Pomoc s výběrem prádla

Potřeboval bych poradit s výběrem prádla

Ahoj, poslední dobou jsme se s manželkou strašným způsobem rozšukali, začali i reálněji řešit naše touhy po nevěře (viz profil), a já ji několik let tvrdil, že mě prádlo úplně nebere (což je asi jen částečně pravda), ale jak ji znám, ona by jej ráda už jen kvůli sobě, a pokud ji mám sdílet tak tuplem.

Problém je, že mám v tomto 0 zkušeností.

Můžete poradit? Vím, že u podprsenek se řeší milion parametrů, co jsem zatím zběžně prošel eshopy, výběr se omezuje spíš na velikosti s/m, l/xl.

MAnželka má 160 cm, teď cca 52 kg, no a prsa - velký. Pro představu viz galerie. Samozřejmě můžu kouknout na štítky na podprsenkách pro nějaké vodítko, ale jestli je to jak s botama, tak já taky nosím 46-48 a všechny mi sedí 🤣.

Vyztužené/nevyztužené?

Má tu někdo dobré oko a poradil by třeba i značku a eshop, kde je dobré třídění podle filtrů velikostí atd?

Díky moc!

PS v sobotu má narozeniny 😉

Edit: co mi teď dvě přišly pod ruku, obě jsou 70F
Jako žena musím říct, že nemáš šanci se trefit, nejenom do velikosti, ale i vkusu. Úplně by mi stačilo, když by mě vzal muž do obchodu a řekl, ať si projdu všechny obchody s prádlem a vyberu si. A on jen házel odborné oko při zkoušení. Ocenila bych, že by semnou strávil čas výběrem, protože garantuji, že to nebude na chvilku. Ale věřím, že odměna pak bude stát za to *22*
Za první tip jsem dostal pochvalu, vezmu tedy zatím asi spodek a vršek nechám na společném výletu... S dětmi 🤣
Hlavně se vybodni na nakupování naslepo, zejména na eshopy a zajděte si někam na brafittig. Jestli jí chceš mermomocí překvapit, tak kup nějaký punčochy nebo podvazky, ale na podprsenku se fakt vykašli. A nebo jí dej poukaz a udělejte si vejlet spolu - jestli chceš, dám tip.
Díky, za tip budu rád, takhle jak to říkáš to dává smysl!
Zkus mrknout sem:https://www.astratex.cz/podprsenky/
Manželka tam objednává a vždy spokokenost.Samozřejmě je mnoho dalších e-shopů.
Hm, pěkná žena. Mám podobnou. S prádlem ti moc neporadím, nebaví mě nakupování.