Kde hledáte slečny na FWB?

Kde hledáte slečny na FWB / casual sex?

Otázka je asi primárně na muže, protože co chápu tak všechny seznamky fungují jinak pro ženy, které dostávají spousty zájmu jenom tím že existují :)

Myslím, že v realu jsem celkem schopný, většinou se líbím, apod apod. Ale mám legitimní problém, že v novém prostředí (Praha) a bez socialní bubliny moc nevím jak začít. Koníčky typu teamový sport nemám, a balit holky v posilce ... na to asi ještě nejsem do naposilovanej.

Zkoušel jsem Tinder, a trochu to jde, ale mám teď relativně dost času, a chtěl bych ho nějak efektivně využít a naučit se líp seznamovat, a všechno online strašně trvá.

Jakékoliv tipy vítány.
Co to je CASUAL SEX? Cassual je volnočasové oblečení (edytowano)
Opsáno z wikipedie: (Casual = příležitostný) Příležitostný sex je sexuální aktivita, která se odehrává mimo romantický vztah a znamená absenci závazku, citové vazby nebo známosti mezi sexuálními partnery.

Dnes každý jeliman, co chce být in, prošpikovává svoje výrazivo anglismy, to je hroznej mor. Neříkám, když pro nějaký výraz neexistuje český ekvivalent, ale ptát se v pětatřiceti na "FWB a casual sex", to aspoň v mých očích toho člověka docela diskvalifikuje. Ale třeba to někomu může imponovat, kdo ví? Mně to může být fuk, mě nehledá.
Nemám potřebu si hrát na vlastence, a píšu věci tak, jak se říkají. Nevím odkud bereš to, že tohle je o nějakem imponování nebo hraní si na něco. Velká část lidí dneska pracuje v mezinárodním prostředí, a spousta komunikace i mezi čechy neprobíhá čístě česky, obzvlášť na internetu.

To není o nějakém chlubení, ale osobně "kamarád s výhodami" mi příjde daleko divnější, než fwb, protože to druhé je fráze co se používá naprosto běžně v kruzích ve kterých se bavím, zatímco to první jsem neslyšel ani nepamatuju.

Mrzí mě, když lidi mají potřebu lidi diskvalifikovat na základě toho, že nemluví stejně, protože nejsou stejná generace. Z mojeho pohledu pokud někdo má potřebu všechno překládat taky není žádoucí, příjde mi to jako hrani si na vlastence a snahu zachovat jazyk tak jak byl v minulosti.
To není o žádném vlastenectví, ale o rádoby světáctví. Ale jak už jsem psal, může ti to být jedno, já jsem šel jen tak kolem.