já se už od mládí vyholuji žiletkou.
I já vyholuji žiletkou.
Já bych rád našel v Praze intimní kadeřnictví
Tak do toho bych nikdy nešel. Tohle je docela intimní část těla
Děkuji za odpověď na otázku
- proč zakládáš nové téma, když toto zde již bylo několikrát založeno?
- proč mu na to, lidi odpovídáte?
Sběratelství fotek, ukažte fotky...
- proč zakládáš nové téma, když toto zde již bylo několikrát založeno?
- proč mu na to, lidi odpovídáte?
Sběratelství fotek, ukažte fotky...
v zásadě máš pravdu, ale to otevírání novýho vlákna bych mu nevyčítal. Tohle fórum je udělaný tak blbě, že pokud je ve vlákně víc, než nějakých 50 příspěvků, je to nepřehledný a otravný pro čtení 😕
Nevím, co je víc nepřehledné, jestli když chce někdo něco sdělit nebo si dát inzerát, tak založí nové téma nebo svůj příspěvek jen přiřadí k již založenému tématu.
Většina zdejších pisálků je líná se podívat hlouběji do historie, mrkne na posledních 10 nabízených v historii a když zrovna tam nic není, založí (staro)nové téma. Pak je to tady šíleně zaplevelené.
Chybí tady admin, co by duplicitní témata mazal.
Pokud zadám do místního hledání "holení", najde mi jich hned několik.
Většina zdejších pisálků je líná se podívat hlouběji do historie, mrkne na posledních 10 nabízených v historii a když zrovna tam nic není, založí (staro)nové téma. Pak je to tady šíleně zaplevelené.
Chybí tady admin, co by duplicitní témata mazal.
Pokud zadám do místního hledání "holení", najde mi jich hned několik.
A proč Vám to vůbec vadí?............
Tvl. Mazat duplicitní témata jen kuli tomu že jsou stejný , hele ono by to spíš chtělo nějakou uzávěru že do témat x let starých by se nic přidávat nemělo což mě sere víc než toto !
,,ukázku ,, zde třeba předvádí Sojkata a tomu já říkám plevení nebo reagovat na vlákno kde už možná dotyčná má i tři děcka .
Ale co bych opravdu zde uvítal je třeba náhled ve svém menu kde jsem psal příspěvek a zároveň možnost označení vlákna abych ho nemusel hledat za měsíc po všech čertech (edytowano)
,,ukázku ,, zde třeba předvádí Sojkata a tomu já říkám plevení nebo reagovat na vlákno kde už možná dotyčná má i tři děcka .
Ale co bych opravdu zde uvítal je třeba náhled ve svém menu kde jsem psal příspěvek a zároveň možnost označení vlákna abych ho nemusel hledat za měsíc po všech čertech (edytowano)
Klobásu dycky hrabickami. Miluji do hladka 
A načítá se to léta...
A co tak epilátory IPL,? To je další způsob
Tak to bych si nikdy nedal. Když je to bolest jak sviňa
Na mužské přirození se prý IPL epilatory nemají používat.
Přesně a ,,důvod,, jsou žilky !!a proto pokud má někdo viditelná místa nejen na nohách neměl by to na nich používat ,
Bohužel tuto důležitou informaci někteří záměrně potlačují a né všichni o tom vědí....
Bohužel tuto důležitou informaci někteří záměrně potlačují a né všichni o tom vědí....
Ano, my muži máme tedy smůlu, trvalé odstranění ochlupení u nás asi nelze...
Tvl. Jde , docela slušně mi to funguje na hlavě ale nevím jak sem toho docílil
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Tak na zádech to použít můžeš,,třeba i jako předehru,,
Já žena žiletky a přítel strojek. Výsledek v galerkach

Holení přirození
Čím si holíte přirození