Zenaty bi kolega....

Pekny, muzny zenaty kolega v praci...

Ma tu niekto nejake zazitky (sexualne) so zenatym kolegom z prace? Napr. zo sluzobky alebo z nejakej akcie??? Ma niekto takeho zenateho kolegu, kamosa s vyhodami?
Pkhtvd
Pkhtvd Nieaktywny 6 lat temu
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Tiez mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze sa to da a je to v pohode realne. Ide o to, ci je kolega “normalny”. Podla mnato zalezi od toho ci ste opatrni a ci to mate v hlave upratane... Urcite si nezacinat s promiskuitnym debilkom alebo chvalenkrom. Skor so zadanym chlapom, aby tam bolo co najmensie riziko.
Presne ako píšeš, len problem je v tom ako vsetci dobre vieme ze hned na zaciatku mozes iba dedukovat aky je ten druhy ,kedze ho dobre nepoznas/me ,a preto vela chlapov by aj bralo takeho kamosa ale strach z toho ze to moze byt ten promiskutny,chvalenkar....to vies az po case ci je v pohode
Prosim ta ako odblokovat vstup do miestností
Ja tiež nie,, aj ked niekedy to laka ake by to bolo "mať takeho kolegu/kamoša s výhodami" ..*4* len či to nieje velke riziko z odhalenia,, to už je na každom ako to berie,, *24*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
No ako vidíš nie všetci chcú mať takých kamošov,a mať takého kolegu v práci tak to asi nie,ale kamoša no nie je to na zahodenie.
Ty si tak hlupy pritom mas tak prijemnu zenu.ta musi fakt trpiet
Prosim ta ako odblokovat chat a vstup do miestností

co uz... za tie roky si uz zvykla. (edytowano)