Na profil se dívám často. Chci mít rámcovou představu s kým mám tu čest. Pár základních údajů je fajn. Fotky ignorují. To už musí být. Co se oslovování týká, vůbec mi nevadí pouhé ahoj. Jestli se začne povídat či ne se uvidí
Já osobně si mužské galerie vůbec neprohlizim a naopak když je muž má, dost mě odrazuje už jen ten fakt, že se takto vystavuje. Není na tom pro mě vůbec nic rajcovního ani zajímavého...
Možná pozdě, ale přece jen bych rád přispěl do diskuze. Ženy v moc nezaujmou alba kde je všude péro, nebo dokonce chlap co si rve dildo masivní velikosti do análu. Zajímat je budou hlavně originální, lehce erotické fotografie s prostorem pro představivost. Kvalitní fotky s kvalitním prostředím a kvalitním modelem (to je individuální, každá žena má jiný vkus). Problém je ten, že admini, nebo pravidla serveru vůbec taková alba neumožňují zveřejňovat. Několikrát jsem zkusil udělat originální fotky, jemně erotické až trochu umělecké a nechat dost prostoru představivosti. Schválně jsem tam ale pak nechal i jednu fotku s penisem. No a hádejte, jaké fotky schváleny nebyly a která ano. Důvod byl prý ten, že to není dostatečně erotické. Neříkám, že každý chlap by to tak dělal, kdyby to šlo, ale vůbec se pak těm ženám nedivím, když nekoukají na to, co tam admini schvalují.
..... přesně bez čeledína galerka neprojde, takže vlastní fotoprodukci zde považuji za uzavřenou
No já když tu vidím čím dál víc galerií žen vhodných spíš na Instagram než sem, tak jsem se snažil najít ten popis pravidla minimálně šesti erotických fotek v galerii a podle mne to tu už není.
Tak by tím admini u mužů neměli argumentovat.
Tak by tím admini u mužů neměli argumentovat.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Ta byla do alba posouzena taky jako neschválená.
Hele - řekl bych, že to je tím, že holky z větší části pánský galerie neprocházej a možná ani nemají nastavenej filtr tak, aby zachytily, co by se jim případně i mohlo líbit. (Ano - překvapivě jsou tu i holky, kterým se tu pánský galerie líběj... ale v poměru "schválená mužská galerie" k zájmu je to mizivý...
Pokud je tu holka, co něco hledá, vlastně nevím na co reaguje. Možná na přímý oslovení v oneginský strofě, aby to bylo alespoň něčím zajímavý. Možná zkušenostma "prošel jsem si tím a tím a jsem schopný nabídnout tohle a tohle", moje galerie jsou důkaz.
Ale samotná galerie tohle asi jen tak nedá. Můžeš se snažit, aby každá galerie byla jiná a nečím jedinečná, ale pořád - pokud vůbec - bude většina ohlasů od mužů: "Super péro." "Hulil bych." Nic kdovíjak praktickýho pro cokoli. V lepším případě ocení tvoji originalitu, ale funguje to tu spíš jen jako gay seznamka.
Co zaujme holku, pokud se nepletu (Sam Hawkings), je něco originálního. Originální oslovení, originální komentář někde, originální povídka.
Originální galerie je fajn - sám jsem jich měl hromadu - můžeš zkusit originální osvětlení (petrolejka, svíčka, pruh světla přes zatmělý okno), originální propriety (rozhlíhni se kolem sebe a najdeš nejmíň pět věcí, se kterejma by stálo za to nafotit něco původního), originální příběhy obyčejnejm věcem a situacím... případně vycházku někde venku. Nebo vzít to všechno dohromady a posunout to do absurdity takovýho počínání a pět, deset holek tady to ocení. (Ale dost pravděpodobně s k tomu nedostanou a nikdy to neuvidí.)
And that is the way it is... Každopádně hodně štěstí
Pokud je tu holka, co něco hledá, vlastně nevím na co reaguje. Možná na přímý oslovení v oneginský strofě, aby to bylo alespoň něčím zajímavý. Možná zkušenostma "prošel jsem si tím a tím a jsem schopný nabídnout tohle a tohle", moje galerie jsou důkaz.
Ale samotná galerie tohle asi jen tak nedá. Můžeš se snažit, aby každá galerie byla jiná a nečím jedinečná, ale pořád - pokud vůbec - bude většina ohlasů od mužů: "Super péro." "Hulil bych." Nic kdovíjak praktickýho pro cokoli. V lepším případě ocení tvoji originalitu, ale funguje to tu spíš jen jako gay seznamka.
Co zaujme holku, pokud se nepletu (Sam Hawkings), je něco originálního. Originální oslovení, originální komentář někde, originální povídka.
Originální galerie je fajn - sám jsem jich měl hromadu - můžeš zkusit originální osvětlení (petrolejka, svíčka, pruh světla přes zatmělý okno), originální propriety (rozhlíhni se kolem sebe a najdeš nejmíň pět věcí, se kterejma by stálo za to nafotit něco původního), originální příběhy obyčejnejm věcem a situacím... případně vycházku někde venku. Nebo vzít to všechno dohromady a posunout to do absurdity takovýho počínání a pět, deset holek tady to ocení. (Ale dost pravděpodobně s k tomu nedostanou a nikdy to neuvidí.)
And that is the way it is... Každopádně hodně štěstí
I když nafotíš galerku podle rad, stejně ji budou komentovat hlavně chlapi a navíc budeš mít problém se schvalením, protože bude málo erotická. Připočti ženskou touhu po překvapení a vyjde ti, že galerka je zbytečná, stačí profilovka.
Ten post został usunięty przez użytkownika.
6 galerií a v každé minimálně 6 fotek =péro 36x jinak.
To vypovídá o muži, že je sebestředný a jeho pták je středobodem vesmíru. To je přesně to, co mě odrazuje.
Jak už tady padlo, ženu CIZÍ péra nezajímají a video s výstřiky už vůbec ne. Na galerie se podívat můžu a nemusím, o fotkách péra ve vzkazech tu bylo napsáno mnoho. Drtivá většina chlapů to tady nečte. (Nadržený chlap sem určitě nejde proto, aby četl fórum
)
Stejně jako u mužů, chtějí ženy nechat prostor pro fantazii a péro muže nás zajímá až tehdy, kdy se osobně známe a předcházely tomu ty ,,tanečky,, = nejdřív ženu zaujmout, ukecat, ulovit, dodržet sliby, pozvat a hlavně dorazit, vzbudit chuť na erotiku a teprve potom mě bude zajímat, jak vypadá jeho péro.
Takže když už galerky, tak nějaké zajímavé pózy klidně i v prádle, v košili, v přírodě.
Hlavně ne na wc!!
To vypovídá o muži, že je sebestředný a jeho pták je středobodem vesmíru. To je přesně to, co mě odrazuje.
Jak už tady padlo, ženu CIZÍ péra nezajímají a video s výstřiky už vůbec ne. Na galerie se podívat můžu a nemusím, o fotkách péra ve vzkazech tu bylo napsáno mnoho. Drtivá většina chlapů to tady nečte. (Nadržený chlap sem určitě nejde proto, aby četl fórum
Stejně jako u mužů, chtějí ženy nechat prostor pro fantazii a péro muže nás zajímá až tehdy, kdy se osobně známe a předcházely tomu ty ,,tanečky,, = nejdřív ženu zaujmout, ukecat, ulovit, dodržet sliby, pozvat a hlavně dorazit, vzbudit chuť na erotiku a teprve potom mě bude zajímat, jak vypadá jeho péro.
Takže když už galerky, tak nějaké zajímavé pózy klidně i v prádle, v košili, v přírodě.
Hlavně ne na wc!!
Místo seznamování a dopisovaní koukám na pěkná péra v galerkách a schovávám si je do sbírky na slintání off. Občas si pustím i nějaké video ale to už musí být
Komentuji a dávam
, když se mi nějaké líbí ale jsem spíš výjimka. Žen je tady méně a většina z nich považuje cizí péro za nejošklivější věc na chlapovi, horší bude asi jen roztažený zadek. Spíš koukají na ro, co chlap ukazuje běžně na koupáku nebo v bazénu, tělo jako celek.
Komentuji a dávam
kazda galerie, ta muzska predevsim, by mela nechat nejaky prostor pro fantazii..pokud ukazes vsechno na prvni dobrou, zbytek uz vetsinu zen zajimat nebude..videa jsou naprosto out, zvlast s nadpisem z nudy, ktera bude ta dalsi?, apod.🙈pokud se tu chlap nabizi jako slapka, vic nez zajem modrych si nezaslouzi
Jo, souhlas.... mluvíš mi z duše.... kdy tohle mužské osazenstvo pochopí :))
Mluvím jen za sebe. Na mužské galerie vůbec nekoukam ani na profily. Kouknu až v případě, ze me muž něčím osloví ve zprávě a nemyslím fotku péra. Pokud už kouknu, líbí se mi decentní fotky. Ne fotky analu, péra na sto zpusobu. Mám rada fotky postavy, když se o sebe člověk stara. :)
Mám to úplně stejně. Péro mě v úvodu opravdu nezajímá. 🍒 bez dortu není ono.

Ženy a mužské alba?
Jak by měla vypadat mužská galerie?
Tahle otázka bude směřovat spíše k ženám, samozřejmě i muži ať se klidně vyjádří. :)
Už delší dobu si říkám, jak by asi měla vypadat mužská galerie, aby zaujala ženu? Když se dívám na fotky, nemůžu se zbavit pocitů že 90% komentujících jsou muži, čím si myslíte že to je? Nedostatkem mužské fantazie, muži co vás nepřitahují a nebo vás jenom nebaví pozorovat opakující se fotky?
Budu rád když se vás do diskuze zapojí co nejvíce, těším se na vaše postřehy a doufám že se dozvím co nejvíc vašich názorů.
Mějte se krásně a užívejte života!