Kandaulismus žen?

Máte taky takovou partnerku?

Moje drahá se odvážila stáhnout mě trenýrky a ukázat jaké mám přirození svojí známé a ještě se zeptat,tak jakého ho má?Máte taky takovou nějakou zkušenost!Kdo si o těch věcech popovídá?
Ahoj, jsem taky kandaulistka a moc mě vzrušuje pohled na mojeho chlapa s jinou. Bohužel se mi nedaří najít ženu aby mi to splnila, tak hledám i tady. Chtěla bych najít pár kde on je kandaulista a půjčil by svou partnerku, pak bychom byli všichni spokojeni. Pokud by byla žena bi, ráda se přidám ale není to podmínkou. Pa, těším se ;-)
Trenýrky stahuji manželovi taky,ráda ho ponižuji před kamarádkami,protože ony tak malé ocásky ještě neviděly.Doma mají manželé s mohutným vybavením-také mi je při návštěvách ukázaly-jen mi nikdo nevěří,žě manžel ho má nejmenší na světě!Po zhlédnutí již věří!Jen se mu smějí!
Tak proč sis ho brala pro prachy?
v létě, když jsou děti pryč chodíme doma nazí nebo jen v něčem volném a průsvitném. Naši přátelé to vědí a bez problému se přizpůsobují, svléknou se hned u dveří a vypadá to kouzelně. Nříkám, že všichni a pokaždé šukáme, ale není problém se pokochat pohledem nebo si sáhnout. Doporučuji.
My doma taky chodíme na lehko, v létě venku na zahradě nazí (na vsi), ale žádné návštěvy se zatím nesvlékají! A nebyli bychom proti.
Já nestahuji trenýrky manželovi,protože tam skoro nic nemá!Ráda ale stahuji trenýrky svým návštěvám!Miluji ty jejich pohledy:co si to vlastně dovoluji,ale ještě se mi nestalo,že by některý z nich cukl!Každému se postaví a stříká!Vybírám si mladé kluky s mohutnými klacky a ne třasořitky,jako je můj manžel!!!
..to je hezké..moje žena mi to také udělala a kamarádku lákala..aby si se mnou zašukala a vyhonila mi ho..
Asi bych neprotestoval i když by viděli jen 16cm.Zajímavější by bylo kdybych to mohl udělat já.Asi by na tom byli ostatní lépe jak jinak že?
To je parádní partnerka a obzvláště když ho člověku pohoní a ta druhá se přidá.To je potom erekce jako hrom!Vydržel jsem potom šestkrát až to skoro bylo moc dlouhý.To by byla metoda na odstranění nedostatečné erekce naprosto dokonalá.
Tak o tom můžeme po 50tce už jen snít.Rozverné sice mohou být ale stejně mohou mít nějaký blok,to ž nenapravíme,nebo snad ano?
taková zralá žena je kolirát daleko lepší naž kdejaké "kuře", hned bych si dal říct