Sex v kamioně

Sex v kamioně

Jen by mne zajimalo jestli vzrušuje některou ženu tahle představa
Me by se taková cesta kamionem s někým kdo je fajn a společně bychom se dokázali zasmát a mluvit o všem hrozně líbila. A i jemu by hned bylo veseji, než si v prázdné kabině povídat sám pro sebe. Za mě super.
S manželkou v kamionu šuká mě skoro každý den a baví nás to.
Seli
Seli Nieaktywny 6 lat temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
přesně tak.super pohodlné cestování i sex
když má vedle sebe člověk skvělého partnera,je jedno kde ten sex je,a v kamionu je to jak v ložnici,takže pohoda
Děkuji za názor a asi máš i pravdu
Láká mě vykourit kamionaka, jaké trasy jezdíš, jezdíš kolem moravských Budějovic?
Když se dva chtějí mít rádi a nemají zázemí je i kamion sice nouzová ale dobrá varianta.
DigDag
DigDag Nieaktywny 6 lat temu
Když si vezmu, kde jsme se s manželem milovali, když jsme spolu chodili, tak kamion je ještě dobrá varianta. Já si myslím, že nezáleží, kde ale s kým....a asi to je jedno jestli to je kabina kamionu.*6**6*
Nic ve zlém, ale při váze, kterou uvádíš v profilu, to musel být opravdu neskutečný zážitek........
Jak jsem psal, nic ve zlém. V autě jsem se něco našoustal a pěkné zážitky byly s děvčaty do 50 kg. Při více kg už tam překáželo téměř vše, včetně stojícího Ferdy a větších prsou. Urazit jsem Tě rozhodně nemínil, jen jsem reagoval na vychvalovaný sex v autě, od někoho prostorově výraznějšího.
V kamionu jsem nešoustal, nemusím mít vše.....
Jezdíme s manželkou kamionem a moc nás to baví tam mrdat
Vím, že paní psala o drbačce v kamionu a že je v něm hodně místa, hlavně v nákladovém prostoru. Tam se dá jistě zvládnout grupáč nebo SW . *24*

Když někdo s takovými parametry vychvaluje sex v kamionu, tak mi to prostě přijde stejné, jako kdyby vegan básnil a vychvaloval pečený bůček s knedlíkem a se zelím.
Karmu, každý občas šlápne vedle. Teď se to povedlo Tobě... Nic víc nic míň.
To asi záleží na úhlu pohledu, ale i tak, vám děvčata, přeji hezký den *277*
Paolo227
Paolo227 Nieaktywny 6 lat temu
Paolo227
Paolo227
Kamion,to je co premko, iveta nebo 106 ???
To je jako auto sex v autě, kámoš má clio, tam nic moc, ale jsou i jiné auta že
Aneb, tak co holky, která si to se mnou v kaminonu rozdá ? Nějak v tom vidím skrytý inzerát :-))
To uz tady nedavno bylo-někdo nabízel výlet do zahraničí, ale bylo to moc narychlo nestačila jsem se sbalit a ani toho dotyčnýho poznat *344*
Poznávej třeba někdy mužem někam pocestovat... Španělsko Švédsko
Nee to neni inzerát jen mne to zajímá
Ne, co by na tom mělo být vzrušující???..... Ono ani tak nezáleží kde, ale s kým.