Hejty a komentáře na fóru

Proč má někdo tu potřebu

Ahoj. Celkem často si tady pročítám fórum a neustále tu vidím jak někdo musí hejtovat, kritizovat a různými posmesky komentovat různý příspěvky, který nemají s tématem nic společného. Vím že tu jsou občas hloupé dotazy, ale prostě je určitá skupina lidí kteří by rádi znali názor na dané téma. Místo toho tu je většinou osocovani že autor příspěvku je chlap vydávající se za ženu, nebo pár a podobně. Zajímalo by mě jak na to někteří přišli, že se někdo vydává za ženu, nebo pár, když ti lidé nemají v profilu žádné informace podle kterých by se to dalo poznat. Potom je tu akorát zmatek.
Taky jsou tu i bohužel i ženy vydávající se za může
Tak tuhle teorii už sem někde slyšel *385*
Jo vlastně to sem tu už psal já *3*
Fandím všem co to tady berou s nadhledem s humorem a recesí, naopak nechápu ty, co tady pořád někoho poučujou, vykřikujou a řešej nesmysly a dělaj na každýho ramena, přitom to jsou ve skutečném světě jenom přizdisráči co pořád jenom kňouraj.

A uplně nejhorší jsou ti, co si tady hrajou na doktorky a raděj lidem jak si stáhnout předkožku a nebo ta co tady každýho poučuje o pravopisu.
naprostý souhlas
líp bych to nenapsala *4**114*
Rimidalv, souhlas! Stále stejní tu hejtujou a píšou nesmysly úplně mimo mísu. Ani není třeba psát, kteří konkrétně. Oni sami vědí nejlíp, ale možná jim to časem docvakne a přestanou.
Tohle fórum je od toho, aby si tu podobně naladěný lidičky sdělovali informace nebo si dohodli příjemné chvilky.
Honimire, ty jsi tu vazne chybel *22*
Přesně jak jsem psal, reagují stejní kriplové. Proto to tu stojí za hovno a nic se tu nikdo nedozví. Tedy kromě pár debilních příspěvků vybraných dementů.
Nemyslím si že by N3PI byl krypl, má svůj styl vyjadřování, který se nemusí líbit každému, ale na druhou stranu většinou jeho příspěvky dávají smysl.
Hele ale zrovna na jeho dotas jak se poznají falešní nicky a jak pozná že dotyčný používá více adres aby umocnil svůj blábol v cheatu mu zrovna tebou nazvaný kripl odpověděl a cos tu udělal ty leda zas pytel hoven ....
Tak to te vitam v klubu Honimire *1*
Ne, přesně na to fórum neslouží. Fórum slouží k diskuzi. Na dohodnutí si příjemných chvilek máš soukromý zprávy a inzeráty.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ještě že vím jak se rodí děti, i jejich výrobu už mám vyzkoušenou 😊😊
z toho si nic nedělej,já dostanu palce dolů i za to že napíšu dobrý den *1**1* holt,jsme neoblíbení*22*
neřeš palce *4*
Já si myslím, že je spousta lidí co tu dávají palce dolů už jen z primcipu a nějaké osobní zášťi vůči autorovi komentáře. Ale spousta normálních lidi to má u pr.. le a neřeší takový kraviny.
Hele nebyli já rád budu dole a nechám se odskakovat *4*
u mě taky *3*počítám že jich za dnešek bude tak 20 *5*
njn ubohost některých je neskutečná *22**22* (edytowano)
Hele zas jim to nemůžeš brát třeba je to jejich smysl sebeuspokojení tím že si na chatu vytvářejí pod více nicky svůj vylhaný názor a ve svých lžích se umocňují , ber že tato varianta je lepší než kdyby přišel domů flustrovan že mu někdo oponoval a bezdůvodně by si své ego vybil na svém příteli ,je to prostě taková lehká vytvořena faleš jeho života podobná jako některých na fb.
Jako že pozve sám sebe a pride jenom on *3*
Bohužel i tací tady jsou. Neznám jejich pohnutky které je vedou k tomu aby diskutovali sami se sebou a upřímně ani nevím jestli to chci vědět.
Ano, je tu spousta dotazů, nad kterými zůstává rozum stát, měl jsem ale spíš na mysli dotazy který dávají nějaký smysl, i když jsou třeba na okraji zájmu.
Jo a ještě doplňující informace že jsou tu ženy pod modrými nicky a to z důvodu že chtějí mít klid *3* od zdejších no to radej rozebírat nebudu
Jak nekdo? *3* Klidne me muzes jmenovat *22*

A jak prijdeme na to ze za cervenym profilem je v drtive vetsine chlap? Leta praxe a odrikani *1* vis jak, nejdrive trenink a pak zeny a show *22*
Tvoje připomínky jsou alespon občas vtipný.Je vidět že si z toho děláš prdel,
Jen poupravim. Nedelam si z toho prdel, ja si delam prdel ze zdejsich nadrzenych bezmozku a s velkym gustem si na nich smlsnu *1* A vubec se tim netajim *22*

A jelikoz jich tady je znacne mnozstvi, mam o zabavu postarano na dlouhou dobu *3*