Super napad !!!!!😊😊😊rad vyuziju
Tak jdem na to. Který pár jako první hodí souřadnice???
dobrej nápad, kdo nechce, hledá problémy.
Dobrej nápad. Člověk si zahraje a ještě užije.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Hm... Žena jde na souřadnice. Žena jde podle mapy. Tomu se myslím říká oxymóron.
Myslím si, že to není špatný nápad a že to tu někteří zbytečně dramatizují. Navíc už je to tu celkem běžné, že pár, který chce diváky, napíše místo a čas třeba na fórum. A pokud někdo přijde, odehrává se přesně to co chtěli. Je to stejně jako public sex někde na pláži. Přijdou slušní honiči, ale muže přijít i magor. To je všeobecné riziko těchto akcí.
Jenže na tý pláží je spousta lidí, takže je docela slušná šance, že toho magora někdo zavčas zastaví, nebo ten ani nezačne magořit. Pokud se chci s někým sejít na pláži, stačí napsat "Lhota stánek s buřtama v 18:00". Když udávám souřadnice, tak předpokládám nějakou divočinu, kde nejsou jiné vhodné orientační body. I v takové divočině můžeš občas zcela náhodou narazit na magora typu "Lesní vrah" a jít takovému setkání naproti může zase jen podobný magor, kretén nebo úplný naivní vypatlanec, ale rozhodně ne žádný slušný honič.
Jaký je rozdíl v tom jestli jdu na houby, nebo si zašukat? Moc nechápu obavy některých jedinců, že mě tam půjde někdo napadnout.
,,Kdo se bojí nesmí do lesa"
,,Kdo se bojí nesmí do lesa"
Houbař jde do lesa primárně kvůli houbám, takže přirozeně jsou to houby, které se bojí o svojí další existenci.
Úchyl jde do lesa zase kvůli svému předmětu zájmu - což jsou obvykle jiní lidé (teď neuvažujeme zoofili), takže v nebezpečí je člověk.
Podobně před myslivec s flintou se bude třást strachy zvěř. Už cítíš ten rozdíl...??? (edytowano)
Úchyl jde do lesa zase kvůli svému předmětu zájmu - což jsou obvykle jiní lidé (teď neuvažujeme zoofili), takže v nebezpečí je člověk.
Podobně před myslivec s flintou se bude třást strachy zvěř. Už cítíš ten rozdíl...??? (edytowano)
Nepsal jsem že je to jednoduché, nebo že vím jak na to, ale jsou různá zabezpečení a když se tady najde dost lidí, kteří mají zájem najít řešení, tak věřím že to půjde.
Kritizovat je to nejjednodušší, najít řešení už vyžaduje úsilí a o tom to celé je.
Kritizovat je to nejjednodušší, najít řešení už vyžaduje úsilí a o tom to celé je.
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?! Nač využívat služeb sw klubů, když mohu riskovat znásilnění v lese...
Není nad to si domluvit spicha s někým, koho vůbec neznám, na odlehlém místě...
Pokud by ta registrace byla spojena třeba s bankovním účtem, v praxi by to znamenalo poslat nějakou třeba minimální částku, tak už by ten dotyčný byl dohledatelný, tím pádem by si rozmyslel co chce dělat za hlouposti.
Mě se ten nápad líbí, ale chtělo by to jen pro registrované uživatele, jinak to někdo zneužije a je po zábavě. Jakým způsobem udělat registraci netuším, ale určitě se tady najde někdo s nějakým nápadem.
Zajímavý nápad👍, určitě si to okruh lidí najde
Ano myslím že si to najdou ty co chtějí najít. Jen se to opravdu musí promyslet aby to někdo nezneuzil
Jako příznivci sexu i geocachingu jsme pro. Jen by opravdu bylo fajn pořešit, aby to někdo nezneužil.
Jasně, byla by to mysterka nebo multina, aby to nebylo úplně zadarmo 
Já jsem pro...
Já jsem pro...
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Klidně se rádi do takové hry zapojíme, ale chtělo by to spíše uzavřenou skupinu spolehlivých párů, z výše uvedených důvodů. V dnešní době každý druhý mamrd schová na místě fotopast a sám se neukáže. Jako řešení by mohlo být zveřejnit jen určitou velkou oblast a přesné souřadnice udat teprve až přímo z místa.
Odměna za nalezení takové sexcashky bude hádám omrdání do prdele od bandy nadržeců, co tam bude nědle číhat v křoví? Super nápad!
Super napad Doufam ze se to chytne rad bych se zucastnil
Dosti zavádějící popisek a prznění geocachingu.
Co takhke GPS sex či podobně.
Co takhke GPS sex či podobně.
Naprosto ve všem souhlasím. Geocaching a amatéři hodně špatné spojení
Ahoj, ale nebylo by to marné to zkusit
Moje žena má také mokrý orgasmus ale dá se to pořešit dvoumi ručníky sice stále dávat pozor aby jsme byli na správném místě ale jde to . Měl jsem však kamarádku a tam nepomohlo nic ta byla neuvěřitelná z té to stýskalo jak že zahradní hadice a vlastně dokud jsem šukali tak stříkala. Po nějaké době to bylo pořádně nepříjemné ale nedalo se s tím nic dělat teď je zpátky u manžela a ten sni prý nespí chudák holka
Aha a co to má společného s tématem? Zase jeden mimo mísu co chce být zajímavý a ani neumí psát.

