Mladý pár na první swingers

Jaké je ideální místo na první swingers?

Ahoj, myslite, ze je dobry nápad Swingers, kdyz chceme primarne najit slecnu k paru na dlouhodobe schazeni?
Ne tu tam fakt nenajdeš...................
Ahoj jaký swingers by jste doporučili poprvé páru 24 a 29 let ? Děkuji 😊
Velmi luxusní klub je Vila Funny. (myslím, že na první návštěvu ideální, protože i když se neodhodláte k ničemu pikantnímu, tak si můžete užít hezký večer ve wellness). Ale koukal bych se na stránkách na počty přihlášených lidí. Vila si loni prošla trošku těžký obdobím (rozchod majitelů, nějakou dobu zavřeno, chvíli to vypadalo že zavře natrvalo, teď už to vede někdo jiný, ale zkušený, takže zase dobré), ale návštěvnost se zatím nevrátila na původní čísla. Některé dny jsou slabší (což vám jako nováčkům může i vyhovoval?), tématické akce jsou stále super.

A potom trošku blbé doporučení (protože není z první ruky), ale Ivča, která akce ve Vile organizovala (a vytáhna to na nejelpší klub šikoro daleko kde na jedně narozkách bylo i 180lidí) si nedávno ovevřela nový klub Elite Raising. Osobně jsem tam ještě nebyl. Ale četl jsem pozitivní dojmy. A vzhledem k tomu kam dokázala vytáhnotu Vilu Funny, tak bych věřil, že to tam bude mít podobnou úroveň.
Na těch narozeninách jsme byli taky...těch 180 lidi to byl tehdy masakr,to všude kde se člověk hnul,tak jenom lidi 🤣🤣
Na sobotní Valentýnskou párty je už přihlášeno asi 120 lidí, takže i teď bude slušná účast.
Jo no viděli jsme...a ještě to trochu poroste do soboty těch přihlášení.Meli jsme v plánu jít taky,ale jak už je tak moc lidí,tak už to není ono no 🙂
Jo, bohužel naše první (a zatím jediná) návštěva swingers byla právě ve Funny, v nejblbější čas, kdy tam bylo málo lidí, majitelé rozhádaní, takové divné to bylo, no. Od té doby jsme zatím nikde nebyli. Škoda toho načasování
Díky za doporučení. Je něco v Praze co by jsme mohli navštívit? 😊
Naše první swingers bylo ve Fantasy, poprvé jsme tam byli letos v srpnu, tak nějak jsme tam rozkoukávali a věnovali jsme se pouze sami sobě. Podruhé jsme šli teď v listopadu to už tam byli nějaké to osahávání s ostatními páry a nakonec než jsme odešli tak jsme dali i výměnu s jedním párem, tak nějak to vyplynulo ze situace. A to jsme neměli vůbec v plánu 😀. Za nás určitě doporučujeme Swingers Fantasy, příjemné moderní prostředí, čisto, příjemná obsluha, příjemní lidé. Věkový průměr tak mezi 18 až max 45let. Už teď se těšíme na další návštěvu.
Jsme také z pardubického kraje, můžeme se někde sejít třeba u skleničky a popovídat si o tom.
Mějte se KaM
Za nás doporučujeme Desire. Byla naše první volba, stále klub navštěvujeme a podporujeme.
Zitra se chystame na parovou denni party do paradisa....pro zacatek to moc neni pravda protoze je to fakt poradna swingers:-)
Já bych vám doporučila Fantasy v Letňanech. To si myslím, že je pro začátečníky nejvhodnější. ;-)
Taky jsme pro Desire ale je nám přes 40 :) , trochu nás mrzí že se tady ke všemu vyjadřuje jenom pár (negativních) lidí a pro nováčky je složité rozhodnout se podle recenzí tady na fóru.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Na 100 péro Desire, je těžký konkurent pro ostatní, proto na něj hází špínu.
Byli jsme před časem v podobné situaci a eFko bylo na start ideální. Desire má také své výhody, ale Fantasy nám přijde vhodnější pro začátek, ale 100 lidí, 100 chutí (edytowano)
Každý doporučí svůj oblíbený klub...*4*
A to není pravda, sic náš oblíbený klub je i váš oblíbený:) Ale doporučíme jiný...
Hlavně manželky oblibeny*3*
Ale já vždy doporučuji podle toho, co mi daný pár rekne, že hledá*24*
Za nás (jsme pár) doporučujeme taky Desire, je tady pár lidí kterým vadí paní Floran ale nám se zdá úplně v pohodě a na baru je taky bezva obsluha.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Když jsme tam byli naposledy,tak nabízel masáž přítelkyni zadarmo a i na stránkách píšou že je gratis.
Nene, jojo, nene, jojo, faaaakt, ty jooooo.....😟Kam jsme to dopracovali, se nedivím, ze Prazaci🥵 odcházejí na Ostravsko🥵