Przed głosowaniem musisz się zalogować.

Mužský orgasmus

Mužský orgasmus

Dobrý den. Napíšu to co nejvice ve zkratce. Mám trochu "naročnější" přítelkyni. Má prostě TO ráda. Což se jí snažím klasicky,rukama,jazykem splnit. Což se jí líbí a jde ji to jak po másle.Nicméně ona má ráda,když to chlapovi jde klasicky se stopořeným penisem a pokud možno určitém časovém úseku dvakrát po sobě a teď přijde ten můj problém i dvakrát po sobě za dopoledne,odpoledne večer,....napíšu to na tvrdo.Prostě má ráda častěji a pokud možno opakovaně vystříkat.
Jenže mě to jde jednou denně. A kolikrát i jednou denně ob den.
Sice jsem zkoušel masturbací mi to dvakrát denně šlo. Ale až s delším časovým odstupem a spíše výjimečně.
Dá se nějak něco dělat,aby mi to šlo víckrát po sobě ???
Aby měla ona i já radost.
PS.je mi 45 let. Občas řeším problémy s bolestí páteře, beru prášky na tlak.
Tady Ti kazdy prebornik napíše, ze on strika pětkrát po sobe a stojí mu porad. Na to kašli a zadnou z debilnich rad tady se nestresuj.
Kazdy chlap po vystrikani změkne a většina zvadne.
Po koupeli a připadne po vymočení Ti stoupne znovu, zejména v pritomnosti vzrusujici holky.
S kolegyni muzu 2x po sobe, s manzelkou ani 2x týdne :-)
Na závody a rekordy kašli...
No,...to je právě ten problém. Prostě můžu jednou. Pak "zvadnu" a jsem uspokojený a tam dole už se mu moc nechce. A ikdyz si vezmu syldenafil tak sice to ztvrdne. Ale vystříkat se mi už nepodaří. Nejde to přehoupnout k orgasmu.
No a přítelkyni trvání no. Ikdyz říká že ne. A mě to vadí zas proto protože když už jsme spolu,tak bych si to také rád užil.
v pohodě , já to tak mám taky a myslím , že většina lidí , kterým už není 18 ,nadržení mladící s přebytkem testosteronu .
zejména když už jste spolu nějakou dobu , to je logické .
tohle byse ti podařilo i teď ,ale s nějakou novou rajdou :) když by tam byla zase ta chemie :)
To je normální, sidenafil takhle funguje... povolí ti kohouty a zafunguje hydraulika. Na libido nemá žádný vliv! Přítelkyně je tak možná spokojená, ale pro tebe je to už otrava.
Souhlas s ostatními. Už ti prostě není dvacet. Mě je 42 a taky jsem furt brblal, že manželce se nechce, že je "unavená" a že já bych mohl denně. No a ona se hecla a několik dní po sobě chtěla denně sex a fakt po čtyřech, pěti dnech už se mi nechtělo a nepotřeboval jsem to. Jestli máš věčně nadrženou ženskou, která chce i dvakrát za den, tak na 45 let je to šílené tempo. 😀 Prostě se obávám, že lepší už to nebude.
No, aby to šlo hned po sobě (třeba za 2 minuty), to je v tomto věku už skutečná výzva! (Jestli to čte nějaký puberťák, tak se teď musí jen škodolibě tlemit.) Na to je třeba mít asi nadání shůry...

Ale 3x denně s odstupem řekněme 6 hodin, to bys mohl dát. Ten recept se jmenuje dřepy, mrtvý tah, bench. Každé 2-3 x týdně po dobu asi 2-3 měsíců. Příp. k tomu ještě běh, plavání, jízda na kole, běžkách atd... 1-2 x týdně Sex tě bude opět neskutečně bavit. Možná se i vylepší tvůj tlak a přes bolest svalů si už pak ani nevzpomeneš na svá bolavá záda. *4*
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Děkuji moc za rady.No,zkusím víc cvičit,jak píšete a zachránit,co se dá.A zkusím zajít pro nějaké ty věci.