Erotická hypnóza

Má někdo zkušenost?

Má někdo zkušenost s reálnou hypnózou? Já ulítávám na YouTube videích, které jsou ovšem zatím pouze v angličtině, což mi nevadí, ale bylo by vzrušující to zažít i v rodném jazyce. Když se člověk naučí odpoutat se a nechá se vést, zažije pak nádherné orgasmy bez jakéhokoli fyzického kontaktu, což je nepopsatelné.

Hezky den a děkuji za příspěvky
... Guru Jára...................
Kdyby něco z toho Guru Jára použil, tak těm ženským před " odháčkováním " nemusel vařit " magorák " a potom zdrhat za hranice.
Pokud máš na mysli " handsfree orgasmus ", tak ten je spíš založen na sugesci ( sugestivní hlas, který může vyprávět cokoli) a vizualizace ( představa sexu). Někomu k dosažení podobných pocitů stačí poslouchat některé druhy meditační hudby.
Jo, to je zřejmě přesnější označení.
Hypnóza je vážná věc a autohypnóza je velice návyková záležitost, tak opatrně.
Vůbec si nedovedu představit, že se v dnešní době najde někdo, kdo ani neví co to je, vždyť jí používali už Sumerové, je to ostuda školství.
Jo jsem na tom celkem závislý, to je pravda.
na hypnozu bacha.od laika může být velmi,velmi nebezpečná
Nemáš náhodou na mysli " energetické orgasmy " ? To potom není hypnóza, ale práce s energií.
Ano, to je asi přesnější označení.
Mno a nemluví o takovém tom orgasmu kde zatínáš svaly pánevního dna bez další stimulace (krom fantazie) :)
Zatínáním pánevního dna se tato oblast více prokrvuje - vyživuje a často se tím léči nebo napravují problémy hlavně u žen.

Pokud se tyto cviky provádí často, silově a hlavně bez větších znalostí, může se spustit proud energie Kundalini- z Tao - životní energie. Pokud na to není připraven - pročištěn energetický systém těla, tak často vznikají velké problémy - fyzické i psychické.

To co jsem myslel já, jsou videa, kdy na lehátku leží žena nebo muž a nad tělem rukama vede předvádějící energii. Té musí být hodně, aby se dala využít k orgáči. Podobně jako při tantra masážích.

Pokud se nepletu, tak při hypnóze si objekt nic neuvědomuje, případný orgáč by si neměl pamatovat.
Karmu ne ne já myslím takové ty instruktážní videa třeba na YouTube, kde zatínáš jen svaly pánevního dna a vede Tě přitom ("hypnotizér") hlas.

Najdu o tom nějaké články, pošlu do vzkazu. (edytowano)