Nudapláže- sex

Nuda, kde jsme někoho viděli

Ten post został usunięty przez użytkownika.
Příští týden se ze ženou chystáme do jižních čech. určitě navštívíme nějakou nudapláž. nechce někdo pošmírovat?Možná Vlkov, nebo dejte i typy kde jsou hezká místa na opalování bez
Zkuste Vlkov. Tady je dostatek pozorných diváků.
Může někdo kdo zná barabu u mělníka dát gps souřednice kde se nechá nerušeně opalovat a popřípadě i trochu zazlobit?
Jezdi nekdo na Olberstdorf see? My chodime trochu dal od pisecne plaze blue lagoon, mezi krovi...krasne se tam da nahotit...kdyby byl muz smiracek...bylo by to super
Ahoj take tam jezdim chodim na nuda primo naproti pres vodu od normalni lehavam u vody nebo kdyz mam chut honit lehnu si mezi brizky abych neprovokoval ale je na mne stejne videt divaji se kluci i holky...parkrat pohonily se mnou...
Chystá se taky někdo v sobotu na Barabu (u Mělníka) ?
Já to tam moc neznám. popiš místo na které chodíš
byl jsem včera, byla parádní i všechno kolem jako vždy
Ahoj,kde v Koline se da jit na nudaplaz...poradi mi nekdo?Dekuju
ATC Merkur Pasohlávky - bokem nuda, nahocení, zdravá špetka exhibice, voyaerství ,sexování?. Někdo reálný-ne kecy a fantazie na skle
Pošlete mi kontakt tel.na sebe ozvu se.Díky Pepa
Ahoj ,jmenuji se Pepa z Mělníka,asi jsme se již setkali Loni na šeberáku a tvá žena mi kouřila péro bylo tam více mužů,ale já byl první, jsem vdovec ,rád bych se stal vaším přítelem.když jsem měl ještě ženu tak jsem ji také nechával šukat a honit péra mužům ,rád jsem se na to díval nebo i ve3 mrdačka a pod.pokud by jste měli zájem pošlete mi prosím místo a termín kam mám přijet ,nevolejte mi já mám ted hrozně žárlivou partnerku.Byl bych moc rád kdybychom se seznámily,přispůsobím se vašim požadavkům .Zatím ahoj pá a na odpověd čeká Pepan z Mělníka.*277*
Ahoj ,jmenuji se Pepa z Mělníka,asi jsme se již setkali Loni na šeberáku a tvá žena mi kouřila péro bylo tam více mužů,ale já byl první, jsem vdovec ,rád bych se stal vaším přítelem.když jsem měl ještě ženu tak jsem ji také nechával šukat a honit péra mužům ,rád jsem se na to díval nebo i ve3 mrdačka a pod.pokud by jste měli zájem pošlete mi prosím SMS,nevolejte mi já mám ted hrozně žárlivou partnerku.Byl bych moc rád kdybychom se seznámily,přispůsobím se vašim požadavkům .Zatím ahoj pá a na SMS čeká Pepan z Mělníka.*277*
Ahoj ,jmenuji se Pepa z Mělníka,asi jsme se již setkali Loni na šeberáku a tvá žena mi kouřila péro bylo tam více mužů,ale já byl první, jsem vdovec ,rád bych se stal vaším přítelem.když jsem měl ještě ženu tak jsem ji také nechával šukat a honit péra mužům ,rád jsem se na to díval nebo i ve3 mrdačka a pod.pokud by jste měli zájem pošlete mi prosím SMS,nevolejte mi já mám ted hrozně žárlivou partnerku.Byl bych moc rád kdybychom se seznámily,přispůsobím se vašim požadavkům .Zatím ahoj pá a na SMS čeká Pepan z Mělníka.*277*
Ahoj teď tam jedu na kole na večerní koupat a ho neni...hledám bi par na poradny ulet tam....rád bych vás smiřovat a klidně i lizal a kouril
Ahoj, rád zajdu. Je nějaký termín?
Ahoj,chodím tam dost často, rád u vás budu honit
Ahoj,chodím tam dost často, rád u vás budu honit
Od 14.8. do 21.8. 2016 jsme v natur kempu SOLARIS na Istrii. ... Potkáme se tam? :)
poradí někdo...pláž na Zlínsku?...nebo kdo by šel semnou...?
