Kratka vydrz

Preco mu to tak kratko trva?

Muz, s ktorym prilezitostne spavam (1-2xtydne) sa velmi rychlo urobi. 3-4 zasuny a je hotovy. Udajne to s byvalymi partnerkami tak nemal. Ja nemam sancu na orgazmus, pretoze na to potrebujem sukacku. Tak potom uz nemam chut ani na to, ze sa ma snazi urobit rukou. A vibrator je asi posledne riesenie, kedze si chcem uzivat jeho. Kondom chvilu pomoze ale makne mu penis z neho.

Co vy na to? Ako to mate Vy?
Skúšali ste kamagru?? Ak nie odporúčam v tab.forme len neodporúčam konzumovať celu tabletku.
Kamagra jelly je super. Staci polovicka. Odporucam po užití piť dostatok vody, eliminuju sa vedlajsie ucinky. Erekcia pri stimulacii aj niekolko hodin.
Skúšali ste kamagru? Afrodiziakum je skvelá vec! Ja osobne konzumujem aby som zaistil účinky aké napísal výrobca. U mňa kamagra
https://kamagra-slovakia.sk/produkt/dapoxetine-60mg-na-liecbu-predcasnej-ejakulacie/

Skúšal niekto už toto ?
Perfektne odporúčam.Staci polovička a stojí neskutočné a aj výdrž je ďaleko väčšia.
Mal si to od lekára alebo si to objednal ?
Objednal som si to.Je to dostupné na internete.
Čo si cítiť s telom keď si zobral tabletku prejavovalo sa to nejak ? Keď mám kamagru mám taký upchatý nos aj cítim ze telo je horúce
Ja by som mohol stale jebat ja stim nemam problem a mam 39r
Mozno treba skusit ine polohy v sexe
Kúp mu Tribulus Maximus 👌 topka, vydrž bude mať aj 2h 👌😉
dajte si Macun, jedna lyzicka a ucinok ak dva dni a ziadna chemia ako kamagra a podobne
Tribulus nepredlžuje výdrž ale podporuje tvorbu testosterónu takže pomáha skôr s tým že bude nadržaný nonstop 😅 . Osobná skúsenosť bral som ho pri cvičení a toto bol perfektný vedľajší efekt . Partnerka ma musela brzdiť lebo chuť bola aj 10x do dňa 😉
NA ODĽAHČENIE: Dobrý sex trvá 7sekúnd, ostatné je prejebaný čas...))
Z mojej skúsenosti môžem napísať, že najprv mu urob oral, potom hračky aby si dosiahla viacnásobné vyvrcholenie a nakoniec erekčný krúžok a popri tom može byť aj tabletka pre neho. Ty si užiješ viacnásobný sex. Počítaj aj hodinku, takže ju budeš mať poriadne precitlivenú ale zato pomilovanú. Osobne to robím pri niektorých chlapov. Dávam polku tabletky a niekomu stojí aj 8 hodín potom. Potom si vieš predstaviť akú ju mám po tak krásne dlhom sexe, ale zato uspokojená
Akú tabletku dávaš?môžeš konkrétna byť?
Neviem, ako je to tu s menovaním značiek, ale hádam nič nepokazím, ak napíšem, že svojho času mi pomohol kondóm Durex Performa. Tá guma je napustená dákym sajrajtom, ktorý veľmi jemne znecitlivuje žaluď. Orgazmus bol subjektívne o niečo slabší, ale zato som mohol trtkať ako šijací stroj.

Druhá možnosť, nechať ho, nech sa urobí a po pol hoďke hupsnúť na to znovu. Neexistuje, aby bol zasa tak rýchlo hotový. Teda, ak má viac ako 18 rokov :).

Ale ono je to hlavne v hlave. Keď je chlap vzrušený ako babička na mítingu Smeru, tak sa urobí raz dva a nepomôže mu ani myslieť na futbal, ani si hrýzť pery, ani si spievať v hlave An Angel od Kelly Family (a to už je fakt totálny zabiják libida!). Keď sa to nejako v hlave zrovná a vezme to tak, že nie je podstatné sa urobiť, ale si to riadne užiť, tak sa to zlepší aj samo...

