taky hledam boubelku je to lepsi sex nez z hubenou lip si ho uziji jen nemohu zadnou najit
Mno já vám nevím, lidičky. Někdo říká, že jsme zadané a někdo, že nemůže nikoho najít. Podobně jsem na tom i já a protože jsem se rozhodla někoho najít, začnu o tom a i o životě a jiných věcech psát blog. Po zkouškách vyzkouším nějaké ty seznamky a uvidíme, jak dopadnu. Pokud byste chtěli moje seznamovací akce sledovat a možná se i pobavit, jak už to u schůzek naslepo bývá, můžete od poloviny září, kdy rozjedu pátrací akci po příteli, sledovat novinky. www.baculkanalovu.blog.cz
já už to zkusila, můžem si porovnat zkušenosti.
Taky de snažím najít nějakou sympatickou Boubelku pro občasný Vášnivý nezávazný sex,ale fakt to nějak nefunguje.Plzeňský a Mariánskolázeňský kraj.
Jeli nějaká co má chuť ať se ozve...
1fosnicka@seznam.cz
Žeby se našla???
Jeli nějaká co má chuť ať se ozve...
1fosnicka@seznam.cz
Žeby se našla???
PO PŘEČTENÍ NĚKTERÝCH ČLÁNKŮ MUSÍM SOUHLASIT S TĚMI KTEŘÍ MAJÍ S CHLAPAMA HORŠÍ SKUŠENOSTI,ZATÍM JSEM NARAZILA JEN NA JEDNOHO SLUŠNÝHO CHLAPA ALE KVŮLI VZDÁLENOSTI JE TO O NIČEM.JINAK MÁM JEN TAKOVÉ ZKUŠENOSTI JAKO" URČITĚ PŘIJEDU "A V TEN URČITÝ DOMLUVENÝ DEN TO BY JSTE MĚLI SLYŠET KOLIK PRIMITYVNÍCH OMLUV SE V JEJICH HLAVINKÁCH ŠÍŘÍ!ANEBO VÁS NECHAJÍ TOTÁLNĚ VYDUSIT ŽE SE ANI NENAMÁHAJÍ!BOHUŽEL SE TU NENAŠEL JEDINÝ NORMÁLNÍ CHLAP KTERÝ TO MYSLÍ S NÁMA FAKT UPŘÍMĚ A MLUVÍ NA ROVINU!MAŽOU NÁM MED KOLEM HUBY JAK BY BYLI ŠTASTNÍ A KDYŽ BY MĚLI S VÁMI TŘEBA JÍT SI ZATANCOVAT TAK TO JSOU VYTÁČKY PROTOŽE SE ZA NÁS PRAKTICKY STYDÍ A NEJVEJŠ BY S NÁMI ŠLI NĚKAM KDE NIKDO NENÍ ABY JE PROBŮH NĚKDO NEVIDĚL BAVIT SE S BUŘTEM,POSÍLAJÍ FOTKY SVÝCH PTÁKŮ A MYSLEJ SI ŽE JSME V ŽIVOTĚ NIC LEPŠÍHO NEVIDĚLI!PŘITOM BY SE MNOZÍ MĚLI NEJDŘÍV NA SEBE PODÍVAT DO ZRCADLA A ZPITOVAT SVÉ SVĚDOMÍ.MLUVÍM JEN SAMA ZA SEBE A ZA SKUŠENOSTI CO TU MÁM A TO ROZHODNĚ NEJSEM ŽÁDNÁ OBLUDA ABYCH MUSELA BRÁT VŠECHNO!TAK SI TO PÁNOVÉ PŘEBERTE A ZPITUJTE SVÉ SVĚDOMÍ ABY JSTE SE PAK NEDIVILI ŽE VÁS NĚKTERÁ POŠLE I NĚKAM......
Tak musím se malinko zastat chlapů... mé zkušenosti jsou takové, že první otázka při schůzce je "jaké máš auto" nebo podobně.... Takže asi tak.... Jinak potvory jsou uplně stejně ženy i muži.
Jsem tu poprvé jsem 52 letá baculka mám milence 32( štíhlého a krásného) a stejně bych to chtěla zkusit alespoň se dvěma. Najdou se?
Ahoj, jsem z Českých Budějovic, ženatý a trojku bych s tebou rád zkusil. Zatím jsem si trojku vyzkoušel jen jednou a bylo to prima. Bohužel nevím odkud jsi, abych tvrdil, že to není problém přijet. Věřím, že se našlo spousta dalších mužů, kteří se hlásili. Pokud to tak není, rád bych si s tebou o trojce psal. Pokud odpovíš a budeš chtít fotku postavy tak ti ji pošlu. přeji hezký den A.
Boobelby jsou nej.na milováná ,nenajde se FM
Chci jen upřesnít: boubelky vkaždem věku jsuo kouzelné.FM
Uplne s tebou spouhlasim,na sebe nic nemaji ale my jsme ti co jsme k smichu.Nechapu ale proc se pak ozyvaji,vzdyt se jich nikdo o nic neprosi.Stejne nas berou jako nejakou onuci,ale ze jsou ubozi tak nato neprisli..
