Ak chce mať žena spoločnosť, bude ju mať, nemusí ju hľadať. Skôr Ty niekoho hľadáš. A preto mal si napísať:
Chystám sa tam a keďže nikoho nemám, tak tam budem opäť sám. Ak by sa nejaká žena mohla obetovať a robiť mi spoločnosť, prosím nech sa mi ozve.
Chystám sa tam a keďže nikoho nemám, tak tam budem opäť sám. Ak by sa nejaká žena mohla obetovať a robiť mi spoločnosť, prosím nech sa mi ozve.
Páčia sa mi ľudia ako ty, ktorí si myslia, že zjedli všetku múdrosť sveta
Podľa seba súdim teba?
Ja som múdrosť sveta nezjedol, ale veľa ľudí zjedla hlúposť sveta. Mne sa zasa páčia ľudia, ktorí si myslia že podľa seba súdim iných. Ja tu určite nehľadám spoločnosť a ani ju neponukam. Keby som hľadal napíšem inzerát nie príspevok do fóra.
Píšeš tu ako keby si bol záchranou žien, ktoré sú sami a chcú spoločnosť, a nech sa Ti kľudne ozvú. Opak je pravdou, ty si sám a zúfalo hľadáš spoločnosť.
Píšeš tu ako keby si bol záchranou žien, ktoré sú sami a chcú spoločnosť, a nech sa Ti kľudne ozvú. Opak je pravdou, ty si sám a zúfalo hľadáš spoločnosť.
S domýšľavosťou ďaleko nezájdeš ty opak je pravdou
Ďalší mudrlant, ktorý sa musí vyjadrovať k niečomu, o čo ho nikto nežiadal a o čom nič nevie...live long and prosper
(edytowano)
(edytowano)
Keď píšeš do fóra, očakávaš odpoveď. Však čakaj na nejakú ženskú spoločnosť. Ale daj si celoročnú permanentku, možno keď tam budeš každý deň, raz sa ti tvoje sny splnia.
Ja tam chodim je to tam super a dá sa zažiť kadečo odkedy tam je bar :-)))))
Noc saunových rituálov
Bešeňová
Chystám sa tam opäť sám 3. 10., tak ak by chcela niektorá žena spoločnosť, kľudne nech sa ozve :)