Kam chodite praktizovat nudizmus na jesen a cez zimu?
Pozorovat a být pozorován.Hledám místa kde bych se mohl s někým setkat. Nejlépe Ústecko. Dohodnout místo a čas.
Ahoj jsem 37l kluk nešel by semnou někdo okolo Rakovníka ven se slunit rád bych zkusil ležet nahý v přírodě. Díky za odpovědi Petr
Ahoj, byl jsi někde? Co bartoňák?
Vzal by nás někdo na nudy pláž do Poděbrad bydlíme cca 10 km od Poděbrad , nabýdky do vzkazů
Ahoj,kde je v okolí Plzně nějaká pěkná nudapláž?
Pěkná nudapláž je u 4eské údolní nádrže, pod Bory. Moc rádi tam jezdíme.
Ano, Borská patří i mezi moje oblíbené lokality. Snad nám počasí ještě letos dovolí vyrazit.
v sobotu budem v sturove pojdem sa opalovat pri dunaj prida sa niekto alebo sa mozem pridat ja k niekomu samému sa spatne natiera...
nejezdí někdo na nuda Skaličný rybník Čížová - Písek?
Vojtys1
Vojtys1 Nieaktywny 2 lata temu
Občas se zajedu podivat, ale zatím jsem tam nikoho neviděl.
Dnes budeme po 14h na zlatych pieskoch alebo na gulaske. Hladame mladsi stihly parik na trosku exhibicionizmu a provokovania pri relaxe pri vode. Bez komunikacie.
Na SK je na sex jednoznacne ako stvorena Zelena voda klud pokoj .Jedine kultura niektorých čo tam pridu pozorovat par pri sexe odporučam držte sa dalej lebo vaša doternost odpudzuje.
Kde je tam nuda pláž a kdes se dá sexovat na Zelené vodě?Jsme z Moravy.máme tokousek,máme rádi exhib i voyeurství-lákalo by nás to.
Ahoj ked prides od Banky tak hned za tabulov Beckov je odbočka dolava.Po lavej ruke budeš mať nejaké firmy aj tam stavaju novu.potom prideš k družstvu tak ideš stale rovno .Je tam zakaz ale ja tak jazdim nestalo sa mi že by tam stopovali.Prejdeš nad dialnicu a potom tam už uvidíš stať auta.Da sa prisť autom až k vode ale cesta je tankodrom.
hladam par ktory sa predvedie pred divakom BA
Neplanuje nekdo jit na nuda do Hostivare..? Dnes..? Tom - 36
U města Rovinj je swingers pláž,všem doporučujeme.
Za kempem Amarin - chodime tam a moc se nam to tam libi
Ahoj da se najit nudaplaz v okoli Valasskeho Mezirici?
Do inzerátů nám nikdo moc neodpovídá, hledáme parťáky do druhého apartmánu v domě bez majitele a je to na samotě takže pohodička. Nečekáme nic než pobyt s nám podobnými naturisty a pokud se nějaké harašení vyskytne, nemáme s tím problém. Jedeme 23.8 až 6.9.14 a pokud budete někde poblíž Omiše můžeme se tam třeba jen sejít, pokecat, zajít na pláž nebo na rafty. Pokud se tu najdou zájemci, pište nám raději do vzkazů. Díky M+M
Ahoj kdyby měl nějaký pár zájem o mladíka rád se podívám nebo rovnou přidám
Kde presne se najde v praze takovadle plaz ? :) prosim o radu moc rad bych se tam podival a nejen to
Zítra a pozítří budu ve Vojkovicích na nuda, přidá se žena, nebo pár ;)
Chodíme na nuda pláž na Velkem Darku pravidelne a pokud to jde tak stranou hlavni plaze sexujeme. Prida se nekdo nebo uz to tam take zkousel?
ahoj , kdypak tam zase budete ? mrknul bych :-))
Ahoj, dnes jsem poprvé šel na velké dářko a po žádném nudistovy ani památka (možná jsem šel na špatné místo, ale podle fotek si myslím, že jsem byl správně)
Schází se tam ještě někdo? uvítal bych společnost
Viete čo v preklade znamená pojem naturizmus?? Naturizmus akceptuje ľudské telo také, aké v skutočnosti je, so všetkými krásami a chybami - za nič sa netreba hanbiť. Pre naturistov neexistuje niečo také, ako príliš tučný, chudý, nízky, vysoký, vlasatý, plešatý ... Nikto nebude obzerať alebo komentovať tvar tvojho poprsia, či veľkosť tvojho penisu. . Veľa ľudí to hneď pochopí, keď zistia, že nie sú posudzovaní podľa svojho vzhľadu. Naturizmus je životný štýl a so sexom nemá nič spoločné ...tam sa nechodí sexovať , ani očumovať iných, nechodí resp. nemalo by sa chodiť tam za účelom vyvolania sexuálneho vzrušenia ani za účelom uspokojovania si svojich potrieb....Sám som vášnivý naturista, milujem tento životný štýl. Napriek tomu, že som eroticky založený a nie sú mi cudzie žiadne sex. praktiky ani spôsoby vždy som sa správal na nudapláži v súlade s danými pravidlami pre tento životný štýl
Chodim na nuda plaz na ratnovsku zatoku pri Piešťanoch sa opalovat nepridal by sa niaky par alebo.samotna zena? Bol by som.rad
nekdo dneska nebo zitra na nudaplaz a sex v praze s 20 letym sportovcem? pište do zprav
Chodia sa nejake pary takto predvadzat na zlate piesky na nudaplaz? Nemal by nejaky par zaujem to skusit?
Funguje letos Seberak? Hetero...;-)
Hledám pár, holku kteří netrpí studem a oslovuje je sex v přírodě,sauně,wellness se zdravou špetkou exhibice,kterým nevadí účastník jejich hrátek. Nejde mi o uslintané honění za křovím.. Vy kteří jste pochopili podstatu věci a já bych Vám mohl vyhovovat-písněte. Vše ostatní je věcí domluvy. Jednání na rovinu je samozřejmostí.
Někde v okolí MB?Pouze šmírovajda. Rádi bychom někam zajeli a nevíme kam.
já tam byl v týdnu a super.byl tam pár ,který se najednou zvedl a šel si "lehnout " do zadějš ,do lesíčka .Nedalo my abych se nešel podívat co se bude dít.Tak jsem tak šmíroval v povzdálí,a vtom si mně všiml on.Dělal že si mne nevšiml a začal hladit svojí ženu.To už my stál v pozoru a já si ho začal honit.Bylo my jasný ,že o mne vědí!!A tak začali souložit.Tak jsem popocházel blíž a blíž,až jsem byl asi metr od nich .V tom se ona na mne podívala ,vzala my ho do ruky a začala ho honit.šeptla ,at ho vystříkám na její bríško.Tak jsem tak udělal.
No prostě paráda!!!!!
Bylo to bezrostřední skvělé!!
Kdyby nějaký pár chtěl toto zažít ,rád to opět zopakuji)
A pak ses probudil ..... v postýlce
Ahoj, poraďte kam na nudapláž v plzeňským kraji, dík
A co Příbram - Sedlčany? Neví někdo o místě?
Hledám muže který nás bude nenápadně pozorovat při nuda koupání.Třeba i někde v okolí Českého Krumlova. Najdu diskrétního slušného pozorovatele.Žena je moc pěkná ,ale pozor neví o tom. Bude to naše tajemství.
Ahoj, to zní zajímavě, šel bych do toho.:)
Klidně bych do toho šel.Jezdím na Vlkov docela často. Kdy jedete?
S tou mojí jezíme na Franťák , je tam
spoustu malých plážiček a taky šmíráků.
Když jsme si to naposled rozdávali , tak dva borci si ho hned u nás vyhonili - paráda.
Jaký je to na Velkým Dářku? dá se tam provozovat i něco "intimnějšího":-)? Díky za postřehy
My tam jezdime pravidelne a pokud to jde tak i sexujeme (bokem plaze abychom nikoho nerusili a nepoburovali, ale kdyz se nekdo chce divat tak to nam nevadi).
Chodíte někdo na přehradu v Bedřichově? Nejen koupání bez plavek, ale i sex?
chdi nekdo sukat na Barboru,rad se podivam a podle sympatii i pridam
Na Barboře se občas šuká ale spíš honí a kouří. V létě jsem tam párkrát byl a vždycky se někdo najde. Nejde zapomenout na mladší pár ona luxusní blondýna on průměr ale to co předváděli cca 6 okukujícím chlapům bylo neskutečný.
A kde se tam honi a suka ? Z ty strany jak je ofic. nuda plaz ? nebo na opacnym brehu kde jsou spis takovy skrytejsi placky, tam jsem obcas chodil, ale nikdy jsem tam nikoho honit ani sukat nevidel.
docela bych pohonil, dokud je jeste teplo na Barbore,ale chtelo by to nejakou inspiraci bud par nebo jeste lepsi samotnou zenu,ale to je snad mozne jen ve filmech pro dospele ;-)
Dá se užít sexu na Mušově ?
Ahoj jak to chodí na Šeberáku? Dnes jsem se byl podívat u toho zadního rybníka, zašel do lesíka a občas jsem viděl nějaké lidi tam tím lesíkem brouzdat, trochu koukali... Pak jsem tam zahlédl i nějaké starší milence, kteří se tam šli opalovat a zřejmě se jim líbilo jak na ně někdo kouká...
Je to fakt o tom že tam přídeš a když potkáš vhlapa který tam brouzdá také tak je tam ze stejného důvodu? Najdu tu někoho kdo by tam se mnou zašel na pokec atd?
Zašel by někdo? Třeba si padnem do oka a.... Užijeme si :-)
Že tam jsou čumilové to je pravda, pokud ńejsou dotěrný, ať se podívaj. Co nás víc štvalo, jsou rybáři a nejsou moc místa na parkování. Taky nám vadilo,, že je namíchaná nuda pláž s klasikou. :( To je asi nejhorší. Z toho důvodu jsme začli jezdit na Opaťák, tam to je max. jen na honění :( škoda
zdravím z Pardubíc,taky jezdíme na Opaták u HK
Podle nás to tam rybáři totálně zničili. Vyplenili veškeré křoví a trávu za kterou bylo soukromí. Rozlézají se čím dál víc. Na nudi u lesa skoro nechodili a teď jsou všude. Minulou sobotu měli dvě dodávky přímo na té travnaté pláži co si naturisti. Našli jsme jediné místo kde nebyli rybáři...
Aby se jim dobře rybařilo, všechno vyplení. Škoda takového místa. Co se nám tam taky nelíbilo ten zápach. Rybáři tam kempují celý víkend a chodí na wc do křoví.
Oplatil guud. Taky tam jezdime. Pokud by se chtel nejaky mladsi par pridat a jen pokec tak budem radi:)
nejlepší je ve francii Cap d´Adge, tam to jede ve velkým :-)
Ahoj, poraďte kam na nuda pláž v plzeňském kraji
všechno v pohodě, jen o malinko míň vody. Zítra jdu zase.
Ahoj, byl jsem mimo Prahu, ale jindy bych klidně šel.
Je nejaká taková nudapláž v okolí Hodonína ?
Skoda ze nejsem z Ostravy ale z Prerova..Taky moc rad kourim a podrzim Moje cislo je 704045295
Mušovská jezera, Hády-šla by tam se mnou nějaka holka, pár který se nestydí a nechal by se tam dívat,osahávat,sexovat ? Bokem nudy,pěkná místečka. trocha exhibice,voyaerismu,prostě trošku zpestřit klasické opalování :-))
Motol neznám, ale byl jsem dnes na Hostivaři a bylo tam fajn, lidí tak něco přes stovku, stánky v provozu, tráva posekaná...
kdybys chtěl, můžu tě třeba doprovodit
Vážně ? A koho si tam omrdal ? A chodí tam i hodně single žen ? (na věku nezáleží)
:-)) Asi se tam taky někdy podívám.
Panove,zajedte si do Vojkovic,kdyz je hezky tak je tam naco koukat
je to tam dobry ? da se na neco koukat ?