Já jsem také začínal být zoufalý...všichni kolem mě měli přítelkyně, přítele a já stále nějak ne...docela mě to štvalo...tak jsem si řekl, že zkusím seznamku - tehdy na Lidé.cz. po par konverzacich, které vysumeli do ztacena, tak se ozvala holčina, no a budeme spolu už 14 let, máme děti atd. Přeji ať se to zlomí.
Zaměř se na budování dobrých přátelství (s lidmi obecně, ne jen s holkama které tě přitahují:) ) Choď do společnosti, rozvíjej se, věnuj se svým koníčkům. Nejspíš najdeš právě, když zrovna nebudeš hledat.
Kdo sedí doma a cítí se sám, společnost si nenajde. Pokud tě trápí smutek a negativní pocity, řeš to s odborníky.
Kdo není šťastný bez vztahu, nebude šťastný v něm.
Kdo sedí doma a cítí se sám, společnost si nenajde. Pokud tě trápí smutek a negativní pocity, řeš to s odborníky.
Kdo není šťastný bez vztahu, nebude šťastný v něm.
Koukas se na to spatne.
Ale to si uvedomis, az to bude OK, takze tahle rada je k nicemu.
Dulezity je dat o sobe vedet.
A ony se veci daji do pohybu :-)
Jestli chces pokecat o zivote , zarad mne taky do adresare. ;-)
Ale to si uvedomis, az to bude OK, takze tahle rada je k nicemu.
Dulezity je dat o sobe vedet.
A ony se veci daji do pohybu :-)
Jestli chces pokecat o zivote , zarad mne taky do adresare. ;-)
asi takhle.
Ja sem cele dny doma sam furt na HO, dcera jednou za tyden resp. 14 dnu u me.
Taky na me samota padne.
Ale o vikendu tu prespavala jen jen jen kamaradka opravdu kamoska bez niceho, a asi sem si odvykl, nebo bych musel moc milovat, ale aby mi do vseho kafrala, rikala ze tohle delam spatne, tohle, prestavovala mi veci, ktere mam na urcitem miste, protoze nevidim a pak nic nemuzu najit, tak asi sem si faaakt odvikl.
Ja sem cele dny doma sam furt na HO, dcera jednou za tyden resp. 14 dnu u me.
Taky na me samota padne.
Ale o vikendu tu prespavala jen jen jen kamaradka opravdu kamoska bez niceho, a asi sem si odvykl, nebo bych musel moc milovat, ale aby mi do vseho kafrala, rikala ze tohle delam spatne, tohle, prestavovala mi veci, ktere mam na urcitem miste, protoze nevidim a pak nic nemuzu najit, tak asi sem si faaakt odvikl.
Ahoj, já bych doporučil, pokud to tak máš, tak smazat profil, dokud je čas. Tady se soucitu nedočkáš, a naopak holky se tu chovaj daleko víc necitelně než v reálným životě. Jednak proto, že jsou samy pacientky, jednak proto, že v tobě nevidí člověka, ale obtížný hmyz, který je otravuje svou přízní. V reálu by si na takové surovosti nikdy netroufly. Proto zavčas pryč a opravdu zjus najít nějakou aktivitu v reálném životě, tam normální holky potkáš... drž se!!
Do tý doby bych se snažila naučit žít sama se sebou. U mě tohle prozření přišla před pár lety. Do té doby jsem pořád žila pro někoho, s někým. A vím, že si za to tady vysloužim podrb, ale člověk hlavně musí žít sám pro sebe. Protože pokud to nedokáže, nebude šťastný ani v páru.
To co prožíváš není žádná bolest ze samoty, to je jen sobeckost, závist, lenost a neschopnost.
Bolest ze samoty je, když jsi někoho měl a přišel jsi o něj a to se tě netýká. (edytowano)
Bolest ze samoty je, když jsi někoho měl a přišel jsi o něj a to se tě netýká. (edytowano)
Dost ti rozumím a chápu tě. Řeknu ti ať vytrváš. Časem se někdo objeví. Jinak to vypadá, že se tu moc soucitu nedočkáš, takže jestli chceš sdílet trochu zkušenosti, tak klidně napiš do DMs, protože nejsi v tomto sám.😘
Twl v 19 letech řešit tohle, kam ten svět spěje. Nastane chvíle, kdy budeš rád, že jsi sám 👍
Dalsi devatnactileta vlocka co ma uzkosti z kazde kokotiny. Vzpamatuj se ty vole. Navic v devatnacti resit ze nikoho nemam...
Ver ze v tom nejsi sam
Na YouTube máš motivační videa,koukej a makej na sobě. Věř že zoufalým lidem se každý vyhýbá

Bolest ze samoty
Jen si postěžuji