Erotické pomůcky-veřejně

názory a zkušenosti

Ahoj lidičky,

nedávno mě napadlo takové téma a to, že by mě zajímalo, zda jsou zde lidé, kteří se nebojí vzít si nějakou erotickou pomůcku například anální kolík, nebo ženy například venušiny kuličky či třeba vibrační vajíčko a jít takto někam do společnosti. Zajímalo by mě jaké u toho máte pocity a zda se vám stal takto i nějaká trapná situace.

Budu rád za vaše zkušenosti a názory, dle mého je toto celkem zajímavé téma a mohli by jsme se tu všichni pobavit a nabrat nové zkušenosti.

Těším se na ohlasy a zkušenosti Váš ,,tentajemnykluk"
Kolík vhodného tvaru je docela častá záležitost na spoustu aktivit venku , nebo kdekoliv . Nic nového pod sluncem.
Na reakci jednoho z vás přidám osobní zkušenost.

Už je to pár let zpět co jsem s bývalou přítelkyní takové věci dělali, když jsme šli třeba nakupovat, tak měla venušiny kuličky, které si vždy doma zasunula a byla pak švanda ji pozorovat co to s ní dělá, když budu mluvit o sobě, tak také občas vytáhnu anální kolíček a jdu se s ním projít někam po městě a tak :)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
To mi nějak nedošlo :D Já občas takhle ven vyjdu a je to hezký pocit, když ostatní nemají ani tušeni :)