s kondomem zkušenosti nemáme, protože oba dva kondomy odmítáme. Ale k výstřiku. Jak se říká, pro oko ostatních do pusy, nebo ven na kundu, pokud si to chce šukající užít do konce, tak do kundy. Já to mám nejraději, když jdu druhý, třetí a pěkně do mokrého a teplého, je to rajc.
To jako žena si nechá na SW vystříkat do kundičky od více chlapů?
od toho SW je. Pro upřesnění, nepředstavujme si počet třeba deseti, ale od dvou, tří ano. Pokud bychom měli využít SW jen pro sebe, tak to tam nemusíme chodit a můžeme si to užít jen spolu doma.
Ja mel za to, ze swingers je o tom uzit si sex ve spolecnosti jinych paru/lidi kteri to maji stejne a pro ty, co to tak maji i s vymenou partneru. Nevedel jsem, ze swingers je k tomu, aby mi do manzelky strikalo x cizich chlapu.
Já třeba chodím sama...........a sólo chlapi mi nevadí .... naopak
(edytowano)
(edytowano)
Ty ses ten curak na fotce vid 
Prý zoufalko. Pche, od tebe to teda sedí. Největší honič, Hatori69, samozvaný odborník (teoretik). Na všechno má nějakou odpověď, do každé diskuze rozdává svoje moudra, bohužel jedna větší hovadina než druhá.
když už, tak kde je psáno, že se jedná o solo nadržené chlapy z Bunkru? Myslím, že i z páru se může jednat o chlapy, kteří mají zájem, nemusí jít hned o párovou výměnu, ale o tom se nechci rozepisovat. Mimo jiné máme uzavřenou společnost sedmi párů bez solo chlapů. Takže nevím, proč tu řešit něco o čem každý ví prd. 
Kdyz uz, tak kde je napsane neco o nadrzenych chlapech z Bunkru?
B08 před 2 hodinami
to máš hned ajc cvajc drajc. taky mám rád partnerku použitou. ale fakt ne od random honičů z bunkru.

to máš hned ajc cvajc drajc. taky mám rád partnerku použitou. ale fakt ne od random honičů z bunkru.
Ale reagujes na me, ja o Bunkru nepsal:-)
neřeš to. ----------------
Vlasní zkušenost ...SW začátek akce tak jsme si dali 1KOLO S MANŽELKOU V TMAVÉ MÍSTNOSTI A POHYB OKOLO JSEM SKORO NEVNÍMAL A PAK JSEM ZJISTIL ,ŽE MÁMPOCÁKANA ZÁDA. HNUS VELEBNOSTI
A nebolel te zadek?:-)
My chodíme s manželem také na SW a chceme si to tam pěkně užít. Takže pokud se tam najde někdo, kdo je nám sympatický, tak si to s ním užijeme se vším všudy. Sex je teda možný pouze s kondomem, ale pokud chci postříkat, tak mi ten dotyčný rád vyhoví. ;-)
My jsme chodili do Fantasy a tam jsme viděli výstřik vždy jen do kondomu. Kam chodíte vy?
Když si řeknu tak mě většinou postříkáji....prsa i vystříkaji pusu...... stačí si opravdu říct.
Stříkání na tvoje prsa musí být radost

Rád stříkám na pusu, do pusy, na prsa, na bříško, na záda, na zadek, manželka to ale moc nemusí a na swingers mě nepustí
Když ještě neměla tělísko, tak jsem si stříkání na ní docela užil (to jí to tolik nevadilo), zase jsem ale hrozně chtěl stříkat do ní. Někdy holt ověk nemá všechno co chce
Rád stříkám na pusu, do pusy, na prsa, na bříško, na záda, na zadek, manželka to ale moc nemusí a na swingers mě nepustí
Když ještě neměla tělísko, tak jsem si stříkání na ní docela užil (to jí to tolik nevadilo), zase jsem ale hrozně chtěl stříkat do ní. Někdy holt ověk nemá všechno co chce
Ahoj devcata nejlepsi vystrik je tam kam si zena preje takova kundicka byt naplnena nebo vystavena a pekne postrikana nebo pusenka kozicky analek i donej je slastne vyvrcholeni a le ja mam nejradsi pulku slecnam do pusinky a zbytek na stavnatou kundicku a pak ji peclive hned doprstit a dovylizat wauuuuuu a uz su vzruseny ou zeny nemate dnes nejaka chut si to uzit ja Ales 37
mas recht, koureni ve virivce je fajn
My také chodili do Fantasy a do Bunkru, ale poprvé mě muž postříkal ve Fantasy, ale to jsem si o to řekla. Prostě ta žena si o to musí říct, jinak si to muž bez dovolení nedovolí. Navíc do Fantasy chodí většinou páry a ty mají nastavená nějaká pravidla a tohle třeba není pro ně přípustné.
Několikrát jsem naopak zažil, že si o to holka přímo řekla, že chce třeba na prsa nebo do pusy, vždycky záleží asi na náladě a sympatiích.
Proc ne na zenu, je to krasne (jen nesmim byt zrovna pod ni
)
Vše záleží na dohodě, na tom zda se znáte a pod. Já ráda stříkaní všude na mě či do pusinky. Na soukromých sw kde se známe tak i mě nevadí sem tam polknout a od kamarádů i do prdelky.
Ahoj rad bych se zucastnil soukrome svingersky dalo by se to nejak zaridit?je to muj sen se zucasnit a prozit tu obrovskou rozkos ja Aleš 37
Asi bude fayn být tvůj kamarád
Co to ke za SW, když se stříká do kondomu?
Stříkat se má do kundičky.
Stříkat se má do kundičky.
Presne vystrikat se do kundicky na ni do pusenky proste zalezi jak je zena pri chuti ja zrovna mam nehoraznou chut se do zeny vydtrikat
rád rozmrdanou kundičku, pěkně vystříkanou, pak ještě lížu....

Výstřik ve swingers klubu
kam a kdy
víme, že teď to není tak aktuální, že kluby jsou zavřeny. Ale ptát se můžeme.
Všimli jsme si, že v klubech se muži skoro vždy udělají do kondomu, nikdy na prsa nebo zadek.
Jaké jsou vaše zkušenosti, nebo na jaké akce chodíte, pokud výstřik do kondomu až tolik nepreferujete.
díky