Šukací stroj

Šukací stroj

Ahojte, má niekto reálne skúsenosti s takými mašinkami ....?
Ja som si jeden s priateľkou zaobstaral a je to super. Pre ženu je to najskor také cudne, zastrasujuce, predsa len kovový stroj..
Ale plynulá regulácia rýchlosti je super... Pridá uberie sa koľko sa jej chce.
Ono chcel sme 3jku ale nejak z toho padlo.. A kúpil sa stroj 😂
Takze jeden do zadočku a druhy do po pipiny a je vybavené. Žiadna prípadná žiarlivost,komplikácie, zdravotné riziká + je hneď po ruke

Celkovo nás vyšiel 250e co je luxusná cena a nejde o nejaký plastový šunt.

Ked tak pošlem do správy odkiaľ + foto.. (edytowano)
3ka so živým chlapom sa absolútne nedá porovnávať s hrátkami so šukacím strojom *2*
Ale chápeme ako si to myslel, no odporúčame vyskúšať aj tú 3ku *22*
A šukací stroj môže makať tiež *22*
mudro hovoris. Skusime ked k tomu pride, ono to netreba silit. Ta moja este nato nieje uplne pripavena podla mna.
Trochu oživím túto tému. Mal som neskutočne silný orgaznus extra výstrek , keby tam nebol kraj sprchového kúta tak to letí možno aj na 2 metre , skoro ako zamlada. A to stačil jeden zasununutý prst
Objednal som : https://www.69shop.sk/you2toys-rc-fucking-machine-nabijaci-vibrator-s-posuvom-hore-dole-a-prisavkou-na-dialkove-ovladanie
Máte s týmto modelom nejaké skúsenosti?
Na internete som videl videa kde striekali bez pomoci rúk. Chcem to vyskúšať
Treba si živú trojku užiť, dokud je čas:-)
Za sto rokov nebudu vedieť rozpoznať, či ti do trojky dojde živy chlap, či sukací stroj
Jak dokud je cas ...sice mam skoro 40r ale snad to nieje este tak hrozny vek.Este sa mi obcas aj dokaze postavit :-(
Priatelka ma 28 tak snad to je tiez nieje uz na dochodok.

Jasne zive je zive, ja som len popisoval vyhody masinky ktore skratka su.
Nevyhody ma samozrejme tiez, myslim ze kazdemu ocividne.

Len ono uz na amateroch nehladame a ani nechceme, vela zakomplexovanych muzov co maju prisilne reci, vykecavacov, honicov, slubotechne atd.
Ked to bude tak to bude ;)

A vobec moze byt aj 2x chlap a sukaci stroj *3* a zienka mila sa po takom vikende nebude vediet ani postavit.
Veď tak sme to mysleli, šukací stroj možno zapojiť aj ku trojke MŽM *22*
Ahoj som žena tak si to viem predstaviť. Žena musí mať čas a chuť na šukací stroj. Je to inakší pôžitok : na nezaplatenie. Osobne ich mám doma viac druhou a užívam si ich aby som dosiahla vaginálny orgasmus. Je to len v hlave a dlhodobé pracovanie a navnadenie.
Ahoj,
dakujem za odpoved na otazku, na ktoru som sa pýtal ...zaujíma ma ženský pohľad.
Ja mam ,vyrobil som ho manzelke. Len ho nechce ani skusit. Tak je napredaj.
ahoj ak este je ten sukaci stroj mam zaujem
Ahoj vies poslať fotku a po prípade aj cenu
Ahoj este chces fuckmachinu? Mám jednu
Ano.pravdaze napíš správu ....ak môžeš a pošli fotku a cenu
Ahoj, vieš ho nafotiť a poslať do správy? Samozrejme aj cenu. 🤣 Ďakujem.
Ahoj..pošli mi prosím ťa foto a nejaké info ohľadne toho stroja a cenu..diky
Foto aj video poslem je vas viac. Poslem vsetkym. Zajtra.
poslu foto a cenu....mozno sa dohodneme....