omylem mu to skočilo do jiného vlákna,to se někdy stane,taky mám zkušenost
kdybys četl všechny témata,věděl bys
zas jeden chytrý co nečte a chce být zajímavý
kdybys četl všechny témata,věděl bys
zas jeden chytrý co nečte a chce být zajímavý
Máš svatou pravdu, chytrý a zajímavý, ale proto nemusím psát, Beruško 

Kdybych četl všechna témata, tak bych mohl taky zmagořit, což se Tobě asi povedlo dost dobře
Pěkný den, Beruško

Kdybych četl všechna témata, tak bych mohl taky zmagořit, což se Tobě asi povedlo dost dobře
Pěkný den, Beruško
tak každý normální by pochopil že když je to příspěvek úplně mimo téma,tak asi to tu hodil omylem
a nevím proč mě urážíš.jen proto že jsem ti napsala žes to nepochopil? booože
a nevím proč mě urážíš.jen proto že jsem ti napsala žes to nepochopil? booože
Tak každý normální nečte kde jakou hovadinu 

a promiň, ale každý normální než něco odešle, tak si překontroluje co odesílá, komu to odesílá, ale to je už na VŠ 

někdy to prostě přeskočí do jiného vlákna ikdyž vše zadáš správně
Ahoj dobrý nápad a myslím že je spousta páru ale i jednotlivců co rádi přijedou kouknout nebo nechají kouknout. Jen jak je to tu známé na amaterech určitě se najdou jedinci kteří budou posílat lidi do horoucich pekel a na konci nikdo nebude. Ja osobně jsem pro pokud to nějak promyslete dáte tomu nějaké pravidla moc rád se přidám a třeba i s kámoškou. Tak semnou počítejte

GEOCASHING SEX
Termín, souřadnice a ...?
Zajímal by nás váš názor, jestli by něco podobného mělo smysl a našlo by si to příznivce.
My bychom (nebo kdokoliv jiný) zadali termín, čas a souřadnice, třeba jenom den dva předem, a kdo by se přijel podívat, byl by vítán. První, kdo by na místo dorazil by se mohl přidat. Pokud by se toto chytlo, můžeme tomu udělat speciální webovou stránku, kde by aktéři sami mohli zadávat souřadnice a zvát šmíráky, nebo ty, kteří se chtějí fyzicky přidat.
Co vy na to?