Ahojky baculky mam rad a na nic si nehraju je mi 40 let jsem zenaty a hledam milenku baculku protoze hubeny holky me moc neberou jestli ma nejaka zajem tak napis na email. Jo a sem z Prahy
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí :)
Tak jak čtu nejsou boubelky..co si najít hubenou a tu boubelku si z ní udělat :o)-možná to bude rychlejší než ji tady hledat :o).U mě by to určo rychlý bylo,mě se stačí jen na jídlo podívat a kila jdou nahoru :o)
Mně by jen zajímalo, jestli někde existuje normální muž, který to ale myslí s boubelkami vážně, nebo alespoň normálně, Já totiž začínám mít velmi intenzivní pocit, že si ti, kteří odepisují na inzeráty typu : Boubelka hledá..., myslí, že jsme natolik zoufalé, že berem kohokoli. Nevím, možná mám jenom smůlu ale moje zkušenosti jsou dost děsivé.
taky mam stejny zkusenosti..jen si myslim,ze smulu maji oni,ze oni jsou ti zoufalci,ne my...vetsina jsou obycejni zmetci,si mysli,ze kdyz nam poslou fotku ptaka,sednem si na prdel,slovo slusnost a dodrzet slib ani nevi co je..doma jsou pod pantoflem a tady si mysli,ze se na nas zahoji...nemusite souhlasit,pisu tohle za sebe......ale klidne bych mohla jmenovat,celkem bezne se tu stava,ze se s nekym domluvi,nechaji ji prijet az z kdo vi jake dalky,smskama potvrzujou,ze to plati a nic,ani se neukazou,najednou jsou nedostupni...a nejvetsi sranda je,ze sem pak normalne vlezou jako by se nic nestalo...stalo se to kamaradce,nechala to prejit tak,ja jsem jina,ja bych si ho nasla a nakopala mu koule az u same prdele..ze dc5...a takovych je tady bohuzel vic...Sigi
Ahoj, jo máš pravdu.. a když už náhodou to setkání proběhne.. tak mají pocit, že jim v podstatě musíš být vděčná za to, že se s Tebou vůbec ,, baví,, a věnují Ti svůj čas a energii. Ne, nejsem zatrpklá ani ublížená, ale už dlouho jsem nepotkala NORMÁLNÍHO CHLAPA!!!! Žijou ještě?????
a nebo je jeste super,ze te nekam pozve ale nema penize,nemuze moc utracet,manzelka by to poznala a on to nema jak zduvodnit...taky super,platit za nej..
Tak to se mi tedy zatím nestalo..., ale zas znám jednoho, který si cestou k Tobě objedná vanu, večeři. pohodu..., pak se nají, napije, usne a odpočatý se vrací k manželce.., nebo možná jinam...
me se to s tim placenim stalo asi 3x,celkem dobry pocit,od te doby chodim vsude bez penez a zrovna to rikam,pak mas koukat jak se pozvani na veceri meni v jedno obycejny kafe,celkem sranda a dobre se bavim... nebo je taky dobry,kdyz uz nahodou neco,tak chtej at sezenes a zaridis(zaplatis)pension..taky prca:-))
No vždyť to říkám..., jsme asi podle některých taky chlapů zoufalkyně zoufalé.... Tak takhle ale ne..., jsem sice otyla otylá, ale ne naprosto zoufalá.... Konec konců, nikdo ty pány nenutil, aby odpovídali, no ne???
no presne tak...napisou ti oni,nekteri vylozene otravuji,ale ty ses ta spatna,kdyz reknes ne,snazis se vysvetlit,ze slovo kafe nema se sexem nic spolecneho a pokud jim nevlezes hned do postele,nemas se divit ze ses a vzdy budes sama..dobra logika hodna pana tvorstva..:-))
Holky, musim reagovat.. to nejsou problémy jenom boubelatých žen, já mám pocit, že jsou muži, kteří to zkouší na všechny... taky se mi to stalo. No já to řeším tak, že zásadně si v restauraci platím sama.. ale jen za sebe :-))) ale platit za hotel.. no fuj, to už je vrchol... co si ti chlapi o sobě myslí?
tohle si taky myslim...a uz to tak taky praktikuju...ale stejne se jima bavim...kdyz uz nic ,aspon se zasmeju:-)))
Je skvělý, když to bereš s humorem, hlavně zůstaň svá a osobnost...
hledám mírnou boubelku ke mně a mému příteli, Jihom.kraj. Najdu?
mno já bych rád nějákou sexy boubelku která miluje sexík tak jako já... tak co ozve se nějáká_?plííííísss
asi hledas spatne
tak mi poraď kde a jak hledat tu vyvolenou???
tak jsou tu prece na chatu mistnosti,nebo weby baculek,my mame zrovna jeden zalozeny a muzes si tam dat inzerat a nebo odpovedet,kdyz budes chtit,poslu ti do vzkazu link,kdyz si o nej napises...
Ten post został usunięty przez użytkownika.
TO BY JSTE MUSELY ASPOŇ ODPOVĚDĚT KDYŽ VÁM NĚKDO KDO BY VÁS CHTĚL NAPÍŠE!!!!!!!!!!
ze zrovna ty tu kecas slibotechno!!!
k dispozici pro baculky. Praha, auto mám, tak stačí už jen odepsat a :-)
Asi to je marné. Ale naděje umírá poslední.
myslim,ze kdyz se chce,vsechno jde...Sigi
tak stačí se porozhlédnout tady! Je jich tady dost
Baru neuraz se prosím Tě, ale zase tolik nezadaných tady není. Pa
Jsem tu
Já chci boubelkůůůůůůů....
to:18673 tak bohužel sex ve třech bych nezvládl.

Boubelky
Dají se vůbec najít ?