Glory hol Slovensku

Nevite kde je glory holé na sk

Okolie Myjava Senica nm. NV pn
Ahoj ja v Senici išli bi ste dnes alebo zajtra somnou
Ahojte, kde na Slovensku, aj v týchto časoch, funguje stále GH?
Viete aj o miestach na Strednom SLOVENSKU (Banskobystrický kraj?) Ďakujem
Parkovisko Voznica na R1 je tam diera na gloryhole kabínky sa dajú zatvoriť je to tam aj navštevované
No keby bola hneď by som išiel..ale bohužiaľ nikde asi nie je
Je v nákupnom centre Európa BB, na pánskych záchodoch na prvom poschodí, za lekárňou. Posledné dve kabínky
Chcem niekde bližšie nie tak ďaleko to je časovo náročné
No tak čo viem tak bola jedna gloryhole na zlatých pieskoch na wc, ale myslím že tie sú už zavreté
A niečo ešte bližšie nieje. Alebo nedá sa urobít
Vždy sa dá urobiť, či chces k tomu stavebné povolenie?
Áno tvoje ak nechápeš bolo by dobre vedieť kde by sa to ľuďom najviac páčilo
Však si urob dieru vo svojom byte alebo v dome, ale nie na verejných wc. Ste normálni, však si vezmite do lesa OSB dosku, oprite o strom, vyvŕtajte otvor a užívajte si ale neničte verejné wc.
Ja som v mojej správe nenapísal že by sa to malo spraviť na wc, len som mu povedal lokalitu kde by sa to uchytilo
Aha okej, ospravedlnujem sa za nedorozumenie
Ja tiež
mne nevadí keď si niekto robí gloryhole, ale keď idem na wc v mirragi a tam diera, potom ju opravia o mesiac znovu, potom dám dajú kovovú platnu a opäť inde...toto nechápem . No a potom vyjadrenia kkbbvvvvv....to je kapitola sama o seba
Bude to len dáky zaostalý chuj, ktorý k tomu ešte nevie základnú slovenčinu😂
Veď to, muži sú buď heterosexuáli, homosexuáli, bisexuáli, transsexuáli alebo debili.
Názov Glory hol
Popis Glory holé...
Čo vlastne hľadá, holú Glory,? (edytowano)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Nauč sa rozdiel medzi zámenam ty a ti.
Až potom choď robiť diery do steny. (edytowano)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Kkbbvvv , ty by si aj rád opravil, ale netušiš ako😁,
No podľa mňa najviac vyťažené by to bolo dakde v ba alebo ke, keďže tam je viacej ľudí.
No to sú jediné dve čo viem, takže potom asi nič. Ale na záchodoch v nákupných centrách sa dá toho zažiť veľa
Je to vzrušujúca predstava nechať sa anonymné vyfyjat ale len od ženy.