Hetero skupina

Heteráci sobě

Zdar, nevím, jestli je tu někdo podobný, kdo to má, nebo kdo si to tu vůbec přečte, ale všiml jsem si tu jedné věci, nebo tedy jedna věc mi tu chybí. Já osobně jsem heterák, sexu s holkama mám relativně dost, někdy míň, někdy víc než bych chtěl. Co mi ale chybí, tak je takový fakt chlapský, parťácký pokec o sexu. Kamarádi na to nejsou, tak nemám s kým pokecat. Prostě pokecat o nahotinách, o nadrženosti, že třeba mladá doma nedává nebo dává až moc a tak. Problém je, že s někým takovým se tu prakticky nemám možnost potkat. Není tu na to příhodná místnost. V honění a onanování mi začnou buď nadávat do buzen, popřípadě se na mě ty buzny přilepí rovnou a začnou mě přemlouvat k sexu. V bisexuálech mi zas začnou nadávat do heteráků, popřípadě se opakuje situace s přilepením. Tak se ptám, je tu někdo, kdo to má jako já a bral by založení takové místnosti a chodil by do ní?
Aby to nebylo náhodou nějak jinak, připadá mi to dost podezřelý. *23* (edytowano)
Ne, není to nijak jinak. Už mockrát jsem tady o tom psal v blogu a tak.
Co ti brání takovou chat místnost založit? Pokud bude dočaska úspěšná, tak ji pak můžeš dokonce ustálit, tedy zažádat o to. I když o tom, že by tam bylo narváno pochybuji.
Hele tak určitě, jen nevím jestli je ještě společensky korektní zakládat místnost pro heteráky :) Aby si pro tebe nepřišli :))
😀😀Tak teď jsem se dost zasmál. Dobře si tou větou vystihl současný stav myšlení lidstva. Na jedné straně MS ve fotbale v zemi, plné takovýchto nekorektností, na druhé straně lynčování lidí za vyjádření svého negativního názoru na všelijaké, před pár lety nikomu neznámé komunity. A nakonec to dopadne tak, že už si ani chlapy napovídají o ženách a sexu. To je fakt peklo😀😀