Vzrušujúca masáž

Koho vzrušuje masáž

Zažívate vzrušenie pri klasickej masáži masérom alebo masérkou?
Mávate pri tom erekciu?
Ako to riešite vy alebo masírujúci?
Podeľte sa o svoje skúsenosti.
Ahoj. Věděl by někdo poradit masáž pro dva (manželský pár)? Hledáme masáž celého těla (záda, ruce, nohy, zadok, prsa bez intim partií). Preferujeme maséra s masérkou. Budeme rádi za Vaše nabídky připadně skušenosti a doporučení.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
Stalo sa vám niekedy okrem vyslovene erotickej alebo nuru masáže, že ste sa na záver vzájomne masirovali ? Nemyslím tým erotogénne zóny. Mali sme chlapskú diskusiu pri pive a bol tam jeden, ktorý tvrdil že takú masáž už zažil. Mne to nepríde pravdepodobné.
U každého zdravého muža, ktorému mužské hormóny fungujú ako majú je to prirodzené, že telo takto reaguje. Pri masáži sa maserka dotýka aj erotogennych bodov. Pri klasickej masáži su miesta ktoré sa práve nemssiruju zakryté plachtou, dekou, uterákom. Takže maserka o tom nemusí ani vedieť. Normálna maserka ktorá poskytuje klasické zdravotné masáže intímne miesta nebude masírovať ani za príplatok. To už tam musí byť obojstranná dôvera, náklonnosť, sympatia a vtedy je možné sj také niečo. Bežne a normálne to určite nie je a masérsky to nerobia. Ja takú maserku mam, ale tam je už vysoká miera dôvery ona mne dôveruje ze to nezneuzijem a ja jej tiež. A samozrejme aj obojstranná náklonnosť a chémia bez toho to nejde... Ide samozrejme za love ide všetko ale to je už naozaj iná pesnička
Presne takto to vnímam aj ja. Myslím si že pri klasickej masáži sa toho človek nedočká, pokial nemá vysoko nadštandardný vstah s masirujucim.
Áno v podstate si to napísal a vystihol pravdivo. Vysoko nadštandardny vzťah a obojstranne sympatie a náklonnosť
Mna práve zaujíma ako prelomiť ľady, keď sa to po prvý krát zvrtne na niečo extra.
Ako na to?
Pri normálnej masáži ľady neprelomiš. Pri športovej či zdravotnej masáži dostaneš masáž a ideš. zaplať si nuru, tantra alebo erotickú masáž a máš čo chceš
Ahojte.
Aj pri klasickej masazi sa lady mozu prelomit😊
Ja by chcel aby moju niekto poriadne pomasiroval.Len tu real naist je tasko.
Mali ste prist ale neprišli ste,realne je mozne najst masáž,ponúkol som
Ktorá žienka ponúka celotelovu masáž nič viac ani menej
Pekny den,rad ti manzelke vylizem do orgazmu,ak tymto mysliš masaž,aj viackrat
Keď ale ja by som to chcel neplánovane, take spontánne
Ja ked chodim tak na taku ze aj intim
Ahoj , mas nejqku overenu? Odporuc mi , vdaka
Tak ale to je vopred dohodnute potom?
Klasicka maserka sa ti vtaka nedotkne. Stalo sa my to viac krat hlavne pri masirovani stehien ze sa postavil niektore sa snazia nepozerat ina ti povie ze je to prirodzene ale urcite ta nevyfajci nevyho i klasicka maserka. Ja do predu upozornim ked idem k novej ze sa my postavi nech to neberie ako urazku ci sexualne obtazovanie a uz je na nej ci pojde masirovat alebo nepojde ale nestalo sa my ze by povedala ze tak ziadna masaz
Nikdy si ani nedostal ponuku na “niečo extra”?
Nie normalna maserka ktora robi cisto masaze ti ho nevyhoni aale su aj take co si nechaju zato zacvakat ale tie sa daju uz na vselico nahovorit
Súhlasím s tebou, takze sa uz pri erekcii na masáži necitis trápne?
Ja som exibicionista preco by som sa mal? Ved je to aj dokaz toho ze sa tam citim prijemne a kym my stoji tak sa nemam preco citit trapne. Ako chlapi naco sa tu budeme hrat? Neverim ziadnemu nudistovi ktori ked je na nudaplazi horuco kopa holych zien kopa krasnych mladych starsich upravenych kundiciek ci s malymi alebo velkymi kozami ze sa im tam nepostavi tie reci neocumujeme a podobne to si mozu nechat pre manzelky. Ked je tam pekna zena tak sa pozriem ked je naha este viac ma to zaujme a to iste je to aj zo zenami tiez sa pozru tie uprimne to priznaju.
Som nudista takže odpoviem za seba. Ano nudizmus je životný štýl, nikto vedome nechodí ocumovat, ani zizat a sexuálne správanie nie je tolerovane v komunite nudistoov. Takého človeka by odtiaľ hnali palicami..... Ale samozrejme aj nudista je len človek či už žena alebo muž. Samozrejme že aj keď vidím peknú pindulku nebudem sa tvárit ze nič - pozriem sa, zaujíma ma. Dáma tak isto, tiež sa pozrie keď vidí pekne mužské telo. Nebudeme si klamat ze tomu tak nie. Ja sa tiež cítim príjemne v blízkosti ženy... Ale slušne komunikujem a opýtam sa ci môžem sa zložiť pri nej a nebude jej to vadiť keď ležíme vedľa seba ona si všíma moje telo samozrejme že intímne partie nevynecha a zase tiež jej ženstvo pindulku tiež. Občas sa mi stalo ze sa pri slneni stoporil penis dáma sa pozerala keďže sme ležali blízko ale vnímala to normálne prirodzene
Úplne normálne, masérka mi vymasiruje aj to co sa objaví pod plachtou tiež to patrí k telu.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Máš pravdu. Žiadna normálna maserka nebude vtáka masírovať pri klasickej zdravotnej masáži.. Ani za príplatok
Teda vlastne raz ma Thajska masérka chcela urobit ked mi nevedel pol hodinu klesnúť a skúšala pritom rôzne body stláčať, aby sa tak stalo :)
Ale ja som ju nakoniec zdvorilo odmietol, vtedy som sa este velmi za to hambil…
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Nie, iba rukou uvoľnit napätie :)
Tiez o to pochybujem, teda mne sa to este nestalo
A to je normálna masáž vo wellness ci nejaká na súkromí?