Zítra pojedu do práce a z práce na kole. Cyklostezka Brno-Rajhradice, odpoledne cca kolem 16.00. Pohonil bych někde u stezky za modřickou čistírnou směr Rajhradice.
Dneska někdo biotop chrlice navečer ?
Tak dneska nikdo a co příští týden ?
Pokud by se někdo z vás na kolo přidal, společně s příjemnou pauzou, tak budu rád. Brno a okolí.
Jezdím často po stezce Brno - Rajhrad a když je v Modřicích za čističkou vzrostlá kukuřice, někdy zajedu do pole a honím tam.
Někdy si dám malou pauzu třeba na odpočívadle mezi Rebešovicemi a Rajhradicemi a když není moc provoz, sedím na lavičce a honím si přímo na tom odpočívadle. Když jede někdo okolo, jenom ho zakryju oblečením a potom zase honím dál.
Někdy si dám malou pauzu třeba na odpočívadle mezi Rebešovicemi a Rajhradicemi a když není moc provoz, sedím na lavičce a honím si přímo na tom odpočívadle. Když jede někdo okolo, jenom ho zakryju oblečením a potom zase honím dál.
A ještě je to dobré na biotopů v chrlicich na večer se tam dějí pěkně věci někdy
fakt ? několikrát jsem byl a nikde nic
Já jsem tam viděl sukat jeden pár přímo u biotopů
aha, tak to jsem měl asi vždycky smůlu
A pak jsme ještě vydeli o kus dál na parkovišti u těch holaseckych ribniku sekačku v autě od kud jsi
Určitě Lom Ruzenin můžeš kdykoliv .
(edytowano)

Honici cykloturistika - Brno
Tipy na místa pro zpestření cyklistiky