A čo sa týka šance na orgazmus, ja som sa ešte nestretol s problémom, z ktorého by sa nedalo nejako vylízať *3*.
povedz mu nech si ho pred stretnutim s tebou vyhoni, nebude taky nadrzany. a zapracuj aj na sebe, po jednom kole je tvojou ulohou dostat ho do pohotovosti na kolo dalsie :) ak si taka nymfa, zvladnes to :)
,,Vlhka86,, je pravdepodobne profil vytvorený samotným adminom ako volavka na získavanie VIP členstva. Skúste jej napísať súkromnú správu a zistíte že to nie je možné, pretože je to zablokované a napíše Vám nasledovné :

Ospravedlňujeme sa, len VIP členovia môžu kontaktovať
užívateľa Vlhka86. Staňte sa VIP členmi!

A je to jasné, že takýmto spôsobom sa snažia získavať VIP členov. A kolký sa najdu čo naletia takémuto podvodu. Aj nás už zablokovali, pretože si nechceme platiť VIP.
Blbost, ja som realna osoba a spravy dostavam
Ale veď to nemá logiku! Spávaš s ním, podľa tvojich slov, príležitostne, to znamená, že ide len o sex - a ten je mizerný. Zamysli sa nad tým, čo píšeš...
Čo čakáš? Že ti tu niekto ponúkne zázračný odvar, po ktorom ti bude stáť?
Moji ex partneri mi v sexe nestacili, boli z toho unaveni. Ja viem mat sex aj niekolko krat denne, ale problem nastava u partnera, ked ho zacne boliet a potom nemoze 3-4dni.

Myslim, ze mam zvysenu sexualnu potrebu, kedze mozem sukat stale. Mozno som nymfomanka..neviem. Ale kedze sex je pre mna dolezity, partneri nestacia neviem si kvoli tomu vybudovat vztah..
ja to mam presne na opak mna nevedela priatelka spravit malo asi vzrusovala alebo nieco zle robila :)))
Ja to mam tak isto ale opačne. Chcel by som mať sex neustále v kuse aj celi deň moje partnerky ma sex ma nevedia poriadne ukojit... Chcel by som takú nimfomanku ako si ty 😋
Nie, ma 33. Na druhy krat uz velmi nevladze, alebo sa zase rychlo urobi.
Udajne ine partnerky nema, inak by asi podla mna viac vladal..🤷‍♀️
Lekár mu môže pomôcť...,,,,, Na Tom nič nie je návšteva u lekára
Orgazmus je najmä v hlave u oboch pohlaví, aj keď je potrebná k tomu určitá vizuálna a kontaktná stimulácia. Je síce pravda, že sa muž pri niektorých ženách urobí skôr a u niektorých neskoršie, ale to čo uvádzaš je na jeho vek určite podpriemer a až také významné rozdiely od partnerky k partnerke v tom nebudú.

Ak ti na ňom záleží, možno by som ti vedel niečo poradiť. Viac v súkromnej správe.
Nejde vam poslat sprava skuste mi napisat.
Tak nech skúsi tabletky na oddialenie ejakulácie a zároveň na podporu erekcie. S účinnými látkami sildenafil+dapoxetin.
TAk Potom nech ide ku lekarovi to neni normalne v jeho veku je mlady.Ale tak je zas vela tipov ludi .JA vas mat doma nedam vam pokoj :)
Ja am tiez problem ze sa hnesd spravim prvy krat rychlo ale ja to mam nastastie tak ze mne hned stoji a idem dalej a stoji stale .Mozno mam stastie.Ja mam opacny problem mne sa stazuju Partnerky ze som moc satle nadrzany a nedam im pokoj.Mat tak taku Zenu jak si ty Tak som stastny clovek .Nech skusi ist k urologovy
To mas stastie ked ti stoji stale :)

Moze byt ze pri jednej partnerke sa urobi muz rychle a pri dalsich ma vydrz?
U mna to tak je. Pri inych zenach nemam problem s vydrzou, ale pri manzelke si musim davat pozor a oddialovat. Tak isto pri fajke ma urobi do piatich minut, bude to asi tym, ze ma fakt velmi vzrusuje
Máš pekknucki zadoček si moc sexi vieš ja mám moc veľkú výdrž v sexe furt mi stojí jak kolik
Jo. To je fakt s ktorym nic nesprvis
Moze ak ho priliz vzrusujes...ja mam podobny problem ale aj ked nie az tak rychlu ze 3-4 sup...ale kompenzujem masazou oralom a o cca 10-15min mozem znova,takze nevyhladne vzrusenie u zeny