Ahoj chystá se někdo dneska večer ? :)
Ahoj, chystáme se do wellnes, přidá se k nám pár nebo muž? Více do vzkazů
(edytowano)
(edytowano)
Ahojky nevím se do této diskuze (téma) přidává komentář. Já jen bych se tam chtěla podívat a užít si. Ale jsem z Lanškrouna. Neměl by někdo zájem o doprovod? Spolujízda? Kdo mě zaučí a vychutná si mě?💋
Ahoj nebude dneska někdo ve wellnessu ? 🙂
Hoj nekdo do Fridrichu ve středu? Nejaky sameček do 40ti let co se rad predvadi?
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ahoj. Dneska náhodou večer nějaký pár?
Jedu s kamaradkou. Mozna budeme nekoho hledat.
Tak sobota večer fuuul
Neděle večer je to už lepší.
Kdo má rád davy chodí o víkendu
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do bazénku, sauny a třeba i na pokoj?
Přidá se nějaký pár nebo muž
Dnes budeme s přítelkyní na welllnesu po 16 hodině. Přijde pár, nebo muž co se nestydí. Dotyky dovolené, více podle sympatií.
Proto jsou dny kdy je tam "narváno" , v restauraci fronta na čip a občas pohoda a jindy relativně pohoda bez davů čumilů
Vcera bylo docela plno,
Stačí když žena případně pár na erotickém serveru zadá budeme v sauně v tolik hodin a majitel má obratem narváno
Také to tak vidim 😂😂😂
To asi stačí..
Myslíš, že to píší majitelé?
Myslíš, že to píší majitelé?
Fridrich je super...škoda, že tam nejsou nějaké swingers párty apod, úžasné místo pro orgie :-)
Takto neco vymyslíme. Ozveš se?
Ahoj...přidal bych se k ženě, páru.
Ahoj, kdyby někdo šel, dejte vědět...
Páteční večer byl ve vířivce velmi příjemný 😉 Doufám, že tam na neznámého s krásným pérem opět někdy narazím 😉
Člověk na to v danou chvíli neumí reagovat a pak mu to leží v hlavě a vkrádá se to do myšlenek .... Zuzi šla by jsi do toho pokud symaťaka potkáš?
Ahoj Zuzi. Rad te budu provokovat a svadet ve virivce...
Se můžeme někdy domluvit ;)
Napíše někdo jak to tam chodí? co se tam dá zažít atd., chtěli by jsme s partnerem na prodloužený víkend, s pobytem přímo na hotelu, Základní info je nám známo, ale realita je jiná, pohyb v areálu bez plavek? nahota nebo župan? otázek mám víc, kdo zná? kdo poradí, podá info?? díky
Záleží co chcete zažít
hotel solidní pokoje udržované jen akustika odpovídá konstrukci, sauny taky v pohodě je z čeho vybírat ovšem bývá tam občas narváno...
Krásný dobrý den, hotel Fridrich je krásné místo pro relax. Venku jsou tři menší vířivky s krytým místem, kde vás skoro nebude nikdo rušit, kde se dá zlobit. Pak je ještě venku větší vířivka , která už nenabízí tolik soukromí. Venku ještě najdete ochlazovací bazén a aromatickou saunu. Někteří lidé chodí zahalení ale někteří jak je pánbůh stvořil. Záleží na Vás. Ve vnitřních prostorech welness jsou další sauny: infra, Finská, parní. Je lepší platit vše hotově, protože ještě máte slevu ( dokonce i jídlo) , jinak na hotelu skvěle vaří i snídaně jsou dostačující. Už jsme byli s manželkou několikrát a rádi se vracíme.
Zítra? Já a manželka...
Ahoj, dnes jdeme po šesté do Fridricha. Přidá se někdo?
O tom čase už většinou odcházím/e k večeru se to plní a já preferuju volnější prostor
Co vím tak ty slané bazénky jsou tam 4, ale je už to pár týdnů co jsme byli naposledy a možná ten jeden mezitím zrušili
pokud mi paměť slouží 4 malé slané, 1 větší vířivka a 1 studený bazén
Ahoj. Tvuj pocet venkovnich bazenku odpovida...
Těší mě, že jsem v obraze i přesto, že se většinu času soustředím na
mého doprovodu a patřím mezi občané návštěvníky uvedeného zařízení
Zdravim..taky jsem.obcasny navstevnik tohoto wellnes. Ja se soustreduji spise na sebe, jezdim sam.
Co člověk to originál a takové jsou i naše priority a zájmy
V pátek jsem byl taky, akorát nevím jestli jsem ten s krásným pérem:-)
Ahoj, dnes večer po 18 hod jdeme do Fridricha. Uvítáme taky nějaký pár středních let.
škoda že chcete opar k sobě do Fridricha
Ahoj, dnes večer tam jdeme s přítelkyní, přidá se někdo?
Nepřidal, jen dva honiči koukali jak jsme venku šukali
Budeme tam teď v sobotu
Ahoj, kdy se znova chystáte? Rád se přidám
Ahoj, chystáme se vyrazit na wellnes víkend, přidá se k nám někdo?
ja by som sa rad pridal ak Vam nevadi ze som sam
ked tak napiste
Ahoj, chceme se mrknout na welnes do Těrlicka. Nepřidá se někdo do bazénku k nám. Můžeme se domluvit ve vzkazech
Nechystá se někdo tento pátek? My par ;-)
Nějaká žena nebo otevřený pár, se kterými bych se potkal v bazénku? ;)
Jeste jsem tam nebyl, kdyby jste nepohrdli samotnym muzem, rad se pridam. Kdyz tak se ozveye do vzkazu
Dneska vecer jedu s kamaradkou...neprida se dneska nekdo na trosku vzruseni?
Ahoj taky se dnes chystám do Fridricha no tak se tam mužeme potkat a třeba i zalumpačit
Ahoj, nechystáte se někdo v nejbližších čtrnácti dnech do Fridricha? …sauna, bazénky , vířivka …s přespáním?

Ahoj, sólo muž by se přidat mohl?
Chodí někdo pravidelně do Fridricha?
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do welnes? Více ve vzkazech
Chystá se o víkendu nějaký pár? Vzal bych přítelkyni... 😋
Nechcete se někdo domluvit na společné návštěvě u Fridricha?
nejde dnes někdo do sauny? večerní sauna a koupel
Ahoj, nebudete nějaký sympatický pár pro nás ( pár ) na hotelu ze středy na čtvrtek na společnou koupel v kádi nebo trošku vínka na pokoji
….. jen páry
Nebude nějaký sympatický pár ve čtvrtek ?
Dobrý den , budu dnes v welnesu Fridricha .
Super,výběr saun ,venkovních bazénku, vířivka
Ďakujem za info. Musím to tam niekedy navštíviť.
Nevím proč tady dává někdo palce dolů , když se někdo na něco ptá ohledně Fridricha, každý má jiný názor
Jojo, máš pravdu, chodíte tam někdy přes týden?
Většinou víkendy , sobotu v podvečer
Rádi bychom o víkendu zašli do welnes
My pojedeme příští týden v úterý tak kdyby se chtěl nějaký pár přidat 

Wellness Fridrich Těrlicko
společna sauna