Skús to na gay nuda pláži, budeš mať úspech.
Chodila som síce iba v DE,ale ľudia to v Nemecku aj inak berú. FKK Frei Körper Kultur .
Každý sa staral o seba,po druhých ani nepokukoval. A nie, žiadne komplimenty, nebolo by mi to vtedy- ani teraz -príjemné. Baliť baby,treba ísť inde...😉 (edytowano)
Každý sa staral o seba,po druhých ani nepokukoval. A nie, žiadne komplimenty, nebolo by mi to vtedy- ani teraz -príjemné. Baliť baby,treba ísť inde...😉 (edytowano)
Problém je, že veľa návštevníkov nudapláže nechápe o čom nudizmus v skutočnosti je. Nudizmus vnímajú sexuálne ale opak je pravdou nudizmus nemá nič so sexualitou.
Všetci, ktorí sa vo vlákne vyjadrili majú pravdu. Osloviť cudziu nahú ženu môžeš, ale pri komplimentoch radšej hamuj. Ak sa debata samovoľne rozvinie, boduješ u nej, ale stačí jediná zle sformulovaná veta a bude ťa mať za úchyla. Nezabudni, že nahá žena, ak nie je tvojou dlhoročnou známou, si obzvlášť stráži svoju intímnu zónu a povesť, či na nude alebo v saune a to aj vo verbálnej rovine. PS: nemám to z vlastnej hlavy ale rovno od kamošky s ktorou sme spolu presaunovali doteraz zopár stoviek hodín.
Nič nechváli.Pochvalis jej zadok či kozy tak budeš za uchyla normálny pokec je tam tiež problém väčšina samotných žien tam nechce nikoho poznať chce mať kľud preto sú tam samé.Ale tak nájdu sa aj výnimky ale to rýchlo poznáš po prvom pohľade či pozrie na teba ako na uchyla alebo zareaguje priateľský hlavne neocumovat a nehadzat pohľady inak budeš tiež za uchyla.Na nude sa celkovo zle zoznamuje s normálnymi zenami
a co od takých komplimentov potom očakávaš?? ze ti da?
To vôbec nieje to zamerom, avšak fajn kompliment vždy poteši.
Jeb nato… budes vyzerat jak uchylak co dosiel obcumovat
Bože to sú otázky
určite kompliment cudzej žene, že má pekné dvorce je ten ideálny
čo máš 13 rokov?
btw. ak by sa našla baba z okolia košic, ktora ma tiež zaujem to skusiť avšak nikdy to neskušala možme si robiť podporu navzajom a skusiť to spoločne pokojne napiš :)

Komplimenty na nuda plaži
Komplimenty na nuda plaži