Na starým kole se naučíš nejlí

Na starým kole se naučíš nejlíp

Už je to nějakou dobu , kdy jsem vyrazil jako mladý alfasamec do zdejšího clubu a dole byla má oblíbená oldies party. Mám rád sklady 90s ale dám i starší. Pořádně jsme to rozjel na parketu a chytla mě najednou starší paní. Byl jsem nervózní a chtěl utéct z parketu .

Pak mi řekla chlapečka, takhle se mě nikdo nikdy nebál a já nevěděl co mám dělat, tak jsem se vymluvit že jdu pro pití. U baru byl kamarád a říkám mi taková šance! Na starým kole se naučíš nejlíp!

A tak si dodnes pokládám otázku měla ta myšlenka smysl a je podle vás lepší start do sexuálního života se stejně starou spolužačkou nebo starší dámou? A jaké jste měli své poprvé vy a měnili by jste?
Ano, je to tak. Mladé chtějí většinou přirazy a co nejdéle. Starší zkušená žena už ví, co potřebuje a jak to potřebuje. U starších je kvalita na kvantitou. Starší nepotřebuje bušit celou noc. Starší stačí i třikrát, ale za to kvalitně. Sex neni jen o přirážení. Ale to vi jen ty starší. A kdo říká, že ne, neměl starší zkušenou ženu.
Starší ženský jsou nejlepší 👍👍
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ale tady není řeč o profilu Amenhotep3 (Peeter38).
Tady jde o to, že jsi tu měl souběžně tenhle profil ze kterýho píšeš a profil Bigpeet, kterej ti smázli. Tudíž jsi tu měl 2 profily najednou, čímž ses dopustil porušení pravidel. Nejlegračnejší je, že to chápeš i se všemi případnými důsledky a furt se od toho snažíš odvést pozornost.
Nehledě na to, že lžeš, že sis starej profil smazal sám omylem. Byl ti smazán stejně, jako profil Bigpeet protože jsi naštval lidi, který jsi štvát neměl *3**378*
O lžích, že si někdo ve státní správě nemůže založit profil nemluvě. *23* (edytowano)
Proč odpovídáš,když tě to nezajímá?Jsi přistižen při lži a místo aby jsi přiznal pravdu,tak se chováš jako malý uličník,když ho chytili jak chodí na cukroví.
amateri.com/cs/lide/2046366/Peeter38
Byl to tenhle a byla tam tvoje i fotka se slunečníma brejlema
Totožná jako byla na profilu sojkata
Jak rikaji americane? Svaté dřevo? Svaty les?
Uz je ráno a admini jsou v práci. Mají cele dopoledne co delat aby uspokojili Meďu Béďu *24*
Jsi trouba, zes to nezkusil. Ja to zažil se 76letou a pak jsme to Xkrat zopakovali, dalších 5 let. Jinak normální pevný vztah. Ale ta stará chut, dychtivost a vděk za ukojeni, to byla pecka :-)
Přesně tak že starší je to super já zažil až ve svých 32 a ji 68 ale nemohl jsem se jí nabažit
Zralá ženská, která tě chce. Co vís si přát? Ta by ti ukázala zač je toho loket a měl bys na co vzpomínat. ;-)

Říká se to, ale není to pravda.
Tak to jsem rád, nerad bych místo prokrastinace o volnu přemýšlel nad zakřivením casoprostoru a navrátu do zpackané minulosti *3* (edytowano)