První návštěva

Sám to není nuda ?

Zdravím je mi 20 a chtěl bych se tak podívat a nevím jestli se tak nebudu nudit když tam půjdu sám
Možná se budeš nudit, možná ne, zaleží na složení lidí, tvém vzhledu a chování.
Proč ztrácet čas potenciálně nudným místem? 😮 Běž tam, kde se bavit budeš.
A KAM vlastně chceš jít? Tos tam zapomněl napsat.
Oprava : Club Lublaňská. Semka přijde mi to zajímavé místo hned v centru
Zkus třeba profil @petasek, ten vypadá, že je na mladé... Do klubu nechoď, tam něco chytneš hned napoprvé...
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Morální policajtka Kuřbaba už tu zase perlí. Už aby tě některý z těch tvých klientů, při tom kouření pořádně přidusil, možná by se ti, v té kedlubně konečně rozsvítilo.
Stále jen potvrzuješ, že máš hlavu jen na to, aby ti nepršelo do krku.*378*
Asi bych chápal kdyby to zkusil a nelíbilo by se mu to, ale že to chce zopakovat tak to asi opravdu úplně hetero nebude, ale zase vždyť je to přeci jedno co tam má napsané, nebo tobě to tak moc vadí?
Ty přece na fotky nekoukáš,máš ráda překvapení.Kdo tu má galerie a videa,ten není pravý muž a u tebe skončil.Nebo to už neplatí?
To nevadí.Ale vadí,že se nad každým pohoršuješ,moralizuješ a evidentně si buď vědomě vymýšlíš nebo nepamatuješ co jsi sem napsala v minulosti.
Chce to klid, tvůj příspěvek byl napsán mírně v křeči. Stále je to stejné, v jiném tématu píšeš něco a v dalším to už je jinak.
Jdu do hloubky 😄
Snad od vánoc bude zde na fóru klid.
Ještě jedna otázka, když sem nechtějí psát, upadla by jim ruka? Dát ti palec nahoru.
Já jsem v pohodě, proč by si je měla kritizovat? To můžou udělat sami, bez toho že by jim to někdo nařizoval. To že tě podpoří jinak, to můžeš po večerech vyprávět někomu jako pohádku na dobrou noc.
Ne, řeším tebe. Blesk už na tebe nemá sílu a chuť, tak píšu, pokud to můžu napsat, tak trošku za něj. Ty si mimo morální chápání, bez cti, hrdosti atd Jen neustále prachy a prachy.
Prý píšu jako žena, copak už tě to štve?😄
A co když jsem žena.
Já jsem vypátral, že tenhle profil je fake. Ta osoba vůbec reálně neexistuje, nikomu nic nepolyká, nic nekouří, nemá to žádné názory, je to jen výplod něčí fantazie.
jj, psal jsem dříve, že to je asi troll ohledně navštěvnosti fóra, a nebojím se napsat, že to je admin.
Tak pokud ty máš být vzorem, nebo by měl jít někdo v tvých stopách? Umíš si představit jak by vypadal svět? Teď normálně, za tuto zemi a další země v evropě položilo hodně lidí život. Myslíš, to slovo asi neznáš, že by někdo šel do války za tebe, za tvojí morálku, a ojebavání státu. Počítej že nešel, nejsi úplný dno, ale pod hladinou už si. Vždy bude reakce.
Občas něco napíšu, dávám palce nahoru, začíná ti mé psaní vadit? Ty tu nekomunikuješ na kam. úrovni. Pochopíš to? Lidi vědí proč sem píšeš, stále a stále je to pro tebe zdarma reklama.
Ta prospěšnost je myšlena i s polykáním a nebo se počítá jen orgasmus ? Popřípadě existuje nějaká množstevní kvóta prospěšnosti ?
Podle tebe je tedy člověk prospěšný,když jde na schůzku a má orgasmus?Zajímavé vidění světa.
No jistě, člověk ji zaplatí, paní orální si zajde do obchodu, koupí si jídlo, nadlábne se, přežije den a následně se stanu prospěšným, jak jednoduché.

A komu tím prospějete? Pelíšky
No jistěže druhé straně 😄
ukňouraný.. to asi ne, jen mi lidi tvého ražení nejdou přes..... Co dělám v životě, to je moje věc. Prospěšný, určitě více než ty. Co do pleteš orgasmy a schůzky, souvislost? 😃
Nepletu, jen ty se neustále pleteš do ostatních živ. Nejsem komplic Bleska. Rád si s tebou píšu (bavíš) a budu psát 😄 pokud by si peníze nebo část peněz věnovala na nemocné děti, nenapíšu ani slovo, teď už to nepůjde obrátit. Ale z tebe jsou penize cítit na dálku, pro moje podnikání.
Je to nedokonalý, jednou to napíše, že polyká jen párkrát za měsíc a za hodinu, že toho napolykala víc jak kdokoliv jinej.
Magic Write se to jmenuje. (edytowano)
jj, ani slovo ji nevěřím, mazaná a prolhaná. Ať má inzerát, ať dělá co dělá. Ale ty řeči, jak kdo, co by měl dělat, jaký by měl být ( hetero, bisexuál, homosexuál). Kde to jsme, ona bude kázat.
Přesně, vybírá to citlivá témata. Jako je homofobie , xenofobie, válka, morální hodnoty, generační rozdíly, píše to, že slovo kurva to neuráží, to je přece jasný, když to žádná kurva není, je to jen provokace, žádný péra to nekouří a nikdy nekouřilo.
Ale ty normální konverzaci nevedeš, dokážeš to pochopit? Je mi to jedno jestli si admin, nebo orální paní. Hučíme do tebe a děláš nám radost, že tu někdo jako ty je.😄
Celé je to test. Něco tady testuje novou technologii. Zkouší to komunikovat mezi lidmi. Je to ale nedokonalé. Někdy píšou ručně a někdy to píše umělá inteligence. Takové diskuzní fórum, je nejlepší testovací místo. Samozřejmě, že to nezkoušej jenom tady.
jj, poskok Bleska. Každé ráno mi na oplátku na nádraží kupuje jedno pívo a párek na tácku 😄
Ty si tak průhledná, radši si vezmi prášek na uklidnění 😃 Když sem napíšeš nesmysl nebo budeš napadat nebo urážet, tak já pokud budu mít čas, vždy něco napíšu.
Vyhrožování ti jde 😃😃😃bu, bu bu. Mám se bát😄
A kam bych měl jít, napiš, vyhrožuješ?
Rád si to přečtu a zamyslím se nad sebou. Hm
dělá ti to nepořádek kde? V hlavě? Já teda kdybych se chtěl kouknout na pěknou pipinu, i když teda nevím co bych z fotky měl, tak se kouknu prostě na internetu na pěkný pipiny a ne tady. To co tady vidím tak se mi z 98% nelíbí, ale každého vkus. Tak ho nahlaš adminům že má nepravdivé informace a je to, stejně jako to děláš u příspěvků který se ti nelíbí.
Ono jí to dělá hlavně nepořádek při hledání kunšaftů.A množné číslo ráda užívá,protože sama sebe pasovala do role mluvčí za všechny kurvy.Asi aby to vypadalo,jakože není sama s tímto názorem.
Tak v tom případě, když založí někdo vlákno a nemusí být tam tvůj nick, ale je o tobě, tak proč se hned smaže. Stejně jako spousty příspěvků. Jj ten tvůj trénink :-) .
Asi to teda nechávají smazat ti správní muži.
Jako vzhledem k tomu jak si tady oblíbená, tak by mě i zajímalo komu vadí když se o tobě píše, vážně by mě to zajímalo. I ty by jsi třeba věděla že někdo s tvými názory souhlasí a to by bylo pro tebe dobré ne? Já si teda jen všiml kritiky a ničeho jiného na tvoje názory.
Já jsem hotovej z té hlášky moji muži, mě takhle říkat ženská která jich má za měsíc víc než já za život, tak ji rychle pošlu někam. Asi to jsou jak si říkala jen studovaný a na vyšších pozicích muži. Protože jinak si to neumím vysvětlit. Jo a ještě kdybych za to měl platit a říkala by jsi mi tak, no to by jsi šla rychle smykem :-D
Jo to ti neberu, tobě to přijde hezké, mě by to vadilo, zase věc názoru. Jen mi přijde škoda, že když tě chválí na profilu, tak proč se tě někdo nezastane veřejně, to se stydí? Nebo proč? Já s tvými názory souhlasit, tak to napíšu a pustím se do ostatních abych se tě zastal. Když jsem s něčím s tebou souhlasil, napsal jsem to, sice tam většinou je ale :-) Ale i tak je to dobré ne? :DDDD
Pokud by tě forum netrápilo, tak jsem neustále nepíšeš, a nesnažíš se stále něco, někomu vyvracet. Píšeš sem převážně ohledně zviditelnění a tvé službě. Reklama zadarmo že, nikomu nemusíš nic platit.
Zase spamuješ? Ani na swingers kunčofty neulovíš, ti už zaplatili při vstupu.
k těm sledujícím, to podle mě vůbec nic neznamá, nevíš z jakého důvodu tě sledují