Sex s opilou

Sex s opilou

Měl nekdo sex s opilou ženou párem
Pro priklad: patecni vecer deti uz spi...manzelka si da 2 az 3 sklenicky vina, neni ozrala, ale je v nalade...pak ten sex- rozdil tridy oproti normalne...doporucuji zkusit
Jjj jednou jsem jezdil na svatbě a tam jsem jednu paničku opička před spicim manželem
Sex s opilou měl někdo jak ste si to užili
Jsme kdysi s manželkou měli na chatě kamaráda. A nebylo rozhodně plánováno nějaké dovádění. Manželka do té doby v sexu takový lepší standard, ale nic mimořádného.
Tak jsme jen tak večer popíjeli a tehdy ještě v tv běžely dlouho večer erotické filmy a my s kamarádem komentovali prsa aktérek. Jsem najednou řekl, že manželka má lepší a hecoval jí, ať mu je ukáže. Nakonec svolila. A jestli si může sáhnout. No a pak tedy ať už ukáže i spodek. Jsem jí pak začal mnout a nabídl kamarádovi, ať se přesvědčí, jak je krásně mokrá, že skoro teče.
No a pak už to šlo ráz na ráz. Jako předehru mu ho vykouřila a vysála plnou dávku. Polykání do konce jí nikdy před tím nikdy moc nebralo. A pak už jsme se střídali v pozicích skoro až do rána. Kolikrát kdo byl se ani nepočítalo. No byli jsme mladí a neuvěřitelně rozrajcovaní, tak výdrž byla jinde.
Jí to vydrželo i po probuzení, ještě se nechala od kamaráda ojet a udělat a zase ho vysála. To já už se jen díval.
Chci tím říct, že alkohol a atmosféra umí při správném dávkování zážitek pořádně umocnit.
Ženská v náladě může být uragán, ale kdyz jsem já střízlivý tak to moc nemusim. Když je v náladě víc tak už je to nechutný když se něčeho dožaduje. Asi špatné zkušenosti. Ale vyloženě opilou to fakt ne...
Jinak když pijou oba tak to je jiná. Mám zkušenost, že návrat si nepamatujeme ani jeden a druhý den byl lak co měla na nehtech u nohou nad sedackou skoro u stropu.
Jednou s kamoskou na zábavě oba jsme byli v náladě. Sahnul jsem ji na na zadek pak jsme šli ven a venku na lavičce jsme si to rozdali. Pak jsme šli ještě ke me domů tam jsme dali ještě jedno číslo. A potom ještě 4 schůzky a skvělý sex šlo vidět že si to pěkně užívá. :-)
Kdyz byla opilá pořádně, tak bylo super sukat do analu, kam jindy ani sahnuti nedovolí. Vystrikat anal bylo luxusní a druhý den byl prima zvrhly pocit, že si to nepamatovala.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
No ty vole co ty jsi za chuja...
Co Te irituje, to nemusíš číst. Nikdo tě k tomu nenutí. Takže si své citace píchni do ucha, ale klidně do řiti.
Kdyz víš prd, tak si moralizuj někde doma, se svou. Na me a moji manzelku se klidně vyser.
Na ukrivdeneho hňupa nereaguj. Závidí Ti. Já zazila anal 2x za strizliva a orgasmus silnější, než zepředu. Jenomže to holt špini, zalud je po vytažení hnědý a propadla bych se studem. Posrany zalud mi nijak erotický nepřijde. Takže jsem už potom nikdy nechtěla anal. Za strizliva ne. Když mě opil, prý to bylo luxusní *63*
Na rypaky a hejty kašlu.
Opilá do němoty je k ničemu.Ale po takových třech koktejlech má žena tu správnou náladu a je svolná skoro ke všemu.
Ahoj kdo měl opilou jak se ti to líbilo
Ahoj měl ste někdo sex s opilou
Můj mě občas opíjí plánovaně, opatrně i spodem, a jsou to nádherné orgie. Samozřejmě, musím si to pamatovat :-)
Spodem? Nerozumim co je tim mysleno
Název nicku už trochu napovídá a když si přečteš jejich blog tak dostaneš odpověď na tvoji otázku.
Do pul promile ok celkem bezne, panak 2 na kuraz a povzbuzeni, vetsi mnozstvi ma pak spis tlumivej efekt a neni to ono. Mozna pro priznivce vomitu je zenska s 3 a vice promile ideal, ale takovouhle specialitu rad ozelim, nemusim zazit vsechno.
S opilou ženou to je super nemá zábrany
Dnes super večer v hospodě jsme poznali super chlapka domluvili jsme se a vše bylo tak jak melo byt manželku pekne vystrikal a ona byla spokojena
Ahoj ano pokud je opilá tak akorát tak je to super a pokud je moc tak to stojí za nic
Ono je velky rozdil s opilou zenou(fuj) a nebo kdyz je v nalade..pokud je v nalade, tak je sexik super...
Bývalá dávala na počkání, když se v minisukni a bez kalhotek kdesi válela před hospodou, nebo někomu lehla do postele a vyvalila se tam naznak s roztaženýma nohama ... Někdy z toho dotyčný nic neměl, protože chrněla... (edytowano)
S manželkou často podnikame věci když je pripita to najednou chce třeba další dva nebo tri může navíc a dokáže si to pekne uzit
Mně hlavně nejde do hlavy, co z toho "vynuceného" sexu s opilou, která neví, co dělá, máte. To by bylo radosti, kdyby vás taková bosorka začala popotahovat za zneužití
To měl snad někdy každý..... Je rozdíl, jestli je v náladě nebo na s*ačky.
S opilou ženou to ke super nemá zábrany
Ano. Je to rajc. Udělá s chutí věci který jinak ne.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
ja ano ale se dvěma Muži,jak se byl opilej