Ten post został usunięty przez użytkownika.
Sa vám tu všetkým divím a dosť......isto si občas pozriete aj iné témy a nevidíte že sa tu ventiluje min.90% chorých parafilikov ??
Tu očakávať nejakú serioznosť ??
Mudrovať nechcem, ale odporúčam ako úplne prvé okamžitý tel kontakt a podľa možností následne okamžité stretko niekde na pláži alebo na káve a nie rozosielať svoje zneužiteľné intímne fotá Podľa reakcií budete hneď vidieť s kým máte dočinenie. Predídete mnohým sklamaniam a nepríjemnostiam.
Tu očakávať nejakú serioznosť ??
Mudrovať nechcem, ale odporúčam ako úplne prvé okamžitý tel kontakt a podľa možností následne okamžité stretko niekde na pláži alebo na káve a nie rozosielať svoje zneužiteľné intímne fotá Podľa reakcií budete hneď vidieť s kým máte dočinenie. Predídete mnohým sklamaniam a nepríjemnostiam.
Tiež od nas pýtal nejaké fotky 😱😅
Ja som písal s párom hneď poslali fotky ani som nechcel fotky boli fake z internetu pritom mám v profile že neposielam fotky keď malo dôjsť stretku tak sa odmlčal
To je fakt take, ze sa neviem rozhodnut ci poslat alebo nie. Lebo nevies ci je to realne. Ale zase bez foto je obcas strata casu pisat. Ked chcem realne stretko, darmo sa mi bude s niekym dobre pisat a komunikovat, ked ma nebude pritahovat v reale.
Čo dáš na internet to tam ostane a môže niekto zneužiť ale aj nemusí je to vec každého radšej keď nefunguje chémia tak poslať preč alebo odísť bez urážky život ide ďalej môj názor
To je tu už pomaly každý druhý. A keď som v jednom vlakne napísal, že preto už nikdy nikomu nepošlem fotku tváre, tak sa našli ešte 4 poloretardovaní jedinci, ktorí dali palec dole. Serióznosť a úroveň tu ide dole vodou.
Aj mna to mrzi. Neserioznost ludi. Menila som zopar krat foto aj s párom. No uz sa mi stalo to, ze my sme foto poslali a par nakoniec nie. Ked sa s niekym dohodnem na vymene foto, malo by to byt obojstranne. Ved moze sa stat, ze clovek ma iny vkus ako to co vidi na fotke..no uz zo slusnosti aspon poslem foto a poviem ze ale bohuzial nemam zaujem. To teraz vravim o overenom nicku, kde by som cakala trosku serioznosti.

Zuza29tt
Nick zuza29tt
Ked sme hladali niekoho do 3 tak sa slecna ozvala ze ma zaujem, popisali sme, bohuzial aj pomenili viac foto a dohodli schodzku, ktoru zrusila den pred tym. Zase vypisovacky a len naliehanie na dalsie foto (ktore som uz nedala) povedala som az po osobnom stretnuti. A zrazu ani obraz ani zvuk.
Takze ocividne dava fotky cudzej zenskej.Neseriozna.