Seznámení problém

Je tu vůbec nějaká holka z Jablonce a okolí

Co nenabízí sex za peníze a nebo není jen na holky ale i na kluky jen tak mě to zajímá jelikož nějaký holce napíšu tak buď žádná odpověď a když odpověď tak chtějí peníze máte podobnej problém nebo jsem cvok
Je tu vůbec nějaká holka ze StrakonicJablonce a okolí
Co nenabízí sex za peníze a nebo není jen na holky ale i na kluky jen tak mě to zajímá jelikož nějaký holce napíšu tak buď žádná odpověď a když odpověď tak chtějí peníze máte podobnej problém nebo jsem cvok
Že St jich tady je... Např my. 😁
No jizni cechy jsou zabité...same namistrovane...pip, ale jak by ne když poptavka prevysuje nabidku....a to tak že mnohonásobně....
A co by jsi čekal? na seznamku jsou inzeráty, můžeš reagovat dle požadavků- A na chatu jsi jen jeden z mnoha chlapů, co má v galerii pindíka několikrát jinak, nevyplněný profil , .... myslíš že na z tebe takto nějaká bude vůbec reagovat ? nebud naiivka , uvědom si poměr skutčných žen proti mužům a zapracuj na své prezentaci, aspon tak aby jsi nějakou šanci mohl mít.
DigDag
DigDag Nieaktywny 6 lat temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
tak nabidek pretlak mit nebudou, ale "nabidek" ano *3*
DigDag
DigDag Nieaktywny 6 lat temu
podekuj zdejsim nadrzenym hovadum *4* *22*
Vsadim se, ze jednu osobu, ktere vadi tvuj nadech, uhodnu napoprve *3*
ale vis *22* protoze to mame my dva spolecne *22*
a nema ta dotyčna nick co se podoba Siebenpunkt Marienkäfer ? *125*
ty jsi vazne vuuul *3* jsem si poprskal tablet *22*
tak asi to je ona, ale jak vidim je asi mimo signal žadna reakce na žadnem vlakně asi je mimo signal vidim to na The Dark Side of the Moon *244*
nechci jsem teď na mobilu nemam tak velky display *244*
A to pomaha proti tomu, aby tu ta osoba priletla jak furie? Ze se nevleze na cely displej mobilu? Jdu se prelogovat *3*
viděl jsi jeji prdel? nebo stehna ty ma jak kytary a prdel jak dva kachle to na obyčejnem mobilu z Aldi hrozi že se to sekne a musim udělat restart *125*
Třeba neumí německy *18*
Zkusíme latinu Coccinella septempunctata *1*
Dislaik dávají šupaci telefony samy. Každej jezdí prstem po okraji displeje