Ahoj, v pátek večer budu ve FM a rád bych vymyslel nějaké dobrodružství. Třeba bych někde honil v autě s rozsvíceným světlem a ocenil bych co nejvíc diváků, kdyby koukalo. Nebo mrknu na pár, který si to bude rozdávat a u toho pohoním nahý. Jakýkoliv jiný nápad... :)
někdo něco podniknout? Vratimov a okolí
Ten post został usunięty przez użytkownika.
taky bych tam zašel . otazka je jestli se budu divat i na ženy nebo jen na chlapy :D
Tam chodí i páry ja byl asi 7 krát a vždy jen muži
Kdybyste chteli nejake vzruso pri vasich venkovnich hratkach ve FM dejte vedet
Nějaky pár nebo prostě chlap se ženou co by přijeli na nějake misto ktere domluvíme ? Já s milenkou bychom do toho šli . Buď jen vedle sebe auta a koukat přes okna nebo akce u auta v autě společně. Ozvěte se kdyžtak kdo by šel.
Spíš by to chtělo nějakou akci kdekoli okolo FM nebo FM domluvit . Ne jen chlapi . nejsem Bi sorry . Spíš páry , nebo chlapi s milenkama , kamoškama .
Já jezdím na parkoviště k bývalému motorestu Hroch Fryčovice. Zadejte Fryčovice 520
Nejde někdo zítra dopoledne k Motorestu? Budu tam🙃
Jo, docela dobré místo. Už jsem tam taky byl s ťapinou.
Ve Frýdku jezdí dost lídí k nádraží lískovec.
Pak zkušenosti s Vyhlídkou Dobrá Vrchy
Pak zkušenosti s Vyhlídkou Dobrá Vrchy
Na nádraží v Liskovci na takové zadní parkoviště mě vzala jedna ťapina z ulice Míru. Takže taky vyzkoušeno ;)
Ahoj neměl by jsi na ni kontakt?
Ano taky jsme tam kdysi byl s jednou z tam těch končin.
Tu Vyhlídku Dobrá vrchy neznám. Kde to je?
49.6808861N, 18.4155361E tady . nad dobrou vyhlídka
Kdo vse tam chodi?....i pary? Nebo jen muzi?
chodi se tam šukat v parech většinou . jen samotneho chlapa jsem tam neviděl. To je divne, ještě aby jo. Prostě vem babu a mužeš koukat na jiny par. pak už se fantazii meze nekladou :)
A ty tam chodis s babou? Nechcete divaka?
to fakt nechcem :D občas tam s nějakou zajedu . Ale tady jsem to psal, kdyby se našel někdo v paru třeba na vyměnu nebo na koukani navzajem
Ve FM znam zavoru v lese ul Bruzovicka, a taky parkoviste u Olesne. Videl jsem tam typka honit si v aute a taky sukat par..
Já Tě jen opravím, ta ulice je Bruzovská. No ale ta cesta, která vede k té závoře, není adresná, navíc na té cestě jsou tak dvě závory, až ta druhá je ta správná. Souřadnice 49°41'36.7"N 18°22'39.9"E
Na parkovišti u Olešné často stojí policie
A máš i souřadnice? Nebo je to přímo u budovy na parkovišti?
Měl jsem na mysli parkoviště kousek od rybářské bašty. Občas v létě zajdu na nuda pláž, ale tam už páry chodí jen zridka
Tam jezdí snad každá kurva s amantem, která je z fm nebo sviadnova, je to tam jak střídání stráží 🤣
jen vím, že tam chodí lidi šukat. Je tam klid. Kde jinde ve F-M je to takové opuštěné
A tys tam byl šukat? Já to tam dobře znám. Pokud je sex v autě, tak jedině na parkovišti před budovou. Já tam před rokem honil v autě, už byla tma a pořád kolem mě někdo jezdil. Další možností mimo auto je příroda. Za nádražím jako by kolem trati na Ostravu je lesní cesta kolem řeky. Po levé straně je to řídké a chodí kolem lidé z chatek za tratí. Po pravé straně je ten porost sice hustší, jsou tam stromy a keře. Jenže poblíž je výpravní budova a z té lesní cesty je tam i tak vidět. Navíc procházet se mezi trním není zrovna pohodlné.
Asi se zajedu podivat a treba me nekdo pristihne a mrkne.

F-M a okolí!
kde jezdíte a kde se můžeme potkat ?