28,33😁😁😁 nejsem obézní.. 🤪🤪🤪 Jdu se nažrat 💪💪💪 A jen malý dodatek.. Při mé výšce 164 jsem měla 97kg.Potom skrz nemoc zhubla na 58 během půl roku. A můžu říct, cítila jsem se hrozně. Slabá, prsa jak těsto na langoše a při sexu nárazy na pánevní kost..nic příjemného. Teď mám svojich 75kg a je mi super.. A komu se nelíbí ať mi prdel políbí.. A úplně nejlépe taci, co si berou silné slova do úst, jako jsou vyžrane svině a nezametou si před vlastním prahem..a kokot mají třeba jako princezna✌️✌️✌️
Pravdu máš a většinou tací co si berou do úst silná slova stojí většinou za hovno nebo jsou samy nešťastný a zamindrakovaný a zvedají si ego na lidech, který by si zrovna o ně neopreli ani kolo. 😁
Já myslím, že úplně nejvíc smyslné jsou od přírody modrovlasé co mají 6 prstů....

Moje baculka.
Názor.
Prosím o váš názor a zkušenosti.