Odpovida muzska polovina paru Kavlati. Alespon u mne je to presne naopak. Ja jsem ten, kdo partnerku, i kdyz je starsi, neustale presvedcuje do co nejodvaznejsiho obleceni, a castecne ci uplne nahote vsude, kde to jde. A jsem stastny, kdyz stud prekona. Stejne jako se rad kouknu na cizi zeny, jsem rad, kdyz se mohu pochlubit tou mou.
"Přesvědčuje do co nejodvážnější ho oblečení, částečné či úplné nahotě."
Co to má s ženskosti? To je prach sprostá exhibice. Z mého pohledu spíše trapné předvádění se
Co to má s ženskosti? To je prach sprostá exhibice. Z mého pohledu spíše trapné předvádění se
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Hele nic proti soudnosti................ale některým by tato vlastnost mohla slušela 👍
Přesně, stejný problém. Jako když kolegyně pronese směrem k oblečení něco ve smyslu: “Uvědom si, kolik ti je.”
Úplně přesně vím o čem je řeč. Proto je třeba mít vedle sebe partnera, který to smete ze stolu jedním tahem. Naše lásky, naše polovicky jsou přesně takové, jaké je chceme mít a máme. Nebo ne?
Asi je na místě, abys ses nestyděl a ukázal nám tu svoji květinku. Jsi přece chlap s velkým (CH), hrdý a pyšný na svou ženu. Jak to, že nepodpoříš její ženskost v nějaké galerii?
Myslím, že ji může krásně a šetrně udělat jemnou galerii, aby nevzbudil dojem, že má jen falešný profil. I Tvůj inzerát je takový šetrný .... samozřejmě také bez galerií 😁
Tohle jsou ale stránky založené na galeriích, na koukání se a ukazování se, jinak tu nemá smysl být, A profil bez jediné galerie je smutný nebo fake. A moje žena? ❤️❤️❤️!
Tímto bych to mezi námi uzavřel i já 😁
Tímto bych to mezi námi uzavřel i já 😁
Tak raději nekomentuj. A já nebudu komentovat tvoje kouření péra komukoliv!
Autore příspěvku, co tom myslíš? Nedává mi to smysl. Jako, že chlap s velkým CH chce po manželce, aby chodila v mini, bez ohledu jak se cítí ona a co chce nosit? Taková reprezentativní rajda? Mám za to, že ženy samy nosí to v čem se cítí dobře. A třeba doma v soukromí vyhoví nějaké specializace. A ne, že tu chlapi radí ženám co a jak mají nosit.
Stejně jako tu byly kerky, byly tu i sexuální odlišnosti. Každému je úplný hovno po tom, jestli se cítím být třeba tramvaj. Buzerovami od někoho, kdo hledá naplnění smyslu života v šikanování druhých fakt není v pořádku. Chápu, že někteří se díky tomu cítí, že jsou z jiné, lepší dimenze. Taky nějaká uchylka. Jenže ve finále jsou jen velky póvl .
Nechápu, proč nemůžeme nechat lidi rozhodnout se sami aby oni sami žili šťastně. A ty báchorky o dětech, to je úplná blbost.
Prostě nechme lidi žít, proboha.
Prostě nechme lidi žít, proboha.
Já zase koukám,celkem slušný průvan v té kouli,co tam strkáš ptáky.Jak chceš ovlivnit,co tu bude za stovky let?
Ty si nevidíš ani na špičku nosu Sibylo...
To že nejsi schopná si najít výrazy které jsem ti poslal už je pod rozlišovací schopnost.
Jsi tupé, omezené a zlé stvoření, ale když slíbíš, že odtáhneš do Ruska, rád ti přispěju na vlak i bez cucání péra. Na Rusku se mi nelíbí ani zacházení s prostitutkama, ačkoliv bys "východní školu" zasloužila. Jelikož jsi obyčejná bezgumka, STD by tvojí nenávistnou povahu vyřešily v řádu nižších roků...
To že nejsi schopná si najít výrazy které jsem ti poslal už je pod rozlišovací schopnost.
Jsi tupé, omezené a zlé stvoření, ale když slíbíš, že odtáhneš do Ruska, rád ti přispěju na vlak i bez cucání péra. Na Rusku se mi nelíbí ani zacházení s prostitutkama, ačkoliv bys "východní školu" zasloužila. Jelikož jsi obyčejná bezgumka, STD by tvojí nenávistnou povahu vyřešily v řádu nižších roků...
Já se přidávám k zainvestování jejího odchodu do Ruska. Oni ji tam vyškolej 😁🤦
V čem podle tebe brečím?
1) STD jsou přenosné i orálem a orál za úplatu je prostitutce
2) to že ti jezdí doktoři neznamená nic jiného, než že ti jezdí doktoři. Rizikovost tvého chování to nesnižuje
3) jak souvisí polykání a poučování?
4) zase píšeš o něčem o čem nic nevíš, ale do pár hodin budeš kvikat, jak o tobě nikdo nic neví, ale píše o tobě
1) STD jsou přenosné i orálem a orál za úplatu je prostitutce
2) to že ti jezdí doktoři neznamená nic jiného, než že ti jezdí doktoři. Rizikovost tvého chování to nesnižuje
3) jak souvisí polykání a poučování?
4) zase píšeš o něčem o čem nic nevíš, ale do pár hodin budeš kvikat, jak o tobě nikdo nic neví, ale píše o tobě
Ty už se do Ruska odstěhuj. Určitě uděláš ještě větší kariéru než na ameterech
Mimochodem propagace omezování lidských práv a svobod je trestná, stejně tak různé dezinformace
Mimochodem propagace omezování lidských práv a svobod je trestná, stejně tak různé dezinformace

Nestydět se
Ženy za ženskost, nestydět se.
Naše babičky nosily minisukně, chodily bez podprsenky a byly rády, když se co nejvíc citily jako Ženy. Dnes by chlapi nejraději zavřeli své ženy do středověkého brnění a i když tu či onde kritizujeme islám, tak právě i tito kritici by naše ženy zahalili od hlavy až k patě do podobných prostěradel. Proč?
Máme krásné ženy a každý chlap s velkým CH by měl být na svou ženu hrdý, pyšný a měl by hlavně podpořit její ženskost. Ta se vytrácí, ženy se stydí svou ženskost projevit, a to je špatně.
Co vy na to?