Kamarádi s výhodami

Schůzky, psaní a kamarádství.

Ahoj Amatéři, asi jako většina lidí tady hledám spíš online kamarádku na pokec o všem možném. Sem tam nějaká ta schůzka atd… Bohužel je to většinou pouze o prázdné konverzaci a ignoru a když už by nějaká chtěla schůzku, tak napíše jako například minule ,,sejdeme se v nákupním centru a půjdeme do kabinky” mimochodem žena co je 3 krát starší než já. XD Moje otázka zní - je tady vůbec nějaká sorta lidí (žen) co mají opravdu zájem si psát a časem kdy si sedneme se klidně sejít? Má tady někdo zkušenosti se schůzkami přes amatéry?
Další věc je posílání civilních fotek, většinou je vyžadují ti, co sami žádnou nemají a ani by ji neposlali. Tak když si v civilu nesedneme tak proste nic nebude ne? 😄 (edytowano)
Já zkušenosti určitě mám , ale domnívám se, že je snad ani nechceš slyšet :-)) Jinak musím říct, že do kabinky s žádnou nešel, ale třikrát více starší ? To už by mohla být výzva :-))
Netlačit. Nespěchat. Stejně neexistuje žádný perfektní způsob. Někdo tu dělal průzkumy s inzeráty. Jiný s profilovkou a galeriemi.

Jako v tom reálu co už ti odpovídala Racoonka. Buď vidět a občas si s někým napiš. Koho zaujmeš se ozve většinou sám. Hlavní pravda tady je, že si dámy mohou vybírat :-).
Tady je to na seznameni marne, uz jsem chodim jen trollit pitomce sem na forum...tech je tu bohuzel vic nez dost...
My jsme se seznámili s třemi páry odsud. Kdo chce ,najde .