Počítat se s tím někdy může, protože pár chlapů je kandaulistou. Třeba já
Vždy si třeba vyjasnit věci předem, já jako hetero s chlapem počítám,ale mezi náma chlapama nic pouze s ženou.
Pokud jseš hetero musíš hledat pouze ženu ne par
Me osobne vzdy jen o zenu. Zena ma,to co potrebuji
Jednoznačně , když hledáme jakožto pár jednotlivce, jednotlivec chápe, že jsem jako manžel součástí tohoto setkání i já.
PMíra aktivity v kandaulistickych hrách, ze strany manžela je pak něco absolutně specifického.
Každopádně nejtrapnější akt hledání mozaiky 2+1 je, homosexuálni bisexuál skrývající se za identitou, tak jednotlivce jako i páru, aby v jeho nemocné vášní dosáhl na muže.
PMíra aktivity v kandaulistickych hrách, ze strany manžela je pak něco absolutně specifického.
Každopádně nejtrapnější akt hledání mozaiky 2+1 je, homosexuálni bisexuál skrývající se za identitou, tak jednotlivce jako i páru, aby v jeho nemocné vášní dosáhl na muže.
Asi se budu muset dovzdělat. Termín homosexuální bisexuál je co?
To jsou zdejší individua tváříc se jako bi viz. zdejších mnoho profilů a přitom jsou to homobuřti.
Spíš mi přijde, že tady je spousta "hetero", kteří v pohodě vykouří, spolknou a občas i zadek nastaví. Ale jsou zarytí "hetero", protože přece žijí s ženskou.
Bylo by dobré nastudovat co co znamena
To jsou košťata a né hetero...
Košťata asi ne je bud-gey,bi a nebo hetero..
Pár může hledat muže za účelem sexu s oběma a nevidím na tom nic špatného. Naopak oceňuji, že chlap nezahýbá partnerce s chlapem za jejími zády ale užívají si ho společně..
Jaká nemocná vášeň?
Jaká nemocná vášeň?
My to chápeme , že to asi nechápeš, ... Nemocnou vášní chápeme to, že někdo, kdokoliv, s kompulsivní tendenci a v zámince, dosáhnout uspokojení, tak to pragmatické jako i virtuální ve spojení s homosexualitou, osloví pár " ku příkladu náš Nick" a místo námi sděleného faktu, na profilu že milujeme kandaulismus, se začne opírat komunikací s námi o nikde nekončící tématice, jestli u toho všeho - potažmo u ničeho, jelikož ta první rovina komunikace je komunikace vzkazů, vehementně a všemožně opakuje a opět a opět se vrací k tématu, dojde li k felaci mezí muži, anální dráždění muže mužem...a prakticky existence manželky ho vůbec nezajímá... takže toto je nemocná vášeň a kompulsivní chování se... posedlé nutkání něčím .. pochopené? Stačí to takto?
Pokud je bi tak by mu to jistě nevadilo,ale teď záleží jakého zaměření je muž z páru pokud má sklony k bi tak si budou jistě rozumět i pánové aby to pak nepocítila manželka že je sama 😁 Jinak je běžné že muži jsou hetero ať dva nebo tři a věnují se všichni jen té ženě . Otvůrků mají dost a bez hádek ještě může kouřit ahonit takže 5 heteráků se vyřádí na jedné "paní" 😉
(edytowano)
..vse je mozne, a proto se nedivme nicemu. Osobne si myslim, ze po par vetach lze ziskat dostatecnou predstavu o tom, o co dotycnemu/dotycnym/dotycne jde, co hleda, co preferuje. Jestli si zkusenosti vymysli nebo je opravdu ma.
Informace plynouci z formulace inzeratu muze byt zavadejici, pisatele nemusi ani napadnout, ze nemusi byt pochopeny prave tak, jak by chtel..
Informace plynouci z formulace inzeratu muze byt zavadejici, pisatele nemusi ani napadnout, ze nemusi byt pochopeny prave tak, jak by chtel..
Tak já osobně myslím že jo. Smlsnul bych si na obou hh
Záleží na dohodě a vztahu v páru. Mohou mít představu o trojce (včetně bisex) nebo partner kouká a honí, pak se přidá.
Když chlap hledá pouze ženu, co by tam dělal další muž?
Když chlap hledá pouze ženu, co by tam dělal další muž?
A nebo schání čisté ženu a skousi to i přes páry...
Taková strategie tady snad ani nemůže fungovat.
Pokud hledá pár, nebo ženu, tak asi hledá pár, nebo ženu. Pokud hledá i muže, tak je to magor, protože měl napsat že hledá pár, muže, ženu.
Děkuji za vysvetleni...

Dotaz na muze
Vysvetleni