Mít děti v pozdním věku?

názor

Včera jsem měl debatu s kámoškou té bude zanedlouho 50 let a seděla dole s testem v ruce a řikám copak a sdelila mi že ten jeji jí napustil a je v tom. Díte chce dát pryč...
Mně se to nějak nezdá, nedovedu si představit tu situaci, že by se ženská v padesáti vyjadřovala “ že ten její jí napustil”.
Buď jsi si to vymyslel, aby jsi byl zajímavý a nebo jak píšeš, že “ seděla dole “, tak to tam dole, je asi nějaká společná místnost v uzavřeném ústavu. (edytowano)
Ten post został usunięty przez użytkownika.
Já se jen ptám, nic nesoudím, jen si vůbec nedovedu představit takové chování.
Já se znám s některými lidmi padesát let, a nikdo z nich by se nevymočil na těhotenský test aby s tím pak lítal po ulici, někomu to ukazoval a říkal, že ho někdo napistil.
Je to divné a nenormální, tohle lidi nedělaj, je to dost absurdní.
Aha, tak jestli to dobře chápu, tak ona běhala po veřejnosti s těhotenským testem v ruce ?
To si ten test dělala na tý lavičce a nebo normálně doma a pak ti to jako ukazovala ?
U chlapa v 50 v pohodě, u ženy velký riziko poruch dítěte+ nechceš mít jako dítě v 10 letech 60 ti letou maminku. Nedivím se jí, že chce jít na potrat.
Mamce se stalo to samé kolem padesátky a šla na potrat. Udělala bych to samé.

Považuji to za hříčku přírody. Přisleplá, přihluchlá spermie náhodou narazí na zlenivělé, obtloustlé vajíčko a rozhodnout se hnízdit. *3**22**3*
Jak je naštvaná na něj? Šukali snad oba, ne? A podle věku už mohli mít rozum a vědět jak se chránit.
Je třeba myslet i na to dítě.
No hlavně zkus mít tolik sil a energie. Do práce, ideálně na tři směny, předstírat, že doma se taky udělá všechno samo. Do toho stárnoucí rodiče....
Pravda, zjednodušeně panelakovy typy, něco mezi plotnou, telku a práci možná ještě nějaké nadšení vyhrabou
Nespletl, tím jsem si naprosto jistý 😉
Relevantní dotaz na porušování pravidel/autorského práva není obtěžování.
Tak jistě, jakože Slunce vyjde každý den *